• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğimi Karyoladan Düşürdüm:(((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
evet ihmal var dimi,işte bu beni daha çok kahrediyo benim suçum ya bişey olsaydı Allahım sen koru...eşim oan çokağır sözler söyledi senden anne falan olmaz bi çocuga bakamıyosan ne işe yararsın falan demekki böyle düşünüyo..

ya eşiniz düşürseydi?
ona böyle söyleyin bence...
Kaza bu...
illa bebekken olmuyor ya.
hepimiz anne babayız. Allah korusun diyelim arabayla bir kaza olsa.
Kötü babasın mı diyeceksiniz?
ne alaka?
Boşanın demeyeceğim ama.
Blöf yapın bence ona bu konuda...

bende 3 aylıktı durmuyor sürekli ağlıyordu kayınvalidemle sallarken bir baktım elimden bir taraf kaymış bebek yerde alnının sağ tarafı şişti morardı ben bebeği öyle görünce kendimi yerlere attım bayıldım eşim herkes bebeği bıraktı bana döndüler ölüyorum sandılar ama beni görsen duvardan duvara atıyorum kendimi bebeği hemen doktora getirdik film çekildi tabiki birşey yok dediler sonraları birçok çoçuk doktoruna sordum hiçbirşey olmaz dediler ama aylarca bebeği kucağıma almak istemedim kendime güvenim gitmişti şuçlu hissettim hep ağladım şimdi 10 ayı bitiyor çok sağlıklı bende beyinde hasar bırakır diye korkmuştum ama o kadar çok düşüyormuşki bebekler korkup kendini yıpratma ben o gün bugün çok dikkatliyim kayınvalidemme falan gidince hep yerde yatıyorum bırak yerde yatsın psikolojim bozuldu zor toparlandım kısacası birşey olmuyor korkup kendini yıpratma benim eşimde bebeğin düşmesine aşırı hassas bana birşey demedi ama çoçuğu düşenlere hakaret ediyor bende üstüme alıyom sonuçta bende düşürdüm bana diyemedi diyorum yani erkekler derler sen boşver kendine gel bebeğini bolbol sev öp unut o günü.

sağolun duygularımı çok iyi anlatmışsınız,aynen benimde kendime güvenim azaldı psikolojim bozuldu,hala sonradan bişey çıkarmı diye düşünüyorum,Allah korusun..ama şimdi daha çok dikkat ediyorum,ders oldu bana,hayatta karyolaya koymam bidaha...

ya eşiniz düşürseydi?
ona böyle söyleyin bence...
Kaza bu...
illa bebekken olmuyor ya.
hepimiz anne babayız. Allah korusun diyelim arabayla bir kaza olsa.
Kötü babasın mı diyeceksiniz?
ne alaka?
Boşanın demeyeceğim ama.
Blöf yapın bence ona bu konuda...

söyledim ona,sen hata yapmazmısın,kaza bu kaza dedim ,o kaza değil aptallık bu çocugun hareketli oldugunu bilip bile bile oraya koyuyosan bu kaza değil diyo,,inşallah kendi hata yapmaz elimden çekeceği var,gerçi onun herşeye verecek cevabı varda...

Önceki mesajımı okuduysan şimdi senin bayağı rahatlamış olman lazım canım.. Allah'a şükür ki bişey olmamış yavrunuza. Artık düşünmeyin o anı..

Önceki mesajımı okuduysan şimdi senin bayağı rahatlamış olman lazım canım.. Allah'a şükür ki bişey olmamış yavrunuza. Artık düşünmeyin o anı..
evet okudum.çok sağolun ,kolu kırılsaydı...vereceği tepkiyi düşünmek istemiyorum,heralde adliyede alırdık soluğu,Allahım korusun hepsini...

cnm geçmiş olsun ama açıkcası yazını okuyunca gülmedim desem yalan olur yanlış anlama lütfen aynı olaylar benim başımdanda çok geçtride kendi yaşadıklarım geldi biran gözüme ona güldüm büyük oğlum 3 yaşında küçük oğlum 9 aylık.ilk oğlum seninki gibi 6,5 aylık yataktan düştü aynen döşemenin üstüne.sabaha doğru yatakta yanıma yatırmış ve emziriyodum öle uyuya kalmışım bebeğim daha önce hiç dönme çabasında bile bulunmamıştı ve oğün ilk denemesinde yerde buldu bebeğim kendini aynen bir ağlamayla uyandık eşimin korkudan dili tutuldu ben o kadar panik oldumki bebeğimlemi uğraşayım eşimlemi çok sinirlendim ve eşime bağırdım ama doktora götürmedik bi süre snr eşim kendine geldi ve senin eşin gibi sölemediğini bırakmadı bu bebek için ilk kavgamızdı ama daha snr ne kadar dikkat etsemde iki kez daha düştü ama zamanla gördümkü erkeklşer zaten kendilerini süper babalar bizse ksrlu sakar insanlarmışız gibi görüyolar bikaç sefer sinirlenip bebeğe bakmayı reddedip eşime bıraktım hiçbişekildede müdahale etmedim en fazla yarım saat dayanabildi az daha kucağından yere düşürüyodu son anda yakaladı susturamadı besleyemeddi vwe sinirlenip küçücük bebeğe bağırmaya başladı sanki susucakmış gibi.bidahada o kadar büyük laflar edemedi bana.gerçi benim eşim panik atak çovcuk öksürse ölüyomuş gibi sinirlenip kızar bana ama bende ona kızıp bebeği al sen bak büyüt diye kucağına verdiğimde başedemez ve hemen özür dileyip kucağıma verir.bu daha ilk kavganız bebek için daha neler göreceksin belki ne laflar işiteceksin böle ilk kavgada terketmek olurmu bunlar bütün erkeklerin klasik hareketleri işte sen ne kadar kızsanda duymazdan gel hele çocuk büyüyüp yaramazlık yaptığında ve babası ona bağırıp seni hiçe saydığında daha büyük öfke nöbetleri geçiricen herşeye hazır olman lazım sen annesin annelik büyük bi sabır ve hoşgörü gerektiriyo arkasdaşım allah yardımcın olsun ama ilerde sende benim gibi geçmişte yaşadıklarını hatırladığında gülüp geçeceksin
l

düşe kalka büyüyecekler. üstteki arkadaşın dediği gibi öyle bir durumda ver bebeği babasına baksın bi yarım saat bakalım iyi babamıymış onun bakış açısında :)

