- 11 Mart 2024
- 571
- 235
- 18
- Konu Sahibi zeynepokcuy
Döverek sevmek çocuklarda karmaşa yaratıyor. İlerde dayak ve sevgiyi bağdaştırıyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kocamın ailesi de popodan sevmeye bayılırErkekler değil ama kadınlar.Bebegim daha küçüktü.Esimin teyzesi tam elini atıyordu poposuna ben havada yakaladım elini.Popodan sevilmeyecek, istemiyorum dedim.Orda bitti.Arkadaşlar merhaba 7 aylık bir bebeğim var her hafta gideriz neredeyse kaynanam bebeğimin ağzına vura vura seviyor epeyden beri ben çok rahatsız oluyorum bakın sevmesinden değil tabiki ama ağzına vurarak sevmesi çok sinirimi bozuyor bebek sonuçta narin sevilmesi gerek diye düşünüyorum daha önce söyledim iki kez falan kalbini kırmadan anne sert seviyorsun falan diye o da bana ailesinden başka birini örnek vererek o daha çok sert seviyor dedi eşimde bir kere söylemişti böyle ona da aynı cevabı verdi tabi eşim bu durumu takmıyor birşey olmaz gorusunde ben sinirleniyorum dün de yaptı aynı şeyi sinirleniyorum ama birşey söylemedim eşim zaten farkında mı onu bile bilmiyorum. tamam o severken öyle bebeğim ağlamıyor ama ben rahatsız oluyorum defalarca vuruyor çünkü siz ne düşünüyorsunuz?
Çok haklısınızBenim kocamın ailesi de popodan sevmeye bayılırErkekler değil ama kadınlar.Bebegim daha küçüktü.Esimin teyzesi tam elini atıyordu poposuna ben havada yakaladım elini.Popodan sevilmeyecek, istemiyorum dedim.Orda bitti.
Demem o ki kv öyle severken direkt alacaksınız bebeğinizi.Boyle sevmenizi istemiyorum diceksiniz bu kadar.Bilmem kim daha sert seviyor dediğinde bana ne ondan diceksiniz.Evladinizi koruyun
Sizde kafasına vura vura anlatın diyeceğim ama olmayacakVurarak seviyor gerçekten tamam belki bebeğimin canı yanmıyor ağlamıyor çünkü ama ben rahatsızlık duyuyorum yani baktiginda sert yine de ses geliyor ve üst üste yapıyor
Evet almalısın. Çünkü çocuklarımız bize emanet ne münasebet vuruyor.Çok haklısınız hem söyleyip hem elinden almak gerekiyor ben dediğinizi yapmadığım için kendime de kızıyorum ama öyle yapıcam bundan sonra ben sinir oluyorum sonuçta
Çok doğruDöverek sevmek çocuklarda karmaşa yaratıyor. İlerde dayak ve sevgiyi bağdaştırıyorlar.
Çok net benim kendi ailemden büyük kadınlar, kuzenlerim doğduklarında hep cinsel organlarını tutarak “aman da aman nerdeymiş kutusu” falan derlerdi. Ama sonra da bu çocuklar ergenliğe girdiğinde namus bacak arasında kafasıyla konuşurlardı. Mesela asla kızların erkek arkadaşı olamazdı. Çocukları Israrla öperlerdi. Evet belki kötü niyet yoktu ama mahremiyete saygısızlık vardı. Şimdi o büyük kadınları kimse sevmiyor. Ben çocuğum olduğunda yanlarına götürmek istemiyorum. Çünkü benim ve kuzenlerimin travmaları hep onlar yüzünden. Mesela toplumda vajinismus vakalarının bu kadar çok olması da benzer şeyler yüzünden. Yine aynı şekilde bir kez kocasından tokat yiyen kadının bunu sindirmeye çalışması işte hep bu yüzden. Çünkü çocukken onu orasına burasına vurarak sevdiler. Evet belki canı yanmıyor, belki sesi çıkmıyor ama bunun acısı ne zaman çıkıyor biliyor musunuz? Büyüdüğünde, belki evlendiğinde, belki evlat sahibi olduğunda. Bugün baktığımızda travması olmayan yetişkin yok denecek kadar az. Hepsi bilinçsiz yetişkinlerin abuk sabuk davranışları yüzünden.Benim kocamın ailesi de popodan sevmeye bayılırErkekler değil ama kadınlar.Bebegim daha küçüktü.Esimin teyzesi tam elini atıyordu poposuna ben havada yakaladım elini.Popodan sevilmeyecek, istemiyorum dedim.Orda bitti.
Demem o ki kv öyle severken direkt alacaksınız bebeğinizi.Boyle sevmenizi istemiyorum diceksiniz bu kadar.Bilmem kim daha sert seviyor dediğinde bana ne ondan diceksiniz.Evladinizi koruyun