Bebeğimi düşürdüm. Bu kanama ardından adet döngüm ne durumda olacak

O zaman nasıl hemen kimyasal sonrası regl görmeden hamile kalıyorlar beta daha düşmemiş ise
Kimyasalda beta fazla yükselmiyor o yüzden. Ama regl görmeden hamile kalınabilir zaten çünkü kürtajdan 2 hafta sonra yumurtlama olabiliyormuş yine. Betanın sıfırlanması herkeste değişkenlik gösterir siz doktora gidip hem muayene olun hem de beta baktırın gerekirse

Teşekkürler

benimde aynen boylee oldu deger yukseldi ve sonraa dustu doktorr bana dusuk olacagini soyledi dünyaamm basima yikilmis gobi oldu vee diger ay tekrar hamilee kaldimm bu seferdee kesee gorundu ama bebek kalp atisi yoktu tekrar dusuk yaptim 7 haftaliktik sonra 3 ay araa verdik esimlee ve 4. ay tekrar denedik vee tekrardan hamilee kaldimm vee cok sukur bir kizim oldu darisi sizee kizlar ama dusuklerden sonraa yogun kanamalarim oldu ve bayaa 10 gun 2 haftaa kadar suruyordu kanamalar Rabbim isteyen herkesee nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…