Bebeğimi düşürdüm. Bu kanama ardından adet döngüm ne durumda olacak

O zaman nasıl hemen kimyasal sonrası regl görmeden hamile kalıyorlar beta daha düşmemiş ise
Kimyasalda beta fazla yükselmiyor o yüzden. Ama regl görmeden hamile kalınabilir zaten çünkü kürtajdan 2 hafta sonra yumurtlama olabiliyormuş yine. Betanın sıfırlanması herkeste değişkenlik gösterir siz doktora gidip hem muayene olun hem de beta baktırın gerekirse

Teşekkürler

benimde aynen boylee oldu deger yukseldi ve sonraa dustu doktorr bana dusuk olacagini soyledi dünyaamm basima yikilmis gobi oldu vee diger ay tekrar hamilee kaldimm bu seferdee kesee gorundu ama bebek kalp atisi yoktu tekrar dusuk yaptim 7 haftaliktik sonra 3 ay araa verdik esimlee ve 4. ay tekrar denedik vee tekrardan hamilee kaldimm vee cok sukur bir kizim oldu darisi sizee kizlar ama dusuklerden sonraa yogun kanamalarim oldu ve bayaa 10 gun 2 haftaa kadar suruyordu kanamalar Rabbim isteyen herkesee nasip etsin

Yaşınız nedir

merhabalar düşükten sonra adetiniz kaç gün sürdü acaba ?
benimde 5 haftalıkken düşük oldu. 5. günüm hala kanamam oluyor

Merhaba ne durumdasın bu ay denedin mi tekrardan
Merhaba evet kanamam bitince yine iki günde bir deneme yapıyoruz. Doktor 1 ay bekle dedi ama burada aynı ay hamile kalanları görünce deneyeyim dedim. Çok umutlu olmasam da biraz öylesine belki olur hemen diye duramadım bu ay. Bilinç altıma işlemiş napayım rüyalarıma giriyor. Bu kadar etkileneceğimi tahmin etmiyordum ama her gece hamile görüyorum rüyamda kendimi :)

İnşallah bu ay hamilelik haberini alırsın dua edeceğim senin için

Benim en yüksek 900 dü acaba benim normal düşük mü oldu kikimyasal da bu kadar yükselmez benim en başta düştü sonra yükselmeye başladı
Gerçekten seninkini anlamadım ben. Çok değişik bir süreç yaşadın. O kadar yükselmesi kimyasal gebelik demek değildir bence. Doktor bir açıklama yaptı mı

Gerçekten seninkini anlamadım ben. Çok değişik bir süreç yaşadın. O kadar yükselmesi kimyasal gebelik demek değildir bence. Doktor bir açıklama yaptı mı
Bence de ben de öyle diyorum kendime değişik süreç diye ikiz olabilme ihtimali söylenmişti sadece betanın yüksek oluşunu.. bide benim ilk adet günümden sayarsam 40.gün kanamam başladı

bide benim kese göründü ertesi gün kanamam başladı ama doktor kimyasal dedi bana.. ama bu nasıl kimyasal oluyor kesem göründü ama betamda baya arttı ..bilmiyorum cidden düşünmekte istemiyorum ama sürekli aklımda

Hayır kimyasalda kese görünmez. Normal bir hamilelikti ama sağlıksız olduğu için düştü demekki. Canını sıkma. Giden gitti artık. Kafamız tabii ki takılıyor yine böyle olur öu diye endişe ediyoruz ama stres en kötü şey. Oluruna bırakmaktan başka çaremiz yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…