- 12 Ekim 2024
- 25
- 10
- 34
-
- Konu Sahibi betusss343
Geçmiş olsun. 2 gün kahverengi sildikçe gelen bir lekelenme ardından kırmızı döndü. Kırmızı halde 6. Günümdeyim şuan. Ama dediğim gibi şuan gelmiyor bile. Aynı adet dönemi uzunluğu gibi oldu. Bundan sonra kahverengiye dönüp bir süre o devam eder mi bilemiyorum.Merhaba bende 5 haftalık gebeyim ve değerim düşüyor kanamam başlayacakmış kısa sürede… acaba sizin kanamanız kaç gün sürdü ? Ve evet şuan olan kanamayı adetten sayacaksınız
Allah yardımcımız olsun çok iğrenç bir duyguGeçmiş olsun. 2 gün kahverengi sildikçe gelen bir lekelenme ardından kırmızı döndü. Kırmızı halde 6. Günümdeyim şuan. Ama dediğim gibi şuan gelmiyor bile. Aynı adet dönemi uzunluğu gibi oldu. Bundan sonra kahverengiye dönüp bir süre o devam eder mi bilemiyorum.
Kesinlikle öyle. İnşallah son olur ve sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız bir sonrakinde.Allah yardımcımız olsun çok iğrenç bir duygu
Ağustosta da yaşadım şimdi yine yaşıyorum benim pek umudum kalmadı açıkçası ama amin inşallahKesinlikle öyle. İnşallah son olur ve sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız bir sonrakinde.
Off çok acı. Allah tekrarını göstermesin. Umutsuzluğua kapılma sakın.Ağustosta da yaşadım şimdi yine yaşıyorum benim pek umudum kalmadı açıkçası ama amin inşallah
Amin canım inşallahOff çok acı. Allah tekrarını göstermesin. Umutsuzluğua kapılma sakın.
Çok teşekkürler inşallah.Düşüğün bir ayağı içerdedir derler. İnşallah peşine hemen gebe kalırsınız. Allah sabır versin
Beta HCG değeriniz kaçtı ölçtürdünüz mü hiç neye göre düşük yapıyorsunuz acabaMerhaba bende 5 haftalık gebeyim ve değerim düşüyor kanamam başlayacakmış kısa sürede… acaba sizin kanamanız kaç gün sürdü ? Ve evet şuan olan kanamayı adetten sayacaksınız
Beta düşmesine göre düşük yapıp yapılmadığı belli oluyor,266dı 21 ekğmde 66 ya düştüBeta HCG değeriniz kaçtı ölçtürdünüz mü hiç neye göre düşük yapıyorsunuz acaba
5. Hafta yani son adet tarihimin üzerinden 35 gün geçmişti.merhaba ben de şu an kimyasal gebelik yaşıyorum adetten kaç gün sonra kanamanız geldi
5. Hafta yani son adet tarihimin üzerinden 35 gün geçmişti.
2 aylık denemenin sonunda. İlk gebeliğimdiKaçıncı denemenizde hamile kaldınız
Aynen benimki de benzer şeyler söyledi. Sadece bu ay korun ve bir toparlan, sonrasında devam edebilirsin dedi. İlk gebelikte bu düşüşler çok normal , vücut bir alışma sürecine hazırlık yapabilir dediBenimde 4 aylık deneme sonucunda oldu ilk gebeliğimdi 218 den betam düşüyor doktorum korunma kanaman bittikten sonra yumurtlaman hemen olur dedi kimyasal sonrası çok fazla kişi takip eden aylarda hamile kalıyormuş doktorum öyle söyledi