Doğuma Hazırlık bebeğimin cinsiyeti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benimde hep bacakları kapalı.. senin ne olacak oğlun mu kızın mı :)

Ben şimdi geçen ay 2li test yaptırdım dünde 3lü yaptırdım. bu ayrıntılı test dediğin nezaman yaptırılıyor canım..
2 lı testte beta hcg sonucun ne cıktı?
50 den asagıdaysa erkek yukarıdaysa kız dıyorlar
buarada cok gıcık ama ben 11+4 erkek oldugunu ogrenmıstım

güya erkek denilenler de yanılma olmuyormuş. hani pipiyi gördükleri için :) ama demek 24- 25 ten sonra belli oluyor net..

Sadece merak mı ediyorsunuz yoksa istediğiniz bir cinsiyet mi var ?
Sağlıklı olsun zaten birkaç haftaya kesinleşir .

2 lı testte beta hcg sonucun ne cıktı?
50 den asagıdaysa erkek yukarıdaysa kız dıyorlar
buarada cok gıcık ama ben 11+4 erkek oldugunu ogrenmıstım
canım sonucu döküman olarak almadım elime hastanede kaldı. bugün tüm sonuçlarımın çıktılarını alıcam dosya yapıcam.. valla benim ilki de 11- 12 haftalıkken belliydi. gördük pipiyi :)

Sadece merak mı ediyorsunuz yoksa istediğiniz bir cinsiyet mi var ?
Sağlıklı olsun zaten birkaç haftaya kesinleşir .
bir oğlum var.. kız erkek hiç fark etmez. ama oğlan büyüttüğüm için içime erkek doğuyor. ama kız olursa bambaşka bir duydu :) erkek olursa bambaşka tabi..

canım sağlıklı olsun gerisi önemli değil. sen hazırlıklarını renkli yap kıza da olur erkeğe de

benimde hep bacakları kapalı.. senin ne olacak oğlun mu kızın mı :)

oğlum olacak nşALLAH :) ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hissediyodum erkek olacağını hep oğlum diyerek sevmek geliyodu içimden :)yani cinsiyetini biliyodum ama doktor soyleyınce tabı hazırlıklara başlamak için sebebin oluyo :)

Ne hissediyorsun?
Kız mı erkek mi?
İyice odaklan mutlaka bir tanesi daha baskın geliyordur sana. Odur yani hislerine güven

Ne hissediyorsun?
Kız mı erkek mi?
İyice odaklan mutlaka bir tanesi daha baskın geliyordur sana. Odur yani hislerine güven
valla erkek geçiyor ama bir oğlum var erkek büyüttüğüm için sanki erkek olacak gibi geliyor...

arugamımı ne sen o bebeklerden keltoş olarak ör
kızada olur erkegede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…