- 12 Haziran 2014
- 546
- 312
- 53
- Konu Sahibi Justholdme_
-
şimdi yine kötü yorum yapmış olcam ama e konu sahibi. madem eşin seni ailesi yüzünden üzdü madem hep böyle e o zaman neden böyle bir adamdan hamile kalıyosunşu an çok kötüyüm bir yandanda bebegimn cinsiyetini ögrendim çok mutluyum aslında..
dün gece cok kötü sancım oldu cok korktm bebeğime birşey oldu die sabah doktora gittik bu vesile ilede cinsiyetini ögrendim oğluşum olacakmış meğer annemde benmle gelmişti yanımda...
çok mutlu oldm cok sevindim hemen eşime haber verdm.. oda sevndi..
En çok neye sevndm benm bir tane eltim ve görümcem var.. bana gahren gahren ( anlamayanlar için nispet yapar gibi..senin kızın olacak diyorlardı nie ben eziliyim ( kız çocugu olanları eziyorlar insandan saymıyorlar öyle insanlar ) kadar hassiyetsiz insanlar.. yinede ben hep hayırlısını diledim kız erkek ayrımı yapmadım allahta onlara o fırsatı vermedi
benm babam vefat etti..( acı bi şekile ben buldum onu cok acıydı.. ) bacım yok abim yok bir annem var oğluma iki isim koymak istedim hep öyle düşünüyordk iki isimden birisi babamın ismi olsun dedim.. bunu eşimle paylaştım.. ( misal ahmet kağan gibi iki isim.. )
İlk başta cok bozuldu ne kadar belli etmesede.. işte babanın ismine uygun isim bulursak yanına ekleriz bulmassak koymam dedi..yani koymak istemedi..
Bende , uygun isim illaki bulunur sen getirir alakasız uymayacak isim bulrsan koyulmaz felan dedim..
yani babamın ismini koymak istemedi.. Onun babası ölmüş olsaydı ben hiç düşünmeden babanınn ismini koyalım derdim çok zoruma gitti agladm.. dayanamadım ölmüş babama bile saygısı yoktu çünkü..
Eşim beni hep ezmeye çalışıyor hep kendi dediğini yaptırrmaya çalışıyor söz hakkı vermiyor bana.. bunu cok zaman sonra anladım ne yazkki eşimden her gecen gün soğuyorum artık daha sonra ben öyle tepki vernce.. tamam koyalım ben sana koymayalım demedim.. sadece uygun isim bulalım felan die kıvırmaya başladı..
ben eşim yüzünden bebeğimi kaybediyordum ailesi yüzünden sinir krizleri geçirdim çok şey..
Bugün akşam eve geldi yüzüne bakmadm.. sevncimizi bile yaşayamadık otrdm agladm yazıklar olsun diyerek.. cok zoruma gtti çünkü.. zoruma giden tek şey isim değil cok birikmiş şeyler var içimde.. eşim hep böyle yaptı hep aglattı beni gözümden yaşı eksik etmedi hamile halimle neler yaşdım hepsi birikti.. ( babamın ismini koysa aaa bak bak gelin babasının ismini koydurmuş diyecekler kaynanamgil laf edecekler ya.. beyimizin erkekliği sarsılacak.. otoritesi sarsılacak.. eski kafalılar nefret ediyorm onlardan.. )
geçti yattı horul horul uyuyor biliyormusunz benmm eşim böyle bir insan işte ne yazkki
varı yoku anası babası bacısı onun ben hiçim onun gözünde bu günümü bile zehir etti..
şu an çok kötüyüm bir yandanda bebegimn cinsiyetini ögrendim çok mutluyum aslında..
dün gece cok kötü sancım oldu cok korktm bebeğime birşey oldu die sabah doktora gittik bu vesile ilede cinsiyetini ögrendim oğluşum olacakmış meğer annemde benmle gelmişti yanımda...
