Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim daha kırkım çıkmamış annem gece beni düşürmüş kolunda farkında değil o zamanın yataklarıda divanlı. divanın atına yuvarlanmışım annem bi kalkmış ben yokum bağarmaya başlamış bebeğimi çaldılar diyeee :))) olur böyle kazalar .. sıkmayın canınızı
dün eşim çok kötü sözler söylemişti,evi terketmek istedim ama bugün gönlümü aldı çok şükür oda korkmuş söylediği sözleri unutamam ama yavrum iyi ya önemli olan bu,çok teşekkür ederim sözleriniz için...ben19 günlükken kundak içinde kaoltugun üstünde sağıma soluma yastık konulduğu halde düşebilmişim, sağlamım hamd olsun, inş birşeyi yoktur, ayrılmak falan.. lütfen kendinize gelin ne ayrılması, çocuk içinmi ayrılacaksınız, asıl çocuk için birlikte durmalısınız... olur böyle şeyler, birşeyide yoksa geçer gider, Allah beterinden saklasın, bir dahaki sefere de daha çok dikkat edersiniz...
Çok geçmiş olsun... Rahatlayın artık ve kendinize eziyet etmeyin... Sizin kendinize olan güvensizliğiniz bebeğinize de yansıyacak... Onun size ihtiyacı var...
Son birbuçuk yıldır çok yakınen takip edebildiğim iki bebek var etrafımda... Anladığım birşey var ki, koruyan kollayan Anneler babalar değil o bebekleri... Öyle ani hareketleri oluyor ki, hele adım atmaya başladıklarında!! mümkün değil anne ya da baba koruduğunu söylemesin... Göz-kulak oluyorsunuz, öğretiyorsunuz ama koruyan yüce yaratıcı... Siz gönlünüzü ferah tutun ve güvenin... Sevgilerimle...
aminnnn... bütün yavruları korusun...Açar açmaz bu yazıyı gördüm.... Kesinlikle katılıyorum... Rabbime emanet yavrularımız.Rabbim korusun hepsini....
dün eşim çok kötü sözler söylemişti,evi terketmek istedim ama bugün gönlümü aldı çok şükür oda korkmuş söylediği sözleri unutamam ama yavrum iyi ya önemli olan bu,çok teşekkür ederim sözleriniz için...
evet kendisi maksimum 5 dkk tahammül ediyo,6.dkk ya seda al şu çocugu durmuyo işte,akşama kadar canım çıkıyo bırakda biraz dinlenim,tabi ben akşama kadar herşeyi bırakıp oturuyorum,akşamda çalışma sırası geliyo...erkek değilmi işte..6 aydır hangi gün bugün çocuğama iyi baktım düşürmedim die kendinizi ödüllendirdiniz de bugün bu kadar acı çekiyorsunuz. annelik birazda soğukkanlı olmayı gerektiyor galiba. tabi çevrenizdekilerinde öyle. çok şükürki bebeğinize bişey olmamış. bu kadar yıpratmayın kendinizi. çocuk bunlar düşe kalka büyüyolar. arkadaşların dediği gibi allaha emanetler. ayrıca eşlerin hepsi aynı. bizimki bi kere hapşursa başımı etini yer bakamadın çocuğa die halbuki kendisi 10 dakka bile bakmaz. laf ola beri gele konuşuyolar işte. sinirle söylenen şeyleri ciddiye almayın. allah ailenizle birlikte sağlıklı mutlu ömürler versin
çok sağolun,evet sonra kendiside pişman oldu özür diledi,dünya başıma yıkıldı çocuk düştü diyince diyo,kendimi kaybettim diyo,nerdeyse şiddet uygulayacaktı gerçekten o kişi eşimmiydi hala anlayamadım,bütün bina duymuştur sesini ,uyardım zaten hem bide tehdit ettim,sen sakın hata yapma tepkim çok ağır olacak diye..keşke eşinizde söyleme idi ama söylemiş, en azından çocuğunu önemsedi diye düşünmeye çalışın, öyle babalar varki çocuk umrunda bile olmuyor. ve böyle bir durum için demeiş, gerçekten çok çok basit konularda bile eşlerine hakret edip eziyet eden erkeklerde var... oluyor bazen, siz de onu uyarsaydınız sende bir daha böyle söyleme diye :) altta kalmayın
bebeğinizi sağlıcakla büyütün inş..
canım benim hiç üzme kendini
ne kadar önlemde alsak nasıl beceriyorlarsa yinede düşüyorlar valla...
oğlum sağolsun daha doğru düzgün dönmeyi bilmezken yataktan düştü...(yastık vardı önünde.yastıkla birlikte düşmüş.yumuşak düşüş yani.yüzü koyun yastığın üzerine düşmüş)
bi kere de mama sandalyesinden düştü(neyseki alçak konumdaydı)
bi kaç kere kanepeden düştü...
hatta ikiside gözümüzün önünde oldu.
birinde kardeşimle yanındayız.ya saniyelik bişey...televizyona bi baktık oğlum küt yerde...
diğerinde de eşim bakıyordu.gayet güzel oynuyordu kanepede,benimde işim vardı.oğlumun bi anda ağladığını duydum.anladım düştüğünü...bi girdim baktım eşimin kucağında oğlum habire ''özür dilerimn oğlum,canını yaktım,affet beni diyip duruyordu''.tam kızcaktım kiiiiiiii bu haline görünce gülmeye başladım.oğlum da susmuş babasını anlamaya çalışıyordu.
demem o ki...ne yaparsan yap düşeceği varsa düşüyor. :)
sen sadece sakin ol evladına sarıl.zaten senin sesini alınca kokunu duyunca acısını unutuyor.tekrar oyununa dönüyor. :)
Canım bnde 3 yada 6 aylıkken mi ne düşmüşüm çok şükür birşey olmamış.Korkma üzülmede
Maşallahhhhhh diyimde nazar değmesin.[/QUO
bütün yavrulara maşallah,Allahım korusun hepsini okadar savunmasızlarki...
nasıl oldugunu anlayamadım yatak odamda karyolanın üstünde yüzüstü duruyodu dönmeyi yeni yeni öğrendi,daha 6 buçukaylık mutfağa gittiğimle acı bi şekilde bağırması bir oldu,hala o sesi kulaklarımda hemen eşimi aradım ,hastaneye götürdük doktor bişey yok dedi ama ben kahroldum, birde döşemenin üstüne düştü halıda yoktu kendime güvenimi kaybettim,sürekli ben anne olamıcam galiba diyorum,eşimde çok tepki verdi geldiğinde,ayrılmayı bile düşünüyorum,ben anne olamıcam..
sağolun,düştüğü yer yarım metreden fazla ve halı yoktu kafasının arkasına düştü,Allah korusun telafisi olmayabilirdi,biliyosunuz bazı olaylarda böyle şeyler bahane olur,dilim varmıyo söylemeye... neyse büyük bir ders oldu bana,şükürki acı tecrübeyle değil...düşe kalka büyüyecekler bu kadar abartmayın bence...daha dikkatlı olursunuz bundan sonra olur biter..benim kızımda 3 aylık aman aman hareket edemesede ayaklarıyla ittire ittire mesafe katediyo bende daha emin oldugum yerlere bırakıyorm tek bırakacagım zaman...geçmiş olsun