Çocuk Hastalıkları Bebeğimi Karyoladan Düşürdüm:(((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
116
42
Ankara
nasıl oldugunu anlayamadım yatak odamda karyolanın üstünde yüzüstü duruyodu dönmeyi yeni yeni öğrendi,daha 6 buçukaylık mutfağa gittiğimle acı bi şekilde bağırması bir oldu,hala o sesi kulaklarımda hemen eşimi aradım ,hastaneye götürdük doktor bişey yok dedi ama ben kahroldum, birde döşemenin üstüne düştü halıda yoktu kendime güvenimi kaybettim,sürekli ben anne olamıcam galiba diyorum,eşimde çok tepki verdi geldiğinde,ayrılmayı bile düşünüyorum,ben anne olamıcam..

cok cok gecmis olsun sükürki bebeginizde bise yokmus
ben cok duyuyorum böyle yataktan koltuktan düsen bebekleri sikmayin caninizi eminim cok iyi bi annesiniz olabilir böyle kazalar

canım niye kendini bu kadar hırpalıyorsun.böyle şeyler olur tabiki.çocuk bu 5 kişide olsan gözünün önündede tutsan düşecekse düşer.Çok şükür ki birşey olmamış.Allah korumuş.sen yine 6 aylık çocuğu tek başına bırakma tam hareketli zamanı işte orda minik bir ihmal var ama olmuş artık hangi anne ister bebeğinin zarar görmesini.

benim arkadaşımın 1 aylık bebeği 3 kişinin yanında kaşla göz arasında koltuktan düştü hala nasıl düştüğünü anlayıp çözmüş değiliz valla kıpırdamaz bile o bebek

yani diyeceğim olacağı varsa olur.ama tedbiri önlemi elden bırakmamak gerek

bu sebepten eşinden ayrılmak ne demek onu anlamadım benn.

cok cok gecmis olsun sükürki bebeginizde bise yokmus
ben cok duyuyorum böyle yataktan koltuktan düsen bebekleri sikmayin caninizi eminim cok iyi bi annesiniz olabilir böyle kazalar
çok teşekkür ederim,şuan sadece ağlıyorum,akşamdan beridir gözyaşlarımı tutamıyorum,kahroldum sözleriniz için sağolun..

evet ihmal var dimi,işte bu beni daha çok kahrediyo benim suçum ya bişey olsaydı Allahım sen koru...eşim oan çokağır sözler söyledi senden anne falan olmaz bi çocuga bakamıyosan ne işe yararsın falan demekki böyle düşünüyo..

iyide bunu tek yapan senmisin.herkes 2 sn mutfaktan su alayım falan der yalnız bırakır çocuğu bunu ben asla yapmam diyen boşa konuşmasın 24 saat bebeğin başında hazır asker kimse durmuyo.ha yanına yastık koyarsın bidahakine dönsede düşmez.

eşin der o an sinirle söylemiştir.çocuk olunca zaten eşler birbirine çocuk konusunda güvenmezler.normal yani.sende kendini aşağılayıp durma annesin sen tabiki bakarsın.bu tür kazalar her evde olur.

canım geçmiş olsun.benim oğlum 2 kez düştü öyle.birinde ağzı burnu kan revan içinde kaldı.dişi kesmiş dudağını meğerse.çok korkmuştum.üzülme hepimizin başına geldi yani..kötü annelikle ne alakası var.çocuk düşe kalka büyüyecek.kusma falan olursa tehlikeli diye biliyorum.bi de düştükten sonra uyutmayın derler...

yastıkda vardı,yastığın arasından geçmiş offf...ne kadar kendimi savunsamda suç benim Allahıma şükürler olsunkibişey yok,akşamdan beri dünyam kararmıştı çok sağolun kafam dağıldı biraz Allah razı olsun..

bikaç saat durduda şimdi uyudu düştükten 5 dkk sonra çok az kustu doktora söyledim onu ama ondan bişey olmaz fışkırırcasına kusarsa getirin dedi,Allahım inşallah bişey olmaz

bikaç saat durduda şimdi uyudu düştükten 5 dkk sonra çok az kustu doktora söyledim onu ama ondan bişey olmaz fışkırırcasına kusarsa getirin dedi,Allahım inşallah bişey olmaz

Allahın izniyle bişi olmaz merak etme.yere kalın bi örtü aç sürekli alışkanlık yapıp bebeğini oraya bırak....
rahatla biraz eşini de takma.benimki de çocuğun bi yerinde bi çizik olsa bi çocuğa bakamıyosun diye söylenir hep.

sağol canım Allah razı olsun inanın akşamdan beri intiharı bile düşündüm onsuz olamam onada bakamıyorum en iyisi ölmek diye saçma sapan birsürü düşünce geçti aklımdan uyuyamadım buraya geldim iyiki gelmişim,Allah razı olsun..

kız delirdin herhalde :)))ne intiharı be... çocuk düştü diye intihar etseydik benim şimdi çoktan hayatta olmam lazımdı.üzülme canım benim.ilk bebğin sanırım.herşeyin bi acemiliği oluyo.bundan sonra daha dikkat edersin.10 gözümüz olsa yetişemeyiz onlara.o yüzden Rabbime emanetler..

