- 28 Ekim 2015
- 956
- 1.006
- 113
- 48
- Konu Sahibi Justholdme_
Canım öncelikle sağlık ve sıhhatle bebeğini kucağına alırsın en kolayı dan bir doğumun olsun inşallah...Babanızında mekanı cennet olsun inşallah.lakin kız çocuklarına akrabalarınızın bakışı tabi birazda sizin oh olsun erkek çocuğum olacak çatlayın tarzındaki tavırlarıniz beni çok rahatsız etti .Allah dam hayırlısını dileyin kız erkek ayrımı yapmayın .İsim konusuna gelince ölüm kalım savaşına çevirmişsiniz, ben sizin düşüncelerinize katılmıyorum maalesef .Bebeğinizi tek başına yapmadınız.eşinizin de hakkı var.Ben bazen anlamıyorum eşler arasında bir yarış bir ego neden ki be güzelim.İsim benim hakkım senin hakkın tartışması neden .Aile fertlerinin ismi olsun istenmesi şu çağda şu zamanda hâlâ devam ediyor inanması güç,birde yeni jenerasyon tarafından .Kendi kendinizi üzdüğünüzü düşünüyorum.lütfen bebeğinizi anne ve baba olarak sevgi ve huzur ile büyütün .Erkek kız ayrımı yapan insanların benim gözümde hiç bir değeri yok .Sonradan kız evlat hayırlı erkek evlatda anne babanın ömrünü yediğini örneklerde çok gördüm.Bu ayrımı yapan insanlar şimdi deli gibi pişman .Erkek olursa anneye bilezik kız olursa gözyaşı ile karışlanır, çocukken gizlice günlerce ağlamıştım annem hamile iken .Neyse çok uzattım Allah ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ...