Ben şimdi geçen ay 2li test yaptırdım dünde 3lü yaptırdım. bu ayrıntılı test dediğin nezaman yaptırılıyor canım..Göstermemesine takilma canm arkadasim 4 bucuk aylikken erkek oldugunu ogrendi ayrıntılı ultrasnda cikti o da ondan once 3 ayri dr da kz demisti. Bende 13. Haftamda erkek oldugunu ogrenmistim : )
merhaba 17+1 günlük hamileyim hala cinsiyetini öğrenemedim.. gerçi sağlıklı olsun erkek kız önemli değil ama 3 farklı dr. gittim. sadece 1 tanesi geçen ay yani 13 haftalıkken kıza benzettim dedi. diğerleri dünkü kontrolde göstermiyor dediler. göbeğimi gören erkek diyor. göstermediğini duyan kız diyor. çevremde 9 ay kız denip tosun gibi erkek çıkan çok kişi var valla şaşırdım.. var mı tecrübelerini benimle paylaşmak isteyen arkadaşlar :)
bu arada bursa da oturuyorum. hem bahar hastanesine hem zübeyde hanıma gidiyorum..
hadi yaaa erkekte bi de yanılma olmaz derler...Arkadasima 7 ay erkek dediler oda takimini bile almisken kiz oldugunu ogrendi, velhasil kizi oldu
bana da 13 haftalıkken kıza benzettim ama daha çok erken değişebilir dediler. aradan 1 ay geçti şimdide göstermiyor maymun. ama sizde pipi görünmüş acaba kordonla mı karıştırdılar.... :)Banada ilk iki doktor erkek dedi pipiyi bişe gösterdiler 3 aylıkdım ama 15 haftalıkken kendi doktorum prenses bu dedi biz eşimle kaldık öyle ama pipiyi gördüm ben dedim doğunca sorarsın hani pipin diyip güldü :) ama bir kez daha emin olmam lazım ki ona göre hazırlığa başlayım kız geç gösterir derler aşırı bulantı yapar derler filan bulantı kusma çoktu bende mesela
:) orası öyle tabiBu konuda sana nasıl yardımcı olabiliriz biz? Sabret yakında anlaşılır...
erkek dedi takvim :) çin takvimi rus takvimi hepsini yaptım :)Nete Çin takvimi cinsiyet hesabı yaz o söyler yüzde seksen beş tutar
Sağlıklı olsun diyorsun ama gönlün erkekten yana gibi..merhaba 17+1 günlük hamileyim hala cinsiyetini öğrenemedim.. gerçi sağlıklı olsun erkek kız önemli değil ama 3 farklı dr. gittim. sadece 1 tanesi geçen ay yani 13 haftalıkken kıza benzettim dedi. diğerleri dünkü kontrolde göstermiyor dediler. göbeğimi gören erkek diyor. göstermediğini duyan kız diyor. çevremde 9 ay kız denip tosun gibi erkek çıkan çok kişi var valla şaşırdım.. var mı tecrübelerini benimle paylaşmak isteyen arkadaşlar :)
bu arada bursa da oturuyorum. hem bahar hastanesine hem zübeyde hanıma gidiyorum..
:) ayrıntılı dediğiniz hani bu bütün organlarına baktıkları ultrason muCanım en garantisi, bence, 23. haftada ayrıntılıya girene dek bir şey satın alma.
Bize erkek dediler hep ama ben ayrıntılıya girene dek kesin gözüyle bakmadım hiç
Ama ben senin kutunda kız hissediyorum
canım ya tabi en önemlisi sağlıkla sıhatle kucağa almak. ama insan genede merak ediyor. Allah isteyen herkese nasip etsin aratmadan..Sağlıklı olsun da doğduğunda öğrenseniz de sorun değil bence. İki senedir testte çift çizgi görmek için etmediği dua, uğraşmadığı yöntem kalmayan biri olarak böyle şeyler boş geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?