- 19 Kasım 2013
- 18.666
- 33.652
- 798
Hayırlısı olsun,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.Merhaba kızlar, sabahtan beri epey okudum, tavsiye ve paylaşımlarınız çok güzel ve yararlı.
Benim de ikinci gebeliğim ilk kızım 8 yaşinda, bu heyecanları yaşamayalı epey oldu :)
Bebek arabası bakıyorum kararsızım arabam var bağa ja koyarım diye travel düşündüm ama emin değilim çok seçenek var, beşik ise ayrı oda acamayacagim için şimdilik büyüyen beşik alayım dedim bi kaç seneye ablanın odasına koyarız. Alyans bebe diye bir yer buldum internetten bugün onu sipariş edeyim diyorum bilgisi ya da şuradan da alabilirsin diyecek biri varsa tavsiyesini bekliyorum.
Ekimde doğacak bebeğim bu arada, ama yavaş yavaş alalım düzenleyelim diyorum.
Iyi yapmışsın canim bazen pazar bazen magaza bazen internet daha uygun oluyor .Arastirmak lazim. Evet ben de sezeryan olcam .Ben de tesetturluyum uzun zor buldum bir tane. Yeterli olur insallah ilk gun geceligi giyerim sonra pijama .Sağolasın canım. Sende güle güle kullan. Aslında daha koyu renk istiyordum ama maalesef yok pek seçenek.Çok güzel sabahlıklı pijama takımları da vardı aslında ama gecelik daha kolay olur dedim. Birde uzun olmaları hoşuma gitti rahat rahat yürürüm dedim,malum sezeryan olunca bol bol yürütüyorlar hastanede. Ayrica fiyat olarak ta uygun geldi bana. Haluk Bayram olan 140 diğer çiçekli olanda 100 liraydı.
Baya hesaplı bir alışveriş oldu.
Yeter canım. Nasıl rahat edeceksen öyle olmalı. Zaten hasta pedleri vs var,düzenli değiştirirsen sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. İlk gün sık sık kontrole geliyor hemşireler kanama için,sonda çıkarılıyor dolayısıyla ilk gün gecelik uygun olur,Zaten ikinci gün bir aksilik olmazsa taburcu olup evimize geçeriz. Rahat rahat istediğimizi giyiniriz. Sağlık olsunda.Iyi yapmışsın canim bazen pazar bazen magaza bazen internet daha uygun oluyor .Arastirmak lazim. Evet ben de sezeryan olcam .Ben de tesetturluyum uzun zor buldum bir tane. Yeterli olur insallah ilk gun geceligi giyerim sonra pijama .
Selam ,
Benimde sadece bez,ıslak mendil ve kendim için gecelik sabahlık eksiğim vardı.
Dün netten siparis edecektim gecelik sabahlık ama görmeden almakta içime sinmiyordu vazgeçtim,yarın sosyete pazarına bakarım orda bulamazsam son çate netten alırım diye düşündüm çünkü cidden mağazalarda bulamadım pek birşey ki uzun zamandır araştırıyorum. Beyaz,elru bir iki parça bulmuştum ama beyaz giymek istemedim,malum kanama vs derken pazardan 2 tane mavi gecelik sabahlık bulup aldım.Eki Görüntüle 2154217 Bunlar gecelikleri
Eki Görüntüle 2154220
Bunlarda sabahlıklı halleri.
Ikisi bana hastane için yeter diye düşünüyorum,kızımda da iki takım almıştım..
Şimdi kaldı geriye bez,ıslak mendil.
İstanbul,Bahçeşehir sosyete pazarından aldım.Nereden aldınız İstanbul'da ise ? Fiyat ne kadar ?
Ben travel sistem bebek arabasi almistim onun pusetine koycaz. Sonra zaten arabamiza bincez .Oto koltugu olarak takariz .Kızlar bir şey soracağım.Bebek doğduktan sonra hastaneden portbebe ile mi çıkaracağız yoksa normal kundakta olur mu ? Portbebe çok sevmiyorum ben birdaha kullanacağımı da zannetmiyorum bu nedenle almak istemiyorum.
