24 şubat da doğum yaptım. Geçmiş konularıma bakarsanız fl boyundan ben de kahroldum. Konu da açmıştım burada. Bana da kısa demişlerdi. Uyku uyuyamazdım geceleri ağlamaktan. Şu an oğlum yanımda pencereden sızan ışığa bakıyor ve aguluyor:) geçti o kötü günler.Kızlar ikiz gebeyim bir kız bir erkek bebeğim olacak inşallah. Kızım önce göründü oğlum 8. Haftada ortaya çıktı. Şu anda kız 24 haftalık oğlum 22 haftalık. Oğlanın üst bacak kemiği haftasına göre geriden geliyor 4 hafta hem de eğriymiş. Ambiyosentez yapıldı bütün sonuçlar temiz çıktı ancak bu sefer kalbinde delik var dediler. daha önce başına böyle bir şey gelen var mı???? Kaç tane doktora gittim prof dahil hepsi aynı şeyi söyledi Doğduktan sonra ortaya çıkacak dediler
24 şubat da doğum yaptım. Geçmiş konularıma bakarsanız fl boyundan ben de kahroldum. Konu da açmıştım burada. Bana da kısa demişlerdi. Uyku uyuyamazdım geceleri ağlamaktan. Şu an oğlum yanımda pencereden sızan ışığa bakıyor ve aguluyor:) geçti o kötü günler.
amniyosentezde bir şey çıkmamış korkma. Çok zor bir süreç biliyorum. Geçmiyor o zaman. Ama bir bakmışsın geçiyor. Sağ salim kavuşursun umarım. Sabır diliyorum senin için.
3 buçuk haftaya çıkmıştı fark. Ama benim de diğer değerler iyiydi. Aslında karın çevresi iyiyse pek sorun görmüyorlAr. Esas gelişimi karın çevresi veriyor(yağ dokusu) ben 38. Hafta perinatoloğa gittiğimi biliyorum korkudan. 39 da da oğlum kendi geldi:)Teşekkür ederim çok sağol. Seninki kaç hafta gerideydi. Bende eğrilik te varmış. Cüce olabilir dediler önce sonra olamaz dediler diğer değerleri düzgün dedi. Duadan başka bir şey gelmiyor elden.
böyle olan cok var. bebek belli bir yaşa geldiginde kalp delikgi kendinden kapanmaz ise amelliyat ile o delik kapaılır.Kızlar ikiz gebeyim bir kız bir erkek bebeğim olacak inşallah. Kızım önce göründü oğlum 8. Haftada ortaya çıktı. Şu anda kız 24 haftalık oğlum 22 haftalık. Oğlanın üst bacak kemiği haftasına göre geriden geliyor 4 hafta hem de eğriymiş. Ambiyosentez yapıldı bütün sonuçlar temiz çıktı ancak bu sefer kalbinde delik var dediler. daha önce başına böyle bir şey gelen var mı???? Kaç tane doktora gittim prof dahil hepsi aynı şeyi söyledi Doğduktan sonra ortaya çıkacak dediler
QKızlar ikiz gebeyim bir kız bir erkek bebeğim olacak inşallah. Kızım önce göründü oğlum 8. Haftada ortaya çıktı. Şu anda kız 24 haftalık oğlum 22 haftalık. Oğlanın üst bacak kemiği haftasına göre geriden geliyor 4 hafta hem de eğriymiş. Ambiyosentez yapıldı bütün sonuçlar temiz çıktı ancak bu sefer kalbinde delik var dediler. daha önce başına böyle bir şey gelen var mı???? Kaç tane doktora gittim prof dahil hepsi aynı şeyi söyledi Doğduktan sonra ortaya çıkacak dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?