• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin ağzına vura vura seviyor

zeynepokcuy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2025
54
-1
1
34
Arkadaşlar merhaba 7 aylık bir bebeğim var her hafta gideriz neredeyse kaynanam bebeğimin ağzına vura vura seviyor epeyden beri ben çok rahatsız oluyorum bakın sevmesinden değil tabiki ama ağzına vurarak sevmesi çok sinirimi bozuyor bebek sonuçta narin sevilmesi gerek diye düşünüyorum daha önce söyledim iki kez falan kalbini kırmadan anne sert seviyorsun falan diye o da bana ailesinden başka birini örnek vererek o daha çok sert seviyor dedi eşimde bir kere söylemişti böyle ona da aynı cevabı verdi tabi eşim bu durumu takmıyor birşey olmaz gorusunde ben sinirleniyorum dün de yaptı aynı şeyi sinirleniyorum ama birşey söylemedim eşim zaten farkında mı onu bile bilmiyorum. tamam o severken öyle bebeğim ağlamıyor ama ben rahatsız oluyorum defalarca vuruyor çünkü siz ne düşünüyorsunuz?

Senin istemediğin şekilde davranması zaten yanlış vura vura sevmesine ne diyeyim. Elini de yıkayıp tertemiz sevmiyordur da. İstemiyorsan kibarca değil net şöyle bilmem kim kendi çocuğuna ne yaparsa yapsın ben böyle istemiyorum de sen bebeğini korumayacaksan kim koruyacak herkesin dediği mı olacak.

Senin istemediğin şekilde davranması zaten yanlış vura vura sevmesine ne diyeyim. Elini de yıkayıp tertemiz sevmiyordur da. İstemiyorsan kibarca değil net şöyle bilmem kim kendi çocuğuna ne yaparsa yapsın ben böyle istemiyorum de sen bebeğini korumayacaksan kim koruyacak herkesin dediği mı olacak.
Haklısınız eşime de bahsetmiştim bu durumdan ama o çok rahatsız değil bi kere söylemişti ayrıca annesiyle ilgili birşey söyleyince daha çok tartışmalarımiz oluyor çünkü ben çok takarim bana soylenen birşeyi ozellikle anneligim ile ilgili annesi bana kırıcı bir sürü laf söylemiştir ama eşim bazı zamanlar annesini uyarsa da beni cok da savunmamiştir annesiyle hep aram iyi olsun istiyor

Vurarak seviyor gerçekten tamam belki bebeğimin canı yanmıyor ağlamıyor çünkü ama ben rahatsızlık duyuyorum yani baktiginda sert yine de ses geliyor ve üst üste yapıyor
Babaanne olduğu için çocuğun canını acıtmama ihtimalini düşünüyorum, bebek canı yansa ağlar zaten. Beni daha çok düşündüren el temizliği oldu. Çocuğun ağzına niye elini götürüp götürüp duruyor ya..Siz rahatsizsaniz bunu kibar bir dille kayinvalidenize söyleyin. Baktınız anlamiyor çocuga öyle yaptığı zaman alın elinden

Vurarak seviyor gerçekten tamam belki bebeğimin canı yanmıyor ağlamıyor çünkü ama ben rahatsızlık duyuyorum yani baktiginda sert yine de ses geliyor ve üst üste yapıyor
Bana göre sert yani bebeklerin biraz daha narin sevilmesi gerek ağzına vurarak sevmek de hoş bir davranış gelmiyor bana göre sadece ağzına vura vura sevmesi hoşuma gitmiyor

Bana göre sert yani bebeklerin biraz daha narin sevilmesi gerek ağzına vurarak sevmek de hoş bir davranış gelmiyor bana göre sadece ağzına vura vura sevmesi hoşuma gitmiyor
Sert olmasa bile ortada hoşlanmadığınız bir durum var, uyarıda da bulunmuşsunuz daha önce. Sizi bu kadar huzursuz etmeye hakkı yok.

Alıver kucağından vurmak yok daha kaç kez söylemem gerek diyerek.
Haklısınız keşke öyle yapsaydım gercekten orada susuyorum önemsiz gibi davranıyorum ama içim icimi yiyor ben sinirleniyorum ben kalbi kirilmasin diye birşey söylemiyorum artık çünkü eşimde annesine düşkün yani biraz o da hak verse eşim bu konu da haklı diyiip önce kendisi uyarsa annesini

Sert olmasa bile ortada hoşlanmadığınız bir durum var, uyarıda da bulunmuşsunuz daha önce. Sizi bu kadar huzursuz etmeye hakkı yok.
Bir de bana bakarak yapıyor laf söylesem ayrı güler gibi yapıyorum ne kadar sinirim bozulsa da ama kafama takiyorum sinirleniyorum sonrasında

Haklısınız keşke öyle yapsaydım gercekten orada susuyorum önemsiz gibi davranıyorum ama içim icimi yiyor ben sinirleniyorum ben kalbi kirilmasin diye birşey söylemiyorum artık çünkü eşimde annesine düşkün yani biraz o da hak verse eşim bu konu da haklı diyiip önce kendisi uyarsa annesini
Ay yok erkeklerde bu iş. Defalarca söylerseniz belki. Kendi kendilerine akıl etmiyorlar. Ben de bebeğimin ek gıda sürecinde sıkıntı yaşadım. Sürekli şunu yedirelim mi bunu verelim mi alerji diyetindeydik bir de. Bi baktım bebenin ağzında dandik düğün kurabiyesi 🤦‍♀️

