- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 34
-
- Konu Sahibi kahveyesil
Oyy cocuk demesin buralardan mis gibi sut geliyordu bu ne ola ki diye bide sirke yani :) Off insan kiyamiyor bi yandan cokta duskunBir arkadaşım göğsüne sirke sürmüştü. Faydası da oldu. Deneyebilirsiniz.
Bana da sac dola,kahve sür falan dendi ama bilemedim isteAnnelerimizden teyzelerimizden duydugum, yapilmasi nekadar dogru bilmiyorum ama meme ucuna eksi veya aci birsey surmek
Yavas yavas azaltarak kesmelisin.Merhaba hanimlar..Dun ikinci kez gebe oldugumu ogrendim ama daha cok yeni.Bu arada 15 aylik bi kizim var ve emziriyorum.Zaten zayif bir yapim var buyuk ihtimal doktor kesmemi soyleyecek, cunku benim bünye ikisini beslemeye dayanmaz.
Sizlere sorum su olacak bebeginizi sutten nasil kestiniz bu isin kolay,bebege travma yasatmayacak yontemi nedir? Simdiden tesekkur ederim.
Kesinlikle oyle tiksindirmek istemiyorum.Adem Günes guvendigim bir pedagog,bakacagim makaleye,tesekkurlertiksindirme yontemi pek tavsiye edilmiyor uzmanlarca. pedagog adem gunes in bu konuda ayrintili bi makalesi var,okumanizi tavsiye ederim
Merhaba hanimlar..Dun ikinci kez gebe oldugumu ogrendim ama daha cok yeni.Bu arada 15 aylik bi kizim var ve emziriyorum.Zaten zayif bir yapim var buyuk ihtimal doktor kesmemi soyleyecek, cunku benim bünye ikisini beslemeye dayanmaz.
Sizlere sorum su olacak bebeginizi sutten nasil kestiniz bu isin kolay,bebege travma yasatmayacak yontemi nedir? Simdiden tesekkur ederim.
Gebelik olmasa yavas yavas sogutulur ama cevremden duydugum bebegi zehirler ve karnindakini dusurur laflari korkutuyo beni acikcasi..Meme verine biberon vermekte cok mantikli,kizim hic biberon kullanmiyor ama mecbur kalinca kabul eder belki..Tesekkur ederim :)merhaba
ben önce gece memeyi kestim.sadece sabah uyaninca ve aksam uyumadan önce verdim.iki ay kadar böyle devam etti.sonrada salca sürerek biraktirdim.salca aciydi.korkmadi denediginde aci oldugunu farkedince agladi sonra da yavas yavas birakti.ama ben iki ay dolunca biraktirmistim.
buradaki diger arkadaslar meme yerine biberon vererek biraktirdilar.
umarim en kisa zamanda birakir.
Ada cayi gebelikte düsük sebebi ama :) Normal biraktirsam belki denenebilirdi.Tesekkur ederim:)Ada cayi sutu azaltiyormus
Sorun burda iste ne ayakta sallama ne baska birsey memede uyuyorAni olmuş ama eskiden zaten 1 yaşında sütten kesiyorlarmış yeni uygulama 2 yaş
O nedenle öncelikle yeterli olduğuna kendinizi inandığın arkadaşım kızı 7 aylıkken hamile kaldı ve kesti
Onunki küçük olduğu ve zaten annesi işte iken biberon kullandığı için biberon ile devam etti
Sizinki 15 aylık sütünü bardak ile içebilirler zira bence biberona alıştırıp keserseniz biberondan ayırmak daha zor olur
Bir de ne sıklıkta emiyor ve nasıl uyuyor
Benimki memede uyuduğu için kesmek daha sıkıntı olmuştu
Bir de en geç 3 güne unutur o süreyi geçirinceye kadar gerekirse yardımcı olacak birilerini ya da eşinizi ayarlayın özellikle gece kalkıp emiyorsa
Iste bunu merak ediyordum bende bi yerde daha duymustum.Adi sabir tasi galiba yoksa tas degil dime :)Birazdan pazar yapacagim sorayim aktara :)Azaltarak , anlatarak bırakacak kadar vaktiniz yok sanırım eğer varsa önce gündüzleri azaltacaksınız sonra geceleri v.s.
Evet uzmanlar bir suru şey soyluyor bu konuda ancak her bebek farklıdır ve ne uygunsa onu yapıyor anneler..
Sarı sabır taşı alan aktardan en etkili yöntem. Sürün mene ucuna emzirin ( zararlı değil) ilk almasıyla bırakacak ve siz zorlasanızda istemeyecek.