Bebek Beslenmesi Bebegimi Nasil Sutten Keserim ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba hanimlar..Dun ikinci kez gebe oldugumu ogrendim ama daha cok yeni.Bu arada 15 aylik bi kizim var ve emziriyorum.Zaten zayif bir yapim var buyuk ihtimal doktor kesmemi soyleyecek, cunku benim bünye ikisini beslemeye dayanmaz.
Sizlere sorum su olacak bebeginizi sutten nasil kestiniz bu isin kolay,bebege travma yasatmayacak yontemi nedir? Simdiden tesekkur ederim.:KK52:
Bende kizimi yeni sütten kesiyorum göğüsumun ucuna limon surdum eksi olduğu için emmek istemiyor sende dene

Merhaba hanimlar..Dun ikinci kez gebe oldugumu ogrendim ama daha cok yeni.Bu arada 15 aylik bi kizim var ve emziriyorum.Zaten zayif bir yapim var buyuk ihtimal doktor kesmemi soyleyecek, cunku benim bünye ikisini beslemeye dayanmaz.
Sizlere sorum su olacak bebeginizi sutten nasil kestiniz bu isin kolay,bebege travma yasatmayacak yontemi nedir? Simdiden tesekkur ederim.:KK52:
Bende 22 aylik kizimi gecen hafta sutten kestim. Gogsumun ucuna salca surmustum.. ve en onemlisi sut vermeyi kestikten sonra bir daha verme. Kolay gelsin

Ağladı kıyamadım sildim olmaz

Önce sütten kesmeyi sen kabullen sonra sıra çocuğa gelsin

Bir de silineceğini görmüş hep siler

Daha büyükler silmek için hemen ıslak mendil getirdikleri için insanlar oje sürüyor

Önce alternatif bul sonra kes ağlayınca yedirecek içirecek bir şey ya da oyalayacak insan lazım

Maalesef bebek annem artık süt vermeyecek tamam o zaman demez

Canim net bilmiyorum ama hamileyken sut verilmez bebek zehirlenir gibi bisey duymusdum yalnis bilgi olsbilir ama bi arasdirin bence

Canim net bilmiyorum ama hamileyken sut verilmez bebek zehirlenir gibi bisey duymusdum yalnis bilgi olsbilir ama bi arasdirin bence
Bende duyuyorum bunu ama dogrulugu nedir hic bi bilgim yok.Netten biraz arastirdim hurafe buyuk ihtimal.Ama dra sali gunune randevu bulabildim o gun soracagim insallah.

ben iki aşamada ayırdım önce gündüz kestim 1 hafta sonrada gece vermedim çok rahat atlattık

Yaaaaa peki ben oglen salcayi denedim emmedi ama cok agladi dayanamadim sildim verdim :KK43:Cok aglayinca nasil basediyorsun :110:
Gündüz parka falan götürüyorum uyutunca sorun oldu ağladı ama vermedim yine dedimki al em ama ciz oldu diye aldı limon tadı geldi emmedi şimdi gündüz istemiyo ama gece uyaninca uyku arasinda emziriyorum eskiden yarım saatte bir uyanıyordu emmek icin şimdi gecede toplamda 2 veya 3 defa uyanıyo

Benim de sorunum kızımı sütten kesemiyorum.. aslında tiksiniyor almıyor ama ne gece ne gündüz uyumuyor olması 24 aylık benim kizim çok inatci çok huysuz ve yaramaz Dr atarax sürüp verdi.. bide onunla deniywcegin.. bakalım nasıl olacak çok zor bir süreç Hélè de benim ki gibi bir çocuğunuz varsaa

X