• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Benim de sezeryan olacak dr 20 temmuz en geç alırız demişti şimdi gittiğimde bir hafta önce alıcaz bu gidişle dedi sanırım kanala doğru gidiyor bebiş bu arada kızlar hastanede giymek için lohusa terliği mi aldınız yoksa başka günlük terlik mi
Canim ben lohusa terligini komik buluyorum. Gunluk terlik alcam .Polarisin filan var guzel modelleri.
Allah saglikla kavustursun .Haziran anneleri mayısta dogurdu .Temmuz anneleri de haziranda olcak galiba .Bebisler durmuyor ki
Screenshot_20180607-191007.png
Screenshot_20180607-190926.png

choccywhoccydoodah choccywhoccydoodah ooo sen daha hizlisin masallah .En guzeli agirlasmadan yapmak. Cok iyi yapmissin .Insan 1 haftada bile kendini daha cok agirlasmis hissediyor.Benim de depent,atesölcer,burun aspiratoru,bitki cayi gibi kucuk ayrintilarim kaldi .Bir de 2.besik almıştık onun yatagina lastikli carsaf ve süs yastık yaptirilcak.Ölculeri farkli oldugu icin hazir bulamadim .Dolabimizi babamiz sildi yerlestirdik .Sadece 0 3leri yikadim ,diğerlerini seffaf posetleriyle astim .Çoğunu internetten aldigim icin cok ozenli geldi .1 haftalığına memlekete geldigim için ütüleme isi kaldi .Yikadiklarimi posetledim tozlanmasin diye .Bayramdan sonra utuleyecegim. Annem ve yengem de 2 3 gunlugune temizlik icin gelcekler .Belki borek vs yapip dolaba da atariz .Tek endisem annemin dogumda 2 3 gun kalip geri donmesiydi .Beni yalniz birakma dedim .Burdaki islerini ayarladi .10 15 gun kalcak insallah .O yuzden biraz rahatladim .
Kızım var benim birde,onun okulu kapanmadan hazırlıkları tamamlamak istedim açıkçası. Onuda süruklemek istemiyorum hazırlık işlerinde peşimde. Ondan hızlı davrandım sanırım. Birde giysileri hep yenidoğan ve 03 ay aldım,daha büyükleri almadım henüz(1 2 parça dışında),lazım oldukća çıkar alırım dedim avm yakın bana,kolay temin ederim dedim. Birde hava durumunu kestiremiyorum şimdiden,kilosu nasıl olacak,hangi mevsimde ne giydirebilirim vs kafa yormak istemedim zira kızımda alıpta giydiremediğim çok şey oldu deneyimliyim biraz.
Sende tamamlamışsın aslında,birşey kalmamış,o kadar çok şey var ki alınacak ,bahsettiklerin kolayca alınır. Aşırı sıcaklar gelmeden ufak ufak halledersin.
Annende gelecekmiş ne güzel. El birliğiyle halledersiniz. Benim annemde gelir 1 ay kalır. Kızımda da kalmıştı 1 ay. Gelse kızımı havuza götürse ,onunla ilgilense bana yeter diyorum. Bende o ara toparlanırım,alışırım.
Sağlıkla gelsinler de ,herşeyi hallederiz inşallah.
Bakalım çoğu gitti azı kaldı.

Benim de sezeryan olacak dr 20 temmuz en geç alırız demişti şimdi gittiğimde bir hafta önce alıcaz bu gidişle dedi sanırım kanala doğru gidiyor bebiş bu arada kızlar hastanede giymek için lohusa terliği mi aldınız yoksa başka günlük terlik mi
Ben lohusa terliği almadım. Gereksiz buluyorum. Rahat edebileceğim,dışarda giyebildiğim sandalet tarzı terliklerim var onlardan birini götüreceğim.

80lik bana dar geliyo canim sonrasinda cocuk gibi olacagindan dar geliyