- 8 Temmuz 2018
- 728
- 722
- 53
- 38
- Konu Sahibi Mavi Boncuklar
-
Rabbim beterinden korusun ne diyelim. Şimdi ne yapıyorsun? Tekrar tedavi mi göreceksin.?Yaklaşık 6 ay önce 21 haftalık oğlumu kaybettim. Hem de tüp bebekti. Yıllardır beklemiştik. Çok acı. Yaşamayan bilmez. Hala tammtoparlanamadım. Aklıma gelmediği gün yok. Bunda da var bir hayır diye diye güçlü olmaya çalışıyorum canım.
Haklısın valla ne diyeyim. zaman herşeyin ilacıdır. Bir süre bekle. Yaşın da daha genç. Muhakkak ki zamanı var. Daha nasip değil. İnşallah hayırlısıyla nasip eder Rabbim bize de yakın bir zamanda..leylunehar hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Akışına bıraktım. 4 yıl çok yordu beni. 32 yaşındayım ben de. Zaman aleyhime işliyor biliyorum ama iyi değilim. Hayattaki en büyük arzum olan anneliği artık istiyor muyum, galiba istemiyorum.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin... Sizin de başınız sağolsun.Haklısın valla ne diyeyim. zaman herşeyin ilacıdır. Bir süre bekle. Yaşın da daha genç. Muhakkak ki zamanı var. Daha nasip değil. İnşallah hayırlısıyla nasip eder Rabbim bize de yakın bir zamanda..
Amin insallah rabbim isteyen herkese sanada nasip etsin insallah.Canim aci kayibin kizinizz icin cok ama cok üzgünüm.. Yasamadim Boyle bir kayip.. Umarim en kisa zamanda yine ayni duygular yasayabilirsin daha dogrusu yasabiliriz.. Benim ilk gebeligim dis gebelikti 2 ay once ameliyat oldum- ben de bir melek annesiyim diyebilirim.. Onlar yukarida bizim koruyucu meleklerimiz(
Cok zor nasıl alisicam bilmiyorum beynim uyuşuyo ama dediginiz gibi rabbim kalanlara bagislasin sizede cok gecmis olsunÜç ay oluyo benzer şeyler yaşadım bende. Düşündükçe içim sızlar hala gözlerim dolar. Bu da bizim imtihanımız ne yapalımRabbim kısa zamanda sağlıkla yerini doldursun inşallah. Diğer evlatlarımızı bize bağışlasın. AMİN
Sizede cok gecmis olsun rabbim sabirlar versin bende ayni sekilde avutmaya calisiyom kendimi rabbim verdi rabbim aldi onlar bizi orda bekleyeceklermis bizleri almadan cennete girmeyeceklermis. Ins. Sizede rabbim tekrardan nasip etsin hayirla saglikla sihhatle kucaginiza almayi.peki nedeniyle ilgili size bir seyler soyledilermi.Yaklaşık 6 ay önce 21 haftalık oğlumu kaybettim. Hem de tüp bebekti. Yıllardır beklemiştik. Çok acı. Yaşamayan bilmez. Hala tammtoparlanamadım. Aklıma gelmediği gün yok. Bunda da var bir hayır diye diye güçlü olmaya çalışıyorum canım.
Cok gecmis olsun rabbim daha beterini yaşatmasın kimseyede bizlerede benim simdi kafama takiliyo hersey guzel giderken birden bire ölmesi acaba tiroidlerimmi sebep oldu miyomum mu sebep oldu. Dr la gorusemedik bugun ama hastaneye gidip dogum yaptigim odanin önünde bekledim ve odanin pembe suslü olmasina dayanamadim.yarin tekrar kontrole gidicez tekrar nasil dayanicam oraları gormeye. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.birbirimizden nasil haber alabiliriz baska yerlerdede konusuyormusunuzM Mavi Boncuklar sizin de başınız sağolsun. Rahim ağzı yetmezliği dendi. Zaten gittiğimizde yaşıyordu oğlum. Sağlıklıymış yani.
Rabbim sabırlar versin dayanma gücü versin. Acınızin tarifi yok sizi cok iyi anliyorum ben kokusunu bile alamadan böyle yanıyorum rabbim yar ve yardımcınız olsun.ilk bebeginizmiydi.Merhaba arkadaslar bende bebegimi kaybettim iki ay oldu tam.olarak.toplayamadim kendimi daha da toplayamam hic bisey yapmak gelmior icimden bebegim doğduğunda kalbinde sorun vardi tek kapakcik dogdu kuveze aldilar hemen down sendromlu dediler hamilelgimdeki testlerim temiz cikmisti 35gun yasayabildi.minik.kalbi ilaclara serumlara fazla dayanamadi yavrumun kokusu buram buram burnumda opup koklayamadim.bile acisi tarifsiz hayatin bi anlami.yokmus gibi rabbim yardımcımız olsun tum eşyalarını almistim oda yapmıştım bebegime bi ruh gibiyim
Canlarım , birtaneşerim. Geçen sene 5 ağustosta 9 ay denemelerin sonunda bebeğim olduğunu öğrendim rahim ağzı yetmezliğinden 24 haftalık oğlumu doğurdum. İnanın iki gün önce evdd yatarken ğaylaştığım fotoları görsüm içim acıdı dönrm dönem acı çekiyorsun acın diniyor unuttum diyorsun ama unutmuyorsun. Annem kanser ve onunla uğraşıyorum ilaç kullanıyoruz eşimle ikimiz antidepresan r malum cinsel hayatımızda yok eşimle en son 2 hafta önce beraber olduk ve hemen wc ye gittiö yıkadım tuvaletimi yaptım . Yarın adet günüm ama benim ilkindede belirtim akıntı ve karnımda kasılma şimdi gittik nöbetçi eczane bulduk test yaptım ve hamileyim . İnanamıyorum hala çoktayım. Lütfen biraz allaha bırakın ne gelecekse kabul edin yoksa aşamayız
Canlarım , birtaneşerim. Geçen sene 5 ağustosta 9 ay denemelerin sonunda bebeğim olduğunu öğrendim rahim ağzı yetmezliğinden 24 haftalık oğlumu doğurdum. İnanın iki gün önce evdd yatarken ğaylaştığım fotoları görsüm içim acıdı dönrm dönem acı çekiyorsun acın diniyor unuttum diyorsun ama unutmuyorsun. Annem kanser ve onunla uğraşıyorum ilaç kullanıyoruz eşimle ikimiz antidepresan r malum cinsel hayatımızda yok eşimle en son 2 hafta önce beraber olduk ve hemen wc ye gittiö yıkadım tuvaletimi yaptım . Yarın adet günüm ama benim ilkindede belirtim akıntı ve karnımda kasılma şimdi gittik nöbetçi eczane bulduk test yaptım ve hamileyim . İnanamıyorum hala çoktayım. Lütfen biraz allaha bırakın ne gelecekse kabul edin yoksa aşamayız
Amin insallah rabbim isteyen herkese bizlerede tekrardan nasip eder saglikla sihhatle insallah.Rabbimin bi.mucizesiydi benim iicn bebegm alanda o verende her sekilde kabulumuz rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bizde görürüz tekrardan o gunleri insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?