En çok neye sevndm benm bir tane eltim ve görümcem var.. bana gahren gahren ( anlamayanlar için nispet yapar gibi..senin kızın olacak diyorlardı nie ben eziliyim ( kız çocugu olanları eziyorlar insandan saymıyorlar öyle insanlar ) kadar hassiyetsiz insanlar.. yinede ben hep hayırlısını diledim kız erkek ayrımı yapmadım allahta onlara o fırsatı vermedi
benm babam vefat etti..( acı bi şekile ben buldum onu cok acıydı.. ) bacım yok abim yok bir annem var oğluma iki isim koymak istedim hep öyle düşünüyordk iki isimden birisi babamın ismi olsun dedim.. bunu eşimle paylaştım.. ( misal ahmet kağan gibi iki isim.. )
İlk başta cok bozuldu ne kadar belli etmesede.. işte babanın ismine uygun isim bulursak yanına ekleriz bulmassak koymam dedi..yani koymak istemedi..
Bende , uygun isim illaki bulunur sen getirir alakasız uymayacak isim bulrsan koyulmaz felan dedim..
yani babamın ismini koymak istemedi.. Onun babası ölmüş olsaydı ben hiç düşünmeden babanınn ismini koyalım derdim çok zoruma gitti agladm.. dayanamadım ölmüş babama bile saygısı yoktu çünkü..
Eşim beni hep ezmeye çalışıyor hep kendi dediğini yaptırrmaya çalışıyor söz hakkı vermiyor bana.. bunu cok zaman sonra anladım ne yazkki eşimden her gecen gün soğuyorum artık daha sonra ben öyle tepki vernce.. tamam koyalım ben sana koymayalım demedim.. sadece uygun isim bulalım felan die kıvırmaya başladı..
ben eşim yüzünden bebeğimi kaybediyordum ailesi yüzünden sinir krizleri geçirdim çok şey..
Bugün akşam eve geldi yüzüne bakmadm.. sevncimizi bile yaşayamadık otrdm agladm yazıklar olsun diyerek.. cok zoruma gtti çünkü.. zoruma giden tek şey isim değil cok birikmiş şeyler var içimde.. eşim hep böyle yaptı hep aglattı beni gözümden yaşı eksik etmedi hamile halimle neler yaşdım hepsi birikti.. ( babamın ismini koysa aaa bak bak gelin babasının ismini koydurmuş diyecekler kaynanamgil laf edecekler ya.. beyimizin erkekliği sarsılacak.. otoritesi sarsılacak.. eski kafalılar nefret ediyorm onlardan.. )
geçti yattı horul horul uyuyor biliyormusunz benmm eşim böyle bir insan işte ne yazkki
varı yoku anası babası bacısı onun ben hiçim onun gözünde bu günümü bile zehir etti..
bende takmamaya çalışıyorum artık cok yoruldum ve eşimin umrunda değilim
Bak benim bi arkadaşımda senin yaşadıklarını yaşadı. Anacı babacı öyleydi. Kız hep ağlıyordu hamileyken bile. Çocuğu oldu Adam gördü bazı şeyleri. Erkekler çocuk doğmadan baba olduğunu kavrayamıyor. Sen kendine bak bebişime bak. İnşallah dünyaya getir o da baba olduğunu anlayınca ipler senin elinde olcak. Hiç üzme kendini. Düzelir ama şimdi sağlıklı geçirmeye çalış.şu an çok kötüyüm bir yandanda bebegimn cinsiyetini ögrendim çok mutluyum aslında..
