Bebeğimi düşürdüm. Bu kanama ardından adet döngüm ne durumda olacak

Çok şükür ki rabbim bizi senelerce bekletmeden hamile kalabildiğimizi gösterdi vardır bundada Rabbimin bir bildiği psikolojik olarak çok zor kabullenmek çok zor çevremdekilere söyledim ben de aileme falan herkes aşırı sevindi şimdi ise herkese kimyasal gebeliğin açıklamasını yapıyorum çok acı..bir daha tövbe ağzımı bıçak açmayacak bir süre Rabbim nasip ederse 🙏
Çok şükür tabi hamile kalabilmek bile başlıbaşına sevindirici. Aynen ben de söylemiştim bir daha yok katiyyen söylemem :)

Hastaneye gidiyorum şu an kana bakılcak tekrardan yarında doktorumla görüşeceğim 🙏 sürecim nasıl sonlancak bakalım

Betam 432 olmuş
Hayret ettim🥹🥹 şimdi aklıma iki ihtimal geliyor. Kimyasal değil bence kesinlikle. Yoksa Düşüp biterdi o iş. Ya Allah korusun dış gebelik ya da çok umutlandırmayayım ikiz vardı belki biri gitti biri kaldı ondan böyle oldu. Bence devam edebilir gebeliğin. Artık bir sonra ki testi bekle bekleyebilirsen 😊 Test yaptırdığın yer hep aynı yer olsun.

Allah razı olsun. Tamam haberdar edeceğim özele gittiğim doktorumda şaşkın muayanede bana biyokimyasal dedi kanaman başlayacak dedi. Kan verdiğin yere git sonucu at dedi dün akşam attım şaşırdı baya … 2 gün sonra yine kan ver bana at dedi bu gittiğim doktor prof ve cidden alanında mükemmel bir doktor o bile şaşkın kan verdiğim yerde şaşırdı 2 gün sonra yükselme görürsek eğer sağlıklı derim dedi ama bilmiyorum kafam allak bullak ben kendimi hazırlamıştım yarın bir gün kanamam gelecek sonlancak diye şoktayım şu an

5 haftalık düşük yaptım. Yani kimyasal gebelikti. Beta düzgün artmadıı. Kendi kendinede düştü. Oysa ne mutlu olmuştum duyduğumda. Hemen ailemize sevdiklerimize haber verdik. (Buradan bu durumu ilk yaşayacaklara sesleniyorum. Lütfen hemen söylemeyin sağlıklı bir gebelik olduğundan emin olduktan sonra söylemeniz daha doğru. Yoksa etrafımızdakileri de üzüyoruz). Yoğun kanamamı yaşadım. Adet olur gibi. Doktor metiler verdi bide. Onu da 3-4 gündür kullanıyorum. Neredeyse bitiyor kanamam artık. Bundan sonra sizlerde döngü nasıl ilerledi. Bu kanamayı adet gibi mi saymalıyım. Normalde hep düzenlidir elbette düzen biraz bozulmuştur artık diye düşünüyorum. Neler olacak bilmek istiyorum. Mesela bu ay tekrar hamile kalma şansım var mı? Teşekkür ederim.
Öncelikle çok üzüldüm. Çünkü aynı şeyi haziranda bende yaşadım. 2-3 ay etkisinden çıkamadım. Regl düzenimi bozdu benim kimyasal gebelik her ne kadar herkes bozmaz desede. Kimyasaldan sonra 35-36 günde bir regl oldum ve normalde 6 gün süren reglim 4-5 güne düştü. Herkes kimyasaldan sonra hemen hamile kalınabiliyor diyor ama ben başaramadım umarım siz en yakın zamanda başarırsınız. Burda önemli olan bu durumun sizi ne kadar etkilediği stres yapmayıp devam ederseniz herşey çok daha güzel olur ♥️

Allah razı olsun. Tamam haberdar edeceğim özele gittiğim doktorumda şaşkın muayanede bana biyokimyasal dedi kanaman başlayacak dedi. Kan verdiğin yere git sonucu at dedi dün akşam attım şaşırdı baya … 2 gün sonra yine kan ver bana at dedi bu gittiğim doktor prof ve cidden alanında mükemmel bir doktor o bile şaşkın kan verdiğim yerde şaşırdı 2 gün sonra yükselme görürsek eğer sağlıklı derim dedi ama bilmiyorum kafam allak bullak ben kendimi hazırlamıştım yarın bir gün kanamam gelecek sonlancak diye şoktayım şu an
Merhaba durum nedir? Test sonucu kaç çıktı