Sert olmasa bile ortada hoşlanmadığınız bir durum var, uyarıda da bulunmuşsunuz daha önce. Sizi bu kadar huzursuz etmeye hakkı

İyi de güler gibi yaparsanız onu onayladığınızı gösteriyor.
Daha önce söyledim çünkü 2 kere anlamıyor ki eşimde bir şey söylemiyor bakmıyor bile annesi öyle yaparken ben acaba birşey söyler mi diye bakiyorum adam hiç ilgilenmiyor

Daha önce söyledim çünkü 2 kere anlamıyor ki eşimde bir şey söylemiyor bakmıyor bile annesi öyle yaparken ben acaba birşey söyler mi diye bakiyorum adam hiç ilgilenmiyo
Ay yok erkeklerde bu iş. Defalarca söylerseniz belki. Kendi kendilerine akıl etmiyorlar. Ben de bebeğimin ek gıda sürecinde sıkıntı yaşadım. Sürekli şunu yedirelim mi bunu verelim mi alerji diyetindeydik bir de. Bi baktım bebenin ağzında dandik düğün kurabiyesi 🤦‍♀️
Evet herşeyden yesin mantığı ile düşünülüyor ben de bebeğimin saglikli beslenmesinden yanayım

Cunku eşinizin sorunu değil sizin sorununuz. Açık açık söyleyin, bebeğinizi de alın kucağından. Eşiniz de laf ederse etsin. Ben rahatsız oluyorum, annesi de benim deyin. Eşiniz çok rahatsizsa annesi ile kalsın, kv de de kendi çocuğunu döverek mi söverek mi nasil severse sevsin.

Net bir şekilde elini ağzına değdirme hoşlanmıyorum diyeceksiniz. Yaptığındada her seferinde uyara uyara öğrenecek. Bebeğin canı yanmıyordur, babane zaten canını yakmaz, fakat bebeğin sevme şekilleri önemli. Mesela bazısıda poposuna vura vura sever, vurarak sevmenin hiçbir kabul yanı yok -can acıtmasından bağımsız-
Böyle seveceksen her seferinde elini yıka hoşlanmıyorum de, koskoca kadını kaç kez uyaracaksınız.

Daha önce söyledim çünkü 2 kere anlamıyor ki eşimde bir şey söylemiyor bakmıyor bile annesi öyle yaparken ben acaba birşey söyler mi diye bakiyorum adam hiç ilgilenmiyor
2 değil 22 defa söyleyin gerekirse. Eşiniz rahatsız olmuyordur,susuyordur. Siz rahatsızsanız bebeği hiç kimsenin kucağına vermeyin.

“Hareketleriniz hoşuma gitmiyor” deyin.

Cunku eşinizin sorunu değil sizin sorununuz. Açık açık söyleyin, bebeğinizi de alın kucağından. Eşiniz de laf ederse etsin. Ben rahatsız oluyorum, annesi de benim deyin. Eşiniz çok rahatsizsa annesi ile kalsın, kv de de kendi çocuğunu döverek mi söverek mi nasil severse sevsin.
Haklısınız gerçekten artık söyleyeceğim çok sinirlerim bozuluyor kaç kere yaptı her hafta gideriz neredeyse her hafta gittiğimiz de ağzına vurarak sevmediği tek tük olmuştur Uyardım 2 kere ama yok anlamıyor bir de başka bı akrabasının daha çok sert sevdiğinden örnek veriyor en iyisi takmamak dedim sonrasında ama yok yapamiyorum bebeğimi düşünüyorum eşimden beklentimde ona söylemiştim çünkü rahatsız olduğumu o da annesine söylesin diye ama eşim bu konuda rahatsız olmuyor dediğiniz gibi bu benim sorunum beni rahatsız eden birşey eşime göre annesinin yaptıkları doğru zaten çocuk bakımı konusunda da annesi bir çok şey demiştir, anneliğimi de bir kere eleştirdi eşim annesini kibarca uyardı ama bu konuda da tam sınır çizemiyor diye düşünüyorum annesiyle hep iyi gecinmemi istiyor

Bu yoruma +1 diyorum. Bebeğimi onun kucağından alır, bu şekilde sevmemeni söylemiştim diye sert bir şekilde uyarırım. Gülmem, yüzümden ve gözümden de anlar zaten ne kadar sinirlendiğimi. Özellikle çocuğun bakımı gibi şeyleri de asla kv’nin yapmasına izin vermem. Bugün çocuğun ağzına vurarak sevdiğini düşünen kv yarın kız çocuğunun kukusunu, erkek çocuğun pipisini de kurcalar. Genelde aynı ırk oluyor bu kvler çünkü 👀 ondan sonra şiddete eğilimli, cinsel sorunlu insanlar oluyor toplumda. Çok sinir bozucu 😤

Back