Yaa mesajınizda eşim beni hep ağlatiyor demişsiniz. Bence bu bakış acısını değiştirmelisiniz. Çünkü esiniz sizi ağlatmiyor. Siz aglıyorsunuz. Bu şekilde bir bakış açısıyla duygularınızin sorumluluğunu almıyorsunuz. Kocaniz ile iliskiniz belliki sorunlu, kayinvalide görümce vs sorunuda var. Ama ısrarcı olursaniz bebeğe babanızın adını verecek gibi. Ama siz ben ısrar etmeden o bu teklifi hemen olumlu karşılasin istemissiniz. Madem sizin için bu kadar önemli lütfen ısrarcı olun. Ama anladigim kadarıyla ısrarcı da olmayacaksiniz. Bence bu konu da kendi mutsuzlugunuzu kendiniz yaratiyorsunuz. Israrcı olun lütfen ve çocugunuza kendi seçtiğiniz ismi koymanın tadını çıkarın. KV elti görümce vs artık neyse sizden feyz alsınlar. Bunun da gururunu yasayin. Kız çocuk doğurmanın eziklik oldunugu düşünüyorlarsa maalesef sizin ailenizde kadının adı yok demektir.
kendılerı de aynı cinsten olan, kız cocuklara farklı olarak bakan kadınlara lanet olsun.
ulen kurban olun siz kız cocuguna
hiç zıtlaşma,akan su yolunu bulur,sen dedin ki kızları hor gôrüyorlar,peki,ya senin kayinvaliden o da bir kadın,aran çok mu kötü senin le onun?boşuna kendini yıpratıyorsun,ortak yolunu bulun,ikiniz tek isim koyun,ne senin baba'nın ne de onların istediği,tek güzel isim bulun,ama bunu da eşinizin istediği gibi gösterin,ama onun"erkekliği"zedelemeden yaklaşın,mutlaka yolu vardır,erkekler dırdırdan ve asık surattan nefret eder,o eve gelince siz hep asık süratla onu karşılarsanız o da size "ceza"veriyor,daha tatlı dille yaklaşmalısınız,kısa ve mantıklı argumanlar sunmalısınız(haklısın kocacim,ama ilerde çocuğumuz zorluk çekmesin bankada,hep sorun oluyor çift isimler hep yanlış yazılıyor,bi bitişik bi ayrı,sonra haydi uğraş dur),önce aranızı düzeltin,siz bayansınız,eşinizin ne sevdiği ne sevmediği biliyorsunuz,yavaş yavaş arayi düzeltin,ve sonra da yavaş yavaş bu tür konilara girin,yok elti böyle diyor,yok şöyle,hepsini es geçin,unutmayin o"erkek adam"ve büyük çocuk herşeyden öncehayıe kesinlikle öyle birşey yok eşim öyle düşüncede birr insan asla değil.. direk bozuldu.. çünkü nie biliyomusunz çünkü ailesinden tepki alacak.. sırf onları düşündğü için
ben bir şey daha eklemek istedim,sizin babanızın ruhun huzur içinde yatsın,ama sizin de hatanız var, babanız hep baba kalıcak,evladınız da hep evlat,ben şahsen yok kayinpeder yok kendim babam,hep karıştılar,hep kendi adlar illa olacak dediler,ben eşimle tatlı tatlı konuştum:bakdedim moralim bozulunca,Allah korusun oğlus hastalanır,beni boş ver,çocuk sağlıklı olsun,ayrıca ne senin baban ne de benim,neden senin adlardan biri oğluşumuzda olmasın,sonuçta senin soyağaci,evimizin reysi sensin,ve ben seni çok seviyorum,senin adlardan biri de olmasını çok istiyorum dedim,o da tamam dedi,peki diğeri ne olsun sordu,bilmem ben bitkaç tane yazayim kağıda sen seç,yada aklında isim varsa soyle,o bulamadı,sen bul getir dedi iste Mert Can ogluşum,sonra da Efe Can,eşim hep evet herkes bilsin benim Can dan aldılar diyor,ve diğeri ben koydum diye hiç umursamıyor,her şey tatlıya bağlandı,o mutlu,ben mutluyum,ailesi ne düşündü bilmem,benimki bozuldular,ama ben restini çektim,ve herşey yoluna girdihayıe kesinlikle öyle birşey yok eşim öyle düşüncede birr insan asla değil.. direk bozuldu.. çünkü nie biliyomusunz çünkü ailesinden tepki alacak.. sırf onları düşündğü için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?