benimde hep bacakları kapalı.. senin ne olacak oğlun mu kızın mı :)ben de cok gec öğrendim cinsiyetini 20. haftadaydık sanırım. pozisyonundan görünmyodur. ben ınanmıyorum gostermıyosa kızdır laflarına tamamen bebişin keyfiyle alakalı :) göstermiyorsa göstermiyordur :) bi sonraki kontole kesinleşir inşALLAH :)
2 lı testte beta hcg sonucun ne cıktı?Ben şimdi geçen ay 2li test yaptırdım dünde 3lü yaptırdım. bu ayrıntılı test dediğin nezaman yaptırılıyor canım..
güya erkek denilenler de yanılma olmuyormuş. hani pipiyi gördükleri için :) ama demek 24- 25 ten sonra belli oluyor net..bana doktorum hazirliklarini 24.haftadan sonra yapmaya baslarsin demisti. zaten ikili taramada 13.hafta falandi erkek demisti 16.haftada kiz gibi gorunuyo dedi en son ayrintili taramada kiz dedi ben ona gore basladim hazirliklara. o yuzden bekle saglikli olsun da nolursa olsun merak etmemek elde diil biliorm ama yanilma payi bu haftalarda var yanlis heveslenmektense dogru sonucu bi kez ogren ondan sonra hazirliklarini da yaparsin zaten
Ben şimdi geçen ay 2li test yaptırdım dünde 3lü yaptırdım. bu ayrıntılı test dediğin nezaman yaptırılıyor canım..
canım sonucu döküman olarak almadım elime hastanede kaldı. bugün tüm sonuçlarımın çıktılarını alıcam dosya yapıcam.. valla benim ilki de 11- 12 haftalıkken belliydi. gördük pipiyi :)2 lı testte beta hcg sonucun ne cıktı?
50 den asagıdaysa erkek yukarıdaysa kız dıyorlar
buarada cok gıcık ama ben 11+4 erkek oldugunu ogrenmıstım
erkek dedi takvim :) çin takvimi rus takvimi hepsini yaptım :)
bir oğlum var.. kız erkek hiç fark etmez. ama oğlan büyüttüğüm için içime erkek doğuyor. ama kız olursa bambaşka bir duydu :) erkek olursa bambaşka tabi..Sadece merak mı ediyorsunuz yoksa istediğiniz bir cinsiyet mi var ?
Sağlıklı olsun zaten birkaç haftaya kesinleşir .
:) ayrıntılı dediğiniz hani bu bütün organlarına baktıkları ultrason mu
benimde hep bacakları kapalı.. senin ne olacak oğlun mu kızın mı :)
valla aynen sağlıklı olsun en önemlisi o tabi.. dün çarşıya çıktım elim ne maviye gidiyor ne pembeye :)canım sağlıklı olsun gerisi önemli değil. sen hazırlıklarını renkli yap kıza da olur erkeğe de
Öğrendiğinde buraya tekrar bana yorum yaz merak ediyorum tutacak mı :)erkek dedi takvim :) çin takvimi rus takvimi hepsini yaptım :)
valla erkek geçiyor ama bir oğlum var erkek büyüttüğüm için sanki erkek olacak gibi geliyor...Ne hissediyorsun?
Kız mı erkek mi?
İyice odaklan mutlaka bir tanesi daha baskın geliyordur sana. Odur yani hislerine güven
tabi tabi yazıcam :)ilk bebeğimde erkek dedi takvim erkek çıktı. bunda da erkek dedi bakalım ne olacak maymun :9Öğrendiğinde buraya tekrar bana yorum yaz merak ediyorum tutacak mı :)
aynen ben 20.haftaya kadar soylenen hicbi cinsiyete inanmadim o yuzdengüya erkek denilenler de yanılma olmuyormuş. hani pipiyi gördükleri için :) ama demek 24- 25 ten sonra belli oluyor net..
Valla yaarugamımı ne sen o bebeklerden keltoş olarak ör
kızada olur erkegede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?