Kese göründü. Maalesef ertesi gün kanamam başladı ve düşük yaşadım..kanamam hala devam ediyor. En baştan betanın düşüp sonra yükselmesi demek ki sağlıklı olmadığının kanıtıydı..

ben de 26 yaşındayım gelişim durduğu için kürtaj oldum gebeliğiniz devam ediyordur inşallah ne durumdasınız?
Maalesef devam etmiyor dün kan sonucum baya yüksek çıktı keseyide gördük heemn progesteron başlattı doktorum ama kanamam başladı ertesi günü ve düşük yaşıyorum…Kürtaja gerek yok dend şimdilik beta herhalde kanamayla sıfırlancak mı bilmiyorum

Maalesef devam etmiyor dün kan sonucum baya yüksek çıktı keseyide gördük heemn progesteron başlattı doktorum ama kanamam başladı ertesi günü ve düşük yaşıyorum…Kürtaja gerek yok dend şimdilik beta herhalde kanamayla sıfırlancak mı bilmiyorum
Düşük kendiliğinden başladığı için düşmesini bekliyorlardır inşallah gerek kalmaz kürtaja. Beta ilk adetinizde sıfırlanır. Bu düşük kanaması kesildikten sonra kontrole gidin parça kalmış mı diye baksınlar. Sonra ilk adetinizde yine gidin(tavsiye) hormonlara bakılsın doktor rahim toparlanmış derse yeniden denersiniz. Geçmiş olsun 🙏🏻

Düşük kendiliğinden başladığı için düşmesini bekliyorlardır inşallah gerek kalmaz kürtaja. Beta ilk adetinizde sıfırlanır. Bu düşük kanaması kesildikten sonra kontrole gidin parça kalmış mı diye baksınlar. Sonra ilk adetinizde yine gidin(tavsiye) hormonlara bakılsın doktor rahim toparlanmış derse yeniden denersiniz. Geçmiş olsun 🙏🏻
Bunu regl olarak saymıyor muyuz yani

Çok üzüldüm oysa güzel bir haber bekliyordum. Tez zamanda beklediğimiz haberleri alırız inşallah. Bu kanamayı adet olarak gör. Bitince doktora gidersin temizlenmiş mi , rahim duvar kalınlığı normale dönmüş mü diye. Kanamayla beta normal hale gelir.

Çok üzüldüm oysa güzel bir haber bekliyordum. Tez zamanda beklediğimiz haberleri alırız inşallah. Bu kanamayı adet olarak gör. Bitince doktora gidersin temizlenmiş mi , rahim duvar kalınlığı normale dönmüş mü diye. Kanamayla beta normal hale gelir.
Evet ben de güzel olabilir diye en son ümitlenmiştim ama maalesef ilerlemedi aslında en başında belliydi…
Sen gittin mi kanama sonrasında …düzelmiş mi rahim

5 haftalık düşük yaptım. Yani kimyasal gebelikti. Beta düzgün artmadıı. Kendi kendinede düştü. Oysa ne mutlu olmuştum duyduğumda. Hemen ailemize sevdiklerimize haber verdik. (Buradan bu durumu ilk yaşayacaklara sesleniyorum. Lütfen hemen söylemeyin sağlıklı bir gebelik olduğundan emin olduktan sonra söylemeniz daha doğru. Yoksa etrafımızdakileri de üzüyoruz). Yoğun kanamamı yaşadım. Adet olur gibi. Doktor metiler verdi bide. Onu da 3-4 gündür kullanıyorum. Neredeyse bitiyor kanamam artık. Bundan sonra sizlerde döngü nasıl ilerledi. Bu kanamayı adet gibi mi saymalıyım. Normalde hep düzenlidir elbette düzen biraz bozulmuştur artık diye düşünüyorum. Neler olacak bilmek istiyorum. Mesela bu ay tekrar hamile kalma şansım var mı? Teşekkür ederim.
Bende düşük yaptım normal döngüde oldum tekrar 1 ay sonra

Betan kanamadan sonra ne zaman sıfırlandı?

X