Çok geçmiş olsun... Rahatlayın artık ve kendinize eziyet etmeyin... Sizin kendinize olan güvensizliğiniz bebeğinize de yansıyacak... Onun size ihtiyacı var...

Son birbuçuk yıldır çok yakınen takip edebildiğim iki bebek var etrafımda... Anladığım birşey var ki, koruyan kollayan Anneler babalar değil o bebekleri... Öyle ani hareketleri oluyor ki, hele adım atmaya başladıklarında!! mümkün değil anne ya da baba koruduğunu söylemesin... Göz-kulak oluyorsunuz, öğretiyorsunuz ama koruyan yüce yaratıcı... Siz gönlünüzü ferah tutun ve güvenin... Sevgilerimle...

eşimin söylediği sözler moralimi daha çok bozdu,senden anne olmaz senden bi halt olmaz,daha biçocuga bakamıyo,yediğin ekmek haram,ne işe yararsın çocukda bi bişey çıksın defol gi t bu evden neler neler ,gelincede özür diledi ama o laflar benim içime oturdu,doğru dedim bir yandan, benim suçum,üstüne annemde bi çocuga bakamıyomusn senin daha önemli ne işin var diye çıkışınca ,resmen bittim,bebeğimi elime alamıyorum şimdi çok suçlu hissediyorum kendimi,sanki bana küs gibi geliyo..

çok teşekkür ederim içimi rahatllattınız,doğru gerçekten onları Rabbim koruyo Allahım bütün bebekleri korusun yavruma kötü her ne olacaksa bana versin Allahım,aminnn

cok iyi anlıyorum sıkıntını yaklasık 1 ay once benim kızım da dustu yataktan,hemde onlemimi aldıgım halde.İnan su an bile nasıl dustugune aklım ermiyor.kızımı yerden aldım kendi yatagına koydum ve hungur hungur aglamaya basladım,yavrum yazık kendı aglaması kesildi saskın saskın bana bakıyor,ben odada dolana dolana aglıyorum.Esimi aradım hemen isteydi,geldi 5 dkda,once bebegimize baktı,sonra bana sarıldı sakin ol dedı Allah razı olsun tek kotu laf soylemedi ama onun soylemediklerini ben kendime soyledim zaten.Cok cok kotu bir duygu biliyorum,esin sana haksizlik etmis,sana destek olması lazım.<ne bosanmak ne de intihar,sıkı sıkı sarıl yavruna Allaha sukur et,hic bir seyi yokmus yavrunun.Biz hemen doktora goturduk cunku kafasında kırmızı bir sislik olustu,film cekildi temiz cıktı ama ben yine rahatlayamadım.Allhım kızımı korudu,bana da bir ders oldu.Oluyor boyle kazalar,keske olmamıs olsa ama oldu iste,o ana gerı donmek ve kızımı dusmeden kollarıma almak isterdim ama ne mumkun,ya da unutmak o gunu,o da mumkun degil ne yazık kı.Uzme kendini,anneliginden de suphe etme.Allahım beterınden korusun.

aayyy walllaaa bukadar kendini üzüp yıprattığına değmez o sözler.salla gitsin çok konuşanı nerdeyse bütün anneler bebeğini düşürür yataktan çok normal zaten sen annesin babadanda anneannedende daha çok kokrkup üzüldün kesin bide ağır sözler duydun mahwoldun asıl sana onları söyleyenden bi halt olmaz çocukların tüm zahmetini anne çeksin en ufak bişeyde ne biçim annesin olsun.kaza bu yaa ewin içinde hiçmi kımıldamican saçmalık işte.rahat ol.bi dahada öyle sözler duyduğunda ezik durma kafanı yorma okadar.nasıl üzülmüşün yaa.

evet o ana geri dönsemde yavrumu oraya hiç koymamış olsam,içim öyle yanıyoki şu saate kadar hiç uyuyamadım,yavrumu yerde görüşüm o anki çığlığı Allahım gözümün önünden hiç gitmiyo,biliyorum bu uzun süre devam edecek,psikolojim bozulacak bu çok kötü bişey rabbim hiç bir aneye yaşatmasın,rabbime şükürler olsun bişey olmadı ama tövbe haşa şükür bile etmek ikinci planda kaldı,teşekkür ederim sözleriniz için...

eşimin sözleri canımı çok acıttı,belkide haklı gördüm onu,daha dikkatli olmalıydım Allah korusun telafisi olmayabilirdi,offffffffffff....sağolun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…