Ay insallah tek gece kaliriz insan hemen evine dönmek istiyor.Cumaya filan denk gelmesin de .Yeter canım. Nasıl rahat edeceksen öyle olmalı. Zaten hasta pedleri vs var,düzenli değiştirirsen sorun yaşamazsın diye düşünüyorum. İlk gün sık sık kontrole geliyor hemşireler kanama için,sonda çıkarılıyor dolayısıyla ilk gün gecelik uygun olur,Zaten ikinci gün bir aksilik olmazsa taburcu olup evimize geçeriz. Rahat rahat istediğimizi giyiniriz. Sağlık olsunda.
Ben travel sistem bebek arabasi almistim onun pusetine koycaz. Sonra zaten arabamiza bincez .Oto koltugu olarak takariz .
Canım sen normal mi sezeryan mı düşünüyorsun? Benim şu an görünen tarih 2 ağustos (sezeryan olacak) perşembeye denk geliyor. Kızımda 1 gece kaldım,ikinci günün akşamına doğru çıktım. Bol bol yürütüyorlar zaten,gaz çıkarmanı bekliyorlar ,gaz çıkarırsan sorun olmadıgına kanaat getirip taburcu ediyorlar.Ay insallah tek gece kaliriz insan hemen evine dönmek istiyor.Cumaya filan denk gelmesin de .
Portbebe çok gereksiz birşey. Bebek içinde sağa sola yalpalıyor ki,anakucağı daha konforlu. Bizim aldiğımız arabanın setinde vardı ama biz anakucağı ile cıkmıştık hastaneden. Şimdide arabanın anakucağını götürürüm onunla cıkarız.Kızlar bir şey soracağım.Bebek doğduktan sonra hastaneden portbebe ile mi çıkaracağız yoksa normal kundakta olur mu ? Portbebe çok sevmiyorum ben birdaha kullanacağımı da zannetmiyorum bu nedenle almak istemiyorum.
Tam yatis pozisyonu varsa olur neden olmasin .Bende bundan aldım, bu olur mu ?
Sezeryan ama tam tarih vermedi sadece hafta verdi .O haftanin icinde 15 temmuz da var.Trafik sorunu olacagindan o gun olmamasi icin konuscam .Cunku hastane uzak .Normal sartlarda bile 45 dk sürüyor.Canım sen normal mi sezeryan mı düşünüyorsun? Benim şu an görünen tarih 2 ağustos (sezeryan olacak) perşembeye denk geliyor. Kızımda 1 gece kaldım,ikinci günün akşamına doğru çıktım. Bol bol yürütüyorlar zaten,gaz çıkarmanı bekliyorlar ,gaz çıkarırsan sorun olmadıgına kanaat getirip taburcu ediyorlar.
Normal doğumda nasıl olur bilmiyorum tabi ama sanırım daha erken çıkılıyor.
Tam yatis pozisyonu varsa olur neden olmasin .
Sezeryan ama tam tarih vermedi sadece hafta verdi .O haftanin icinde 15 temmuz da var.Trafik sorunu olacagindan o gun olmamasi icin konuscam .Cunku hastane uzak .Normal sartlarda bile 45 dk sürüyor.
Biz pusetin altina battaniyeyle destek yapip pusetine koyip cikardikKızlar bir şey soracağım.Bebek doğduktan sonra hastaneden portbebe ile mi çıkaracağız yoksa normal kundakta olur mu ? Portbebe çok sevmiyorum ben birdaha kullanacağımı da zannetmiyorum bu nedenle almak istemiyorum.
Genelde herkes anakucağı ile çıkarıyor. Anakucaklarının bazılarında yeni doğan bel desteği oluyor.Kızlar bir şey soracağım.Bebek doğduktan sonra hastaneden portbebe ile mi çıkaracağız yoksa normal kundakta olur mu ? Portbebe çok sevmiyorum ben birdaha kullanacağımı da zannetmiyorum bu nedenle almak istemiyorum.
Trendyol da vardı.Kızlar bir şey daha soracağım.Ben tesettürlüyüm ve doğum öncesi fotoğraf çekimi yaptırmak istiyorum.En uygun kıyafeti nerede bulabilirim ? Benim gibi kapalı anneler var mıdır ?
Trendyol da vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?