- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 34
-
- Konu Sahibi kahveyesil
Bende kizimi yeni sütten kesiyorum göğüsumun ucuna limon surdum eksi olduğu için emmek istemiyor sende deneMerhaba hanimlar..Dun ikinci kez gebe oldugumu ogrendim ama daha cok yeni.Bu arada 15 aylik bi kizim var ve emziriyorum.Zaten zayif bir yapim var buyuk ihtimal doktor kesmemi soyleyecek, cunku benim bünye ikisini beslemeye dayanmaz.
Sizlere sorum su olacak bebeginizi sutten nasil kestiniz bu isin kolay,bebege travma yasatmayacak yontemi nedir? Simdiden tesekkur ederim.
Yaaaaa peki ben oglen salcayi denedim emmedi ama cok agladi dayanamadim sildim verdimBende kizimi yeni sütten kesiyorum göğüsumun ucuna limon surdum eksi olduğu için emmek istemiyor sende dene
Buco bleu nedir acaba hic bilmiyorumannem kardeşimi sütten keserken göğüs uçuna buco bleu sürmüştü, zaten zararsız, bebeklerde bile kullanılıyor. kardeşim görünce uff oldu dedi ve son oldu.
Bende 22 aylik kizimi gecen hafta sutten kestim. Gogsumun ucuna salca surmustum.. ve en onemlisi sut vermeyi kestikten sonra bir daha verme. Kolay gelsinMerhaba hanimlar..Dun ikinci kez gebe oldugumu ogrendim ama daha cok yeni.Bu arada 15 aylik bi kizim var ve emziriyorum.Zaten zayif bir yapim var buyuk ihtimal doktor kesmemi soyleyecek, cunku benim bünye ikisini beslemeye dayanmaz.
Sizlere sorum su olacak bebeginizi sutten nasil kestiniz bu isin kolay,bebege travma yasatmayacak yontemi nedir? Simdiden tesekkur ederim.
Ooo yigeniniz baya anlayisli bir bebekmis :)Yeğenim 1.5 yaşında bıraktı. Ablam hiçbir şey sürmedi göğsüne, sadece yeğenim süt istediği zamanlar "Süt bitti annecim, yok" diyordu. Bir iki üzülüyordu sonra unutuyordu yeğenim, o şekilde bıraktı. Şimdi süt nerde deyince bitti diyor. :)
Tesekkur ederim :)http://ogrenenanne.kadinlarkulubu.com.tr/2015/01/19-ay-emzirmek-ve-memeden-kesmek.html
Tesadüfen güzel bir blog yazısı okumuştum bununla ilgili size de tavsiye ederim.
Buco bleu nedir acaba hic bilmiyorum
Canim net bilmiyorum ama hamileyken sut verilmez bebek zehirlenir gibi bisey duymusdum yalnis bilgi olsbilir ama bi arasdirin benceMerhaba hanimlar..Dun ikinci kez gebe oldugumu ogrendim ama daha cok yeni.Bu arada 15 aylik bi kizim var ve emziriyorum.Zaten zayif bir yapim var buyuk ihtimal doktor kesmemi soyleyecek, cunku benim bünye ikisini beslemeye dayanmaz.
Bende duyuyorum bunu ama dogrulugu nedir hic bi bilgim yok.Netten biraz arastirdim hurafe buyuk ihtimal.Ama dra sali gunune randevu bulabildim o gun soracagim insallah.Canim net bilmiyorum ama hamileyken sut verilmez bebek zehirlenir gibi bisey duymusdum yalnis bilgi olsbilir ama bi arasdirin bence
Gündüz parka falan götürüyorum uyutunca sorun oldu ağladı ama vermedim yine dedimki al em ama ciz oldu diye aldı limon tadı geldi emmedi şimdi gündüz istemiyo ama gece uyaninca uyku arasinda emziriyorum eskiden yarım saatte bir uyanıyordu emmek icin şimdi gecede toplamda 2 veya 3 defa uyanıyoYaaaaa peki ben oglen salcayi denedim emmedi ama cok agladi dayanamadim sildim verdimCok aglayinca nasil basediyorsun