Bebeğimi kaybettim

Allah sabır versin bende yavrumu 29 haftalıkken kaybettim çok zor bir ay oldu sanki zaman geçtikçe daha çok zorlaşıyor ama Rabbimim bizler için müjdeledikleri çok güzel Benim bundan sonraki gebeliklerimdede hep risk var kan uyuşmazlığından ötürü duyarlılık gelişti diyorlar yani hamile kalsam bir dert kalmasam ayrı Rabbim inşallah hepimize bir yol yordam bir ışık gönderir

Allah sizede sabırliklar dayanma gucü versin.rabbimize sigınmaktan baska care yok.insallah derdi veren rabbim dermaninida verir. Muhakkak bir tedavisi cözümü olacaktir.dua ve sabir.insallah rabbim guzelliklerle hayirla o gunleride yasatir size.

Önemli olan senin ve eşinin iyi olması canım kendini bırakma 13 ay sonunda tüp bebekle çocuk sahibi olabileceğimi cumartesi günü öğrendik tüm günümü ağlayarak geçirdim. Ama sonra düşündüm bir ölü gibi nereye kadar zaman geçer ki nasıl yaşanır öyle hayat.Ve kendime dedim herkes anne olacak diye bir kural yok ve bu dünyada annelik yaşayamayan kadınlara cennet orada en güzel bebekler onların olacakmış Rabbimin bir bildiği var sende üzme kendini .Elbet olur kimisi hiç çabalamadan nasip olur kimiside maddi manevi acılar içinde kavuşur yavrusuna. Umarım bize de bir gün nasip olur

Kan uyusmazligindan dolayı duyarlilik arttı ne,demek benimle esim arasında da kan uyusmazlgi var doktor bize bundan hic bahsetmedi

Kan uyusmazligindan dolayı duyarlilik arttı ne,demek benimle esim arasında da kan uyusmazlgi var doktor bize bundan hic bahsetmedi
Merhabalar bu hamileliğim gösteriyormuşki bana vurulan anti D imöinglobulin yani koruyucu iğneler bir şekilde etki etmemiş ve pozitif bir bebekte yine vücudum buna karşı antikor yani savaşçı hücre üretecekmiş böyle bir gebelikten sonraki gebeliklerde çoğunlukla olay tekrarlanıyormuş benim ilk bebeğim sağlıklıydı bu bebeğimde malesef gelişti ama herkeste olacak diye bişey yok ama kan uyuşmazlığınız varsa benim tavsiyem kesinlikle yirminci haftada bir perinatoloğa görünün

Bana hiç igne vurmadılar ikinci hamilelik oncesi dedi doktorum tavsiyenizi dikkate alacağım allah razi olsun bilginiz için

Bana hiç igne vurmadılar ikinci hamilelik oncesi dedi doktorum tavsiyenizi dikkate alacağım allah razi olsun bilginiz için
Rica ederim ilkinde doğumdan sonra vurmuşlardı korkmayın ama hep aklınızda bulunsun ben bir sağlıkçı olarak yaşadıysam elimden geldiği kadar insanlara bunu iletmeye çalışacağım malesef her doktor yeterli olamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…