Bebek ağlamıyorsa canı acımıyordur
Benım kayınvalidemde sert sever ağlamadığı sürece istediği gibi sevsin zaten büyüyünce sevilmiyorlar öyle tadına vara vara bende sert seviyorum . Ama en önemlisi ben kayınvalidemi çok sevıyorum gözüme batmıyor .
Bi süre sonra zaten bebekler merak yüzünden herseyı ağzına basmaya orayı burayı yalamaya baslıcaklar vücuda mikropta lazım durmadan düşünemezsiniz her dokunan temiz mi die… bu çocuğu 7/24 ellerı bağlı takipte yaşatmıcaksınız demi herkesın ayak bastığı halılarınızda dolanıp elleri pamukcuklanıp götürüp bal dökmüş gibi yalıcak o parmaklarını
hatta belki babannesınin burnunu merak edip ağzına basıcak bebekler böyleler çoğunlukla
istemsizce eşim dışardan gelınce çocuk koşuyor dokunma çocuğa diyemem ya o an öpmek sarılmak istiyor babasını oda dur oğlum al oğlum bi dk bi yüzümü yıkayım oğlum diyor ama yinede eriyiveriyor karşısında dayanamıyor öpüşüp koklaşıyorlar.
herhalde varınca el öpüyorsunuzdur sarılıyorsunuzdur kayınvalidenizle yani evinde ekmek yıyorsunuzdur elleri pistir düşüncesinden çıkın
Ne eşinizle tartışın ne çocuğu elinden alın 3 gün sonra çocuk büyür o kadın inadından yine öyle sever ama sizin onun elinden çocuk aldığınızı unutmaz durduk yere kendınıze düşman etmeyin.
Kayınvalidenın eline varana kadar
Cocugunuza giydirdiğiniz elbiseler bile polyester plastik bu devirde ne kadar yıkarsan yıka aldığın sofrana koydugun sebze meyveye tarım ilacı basılıyor bulaşıklarını çamaşırlarını yıkadığın deterjanlar tam bir zehirrrrr hatta ellerini yıkadıgın sabun bile zehir . fasfood yada abur cubur yemek isticek o çocuk paketli her gıdayı merak edecek içinde birsürü katkı maddesi yağlar oooyyss içim bi hoş oldu . Dışarda araç egzozlarından çıkan dumanlar inşaat tozları fabrıka dumanları sobalı evlerin kömür dumanları bu zehir dolu dünyada zaten her sey tehlikeli stres seviyeni yükseltip de eşinle kayınvalidenın eli çocuğun ağzına değdi die tartışıp huzurunu bozma