Doğuma Hazırlık bebeğimin cinsiyeti

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
63
merhaba 17+1 günlük hamileyim hala cinsiyetini öğrenemedim.. gerçi sağlıklı olsun erkek kız önemli değil ama 3 farklı dr. gittim. sadece 1 tanesi geçen ay yani 13 haftalıkken kıza benzettim dedi. diğerleri dünkü kontrolde göstermiyor dediler. göbeğimi gören erkek diyor. göstermediğini duyan kız diyor. çevremde 9 ay kız denip tosun gibi erkek çıkan çok kişi var valla şaşırdım.. var mı tecrübelerini benimle paylaşmak isteyen arkadaşlar :)
bu arada bursa da oturuyorum. hem bahar hastanesine hem zübeyde hanıma gidiyorum..

hayırla sağlıkla doğsun inşallah tecrübem yok paylaşamıycam bende artık sizin tecrübelerinizi takip ederim :)

Göstermemesine takilma canm arkadasim 4 bucuk aylikken erkek oldugunu ogrendi ayrıntılı ultrasnda cikti o da ondan once 3 ayri dr da kz demisti. Bende 13. Haftamda erkek oldugunu ogrenmistim : )

Banada ilk iki doktor erkek dedi pipiyi bişe gösterdiler 3 aylıkdım ama 15 haftalıkken kendi doktorum prenses bu dedi biz eşimle kaldık öyle ama pipiyi gördüm ben dedim doğunca sorarsın hani pipin diyip güldü :) ama bir kez daha emin olmam lazım ki ona göre hazırlığa başlayım kız geç gösterir derler aşırı bulantı yapar derler filan bulantı kusma çoktu bende mesela

Arkadasima 7 ay erkek dediler oda takimini bile almisken kiz oldugunu ogrendi, velhasil kizi oldu

Göstermemesine takilma canm arkadasim 4 bucuk aylikken erkek oldugunu ogrendi ayrıntılı ultrasnda cikti o da ondan once 3 ayri dr da kz demisti. Bende 13. Haftamda erkek oldugunu ogrenmistim : )
Ben şimdi geçen ay 2li test yaptırdım dünde 3lü yaptırdım. bu ayrıntılı test dediğin nezaman yaptırılıyor canım..

Canım en garantisi, bence, 23. haftada ayrıntılıya girene dek bir şey satın alma.

Bize erkek dediler hep ama ben ayrıntılıya girene dek kesin gözüyle bakmadım hiç

Ama ben senin kutunda kız hissediyorum

bana da 13 haftalıkken kıza benzettim ama daha çok erken değişebilir dediler. aradan 1 ay geçti şimdide göstermiyor maymun. ama sizde pipi görünmüş acaba kordonla mı karıştırdılar.... :)

Sağlıklı olsun diyorsun ama gönlün erkekten yana gibi..
Belli ki ilk bebeğin Allah gönlüne göre versin ama cidden her şeyden önce sağlıklı olsun.
Benim kızım çok geç gösterdi. Ve kızlar geç gösterir diye biliyorum.

ben de cok gec öğrendim cinsiyetini 20. haftadaydık sanırım. pozisyonundan görünmyodur. ben ınanmıyorum gostermıyosa kızdır laflarına tamamen bebişin keyfiyle alakalı :) göstermiyorsa göstermiyordur :) bi sonraki kontole kesinleşir inşALLAH :)

Canım en garantisi, bence, 23. haftada ayrıntılıya girene dek bir şey satın alma.

Bize erkek dediler hep ama ben ayrıntılıya girene dek kesin gözüyle bakmadım hiç

Ama ben senin kutunda kız hissediyorum
:) ayrıntılı dediğiniz hani bu bütün organlarına baktıkları ultrason mu

canım ya tabi en önemlisi sağlıkla sıhatle kucağa almak. ama insan genede merak ediyor. Allah isteyen herkese nasip etsin aratmadan..

kesin cinsiyeti 20. haftada sötledi doktorum.
12. haftada benim fikrim var demişti söylememişti.
16da erkeğe benziyor ama sonra senle kavga etmeyelim, bir sonraki randevunda söyleyeyim demişti.

bana doktorum hazirliklarini 24.haftadan sonra yapmaya baslarsin demisti. zaten ikili taramada 13.hafta falandi erkek demisti 16.haftada kiz gibi gorunuyo dedi en son ayrintili taramada kiz dedi ben ona gore basladim hazirliklara. o yuzden bekle saglikli olsun da nolursa olsun merak etmemek elde diil biliorm ama yanilma payi bu haftalarda var yanlis heveslenmektense dogru sonucu bi kez ogren ondan sonra hazirliklarini da yaparsin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…