Bebeğimin fl boyu eğri ve kısa, kalbinde delik var çok üzülüyorum

Amniyosentez de kromozom analizi mi yaptılar. Ben de tek gen analizi de yapılmıştı o sebeple soruyorum. Cücelik/akondroplazi şüphesi ile FGFR3 genine bakılmıştı. Kemik dolayısı ile şüphelenilen hastalığın gen analizi yapılabilir.

Slm benım bebegın üst bacağında femurunda egrılık ve kısalık var dıyo doktor 33 haftalıkken gıttım dktora 5 hafta gerılık vardı su an 37 haftalığım henüz gıtmedım sızın son durumunuz nasıl acaba rabbım sağlıklı sıhhatli Venüs'ler basıp etsın ınsallah hepimize....

Komsumuzun yeni bebegi oldu kalbinde 2 delik varmis. Bi onceki çocuğu okula basladi ondada bebekken 1delik varmis. 2side yasiyo canim

Teşekkür ederim çok sağol. Seninki kaç hafta gerideydi. Bende eğrilik te varmış. Cüce olabilir dediler önce sonra olamaz dediler diğer değerleri düzgün dedi. Duadan başka bir şey gelmiyor elden.
Su an
Teşekkür ederim çok sağol. Seninki kaç hafta gerideydi. Bende eğrilik te varmış. Cüce olabilir dediler önce sonra olamaz dediler diğer değerleri düzgün dedi. Duadan başka bir şey gelmiyor elden.

Canım benımde oğlanın bacağı egrı ve kısa 33 haftalıkken 5 hafta gerılıgı vardı su an senın son durumun ne cok merak edıyorum yazarsan sevınırım rabbım hepımıze sağlıkla kucağımıza almayı nasıp eder ınsallah...

Sizin sonucunuz ne oldu acaba aynı sorun bizdede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…