3-4 gün önce bnm bebeğimde düştü kötü duyguymuş ya çok ağladm dok götürdk film falan çektiler bişey yok nasıl ağladı bebeğim ... ama koltuğun önüne minder koymuştum sanırım önce mindere sonra yere düşmüş...iyi çok şükür

cnm geçmiş olsun ama açıkcası yazını okuyunca gülmedim desem yalan olur yanlış anlama lütfen aynı olaylar benim başımdanda çok geçtride kendi yaşadıklarım geldi biran gözüme ona güldüm büyük oğlum 3 yaşında küçük oğlum 9 aylık.ilk oğlum seninki gibi 6,5 aylık yataktan düştü aynen döşemenin üstüne.sabaha doğru yatakta yanıma yatırmış ve emziriyodum öle uyuya kalmışım bebeğim daha önce hiç dönme çabasında bile bulunmamıştı ve oğün ilk denemesinde yerde buldu bebeğim kendini aynen bir ağlamayla uyandık eşimin korkudan dili tutuldu ben o kadar panik oldumki bebeğimlemi uğraşayım eşimlemi çok sinirlendim ve eşime bağırdım ama doktora götürmedik bi süre snr eşim kendine geldi ve senin eşin gibi sölemediğini bırakmadı bu bebek için ilk kavgamızdı ama daha snr ne kadar dikkat etsemde iki kez daha düştü ama zamanla gördümkü erkeklşer zaten kendilerini süper babalar bizse ksrlu sakar insanlarmışız gibi görüyolar bikaç sefer sinirlenip bebeğe bakmayı reddedip eşime bıraktım hiçbişekildede müdahale etmedim en fazla yarım saat dayanabildi az daha kucağından yere düşürüyodu son anda yakaladı susturamadı besleyemeddi vwe sinirlenip küçücük bebeğe bağırmaya başladı sanki susucakmış gibi.bidahada o kadar büyük laflar edemedi bana.gerçi benim eşim panik atak çovcuk öksürse ölüyomuş gibi sinirlenip kızar bana ama bende ona kızıp bebeği al sen bak büyüt diye kucağına verdiğimde başedemez ve hemen özür dileyip kucağıma verir.bu daha ilk kavganız bebek için daha neler göreceksin belki ne laflar işiteceksin böle ilk kavgada terketmek olurmu bunlar bütün erkeklerin klasik hareketleri işte sen ne kadar kızsanda duymazdan gel hele çocuk büyüyüp yaramazlık yaptığında ve babası ona bağırıp seni hiçe saydığında daha büyük öfke nöbetleri geçiricen herşeye hazır olman lazım sen annesin annelik büyük bi sabır ve hoşgörü gerektiriyo arkasdaşım allah yardımcın olsun ama ilerde sende benim gibi geçmişte yaşadıklarını hatırladığında gülüp geçeceksin
l

resmen eşimi anlatmışsınız,aynen kendisi süper kusursuz insan,ben ise beceriksizin tekiyim,en ufak olayda eli ayağına dolaşır,mantıklı hiç bir hareket yapmaz paniklediğinde...bende öyle yapıyorum beni eleştirdiğinde al kendin bak ozaman diyorum 5 dkk bakıyo 6. dkkda pes ediyo,ama bi fark var bizimki özür dilemiyo, bu senin işin,benim görevim para kazanmak ben sana diyomuyum git çalış diye diyo...farkettimde bizim kavgalarımızda hep bebek olduktan sonra başladı..oofffffff offff evlilik çok zor iş....

3-4 gün önce bnm bebeğimde düştü kötü duyguymuş ya çok ağladm dok götürdk film falan çektiler bişey yok nasıl ağladı bebeğim ... ama koltuğun önüne minder koymuştum sanırım önce mindere sonra yere düşmüş...iyi çok şükür
canım çok geçmiş olsun,çok kötü bi duygu bu..iyiki bebeğine bişey olmamış..Allahım korusun hepsini...

benimde kızım bu sabah düştü yataktan emzirdim yanıma koydum o oyarken uyuya kalmışım ben rüyamda kızımı görüyordum bir çığlıkla uyandım,bir baktım kızım yok yanımda bastım çığlığı eşimde oturma odasında uyuyormuş beni duyunca uyanmış neyse ben yere bi baktım kızım yüzüstü yere düşmüş kollarının üzerine hemen aldım sevdim kızım bi yandan ağlıyo eşim bi yandan naptın diyo,al tut çocuğu çok korktum dedim verdim ona ben korkudan tutamıyom bile kıızımı neyse toparlandık hemen,çok şükür Allah korumuş üstünü soydum baktım bişey vermı diye en ufak bi kızarıklık bile olmamış hiç bir yerinde,normalde dokunsak bile kızarır cildi okadar hassastır ama Allah korumuş meleğimi
bu arada kızım 6 aylık olcak ama henüz dönemiyo sırtüstü yatıyordu yatakta nasıl düştü anlamadım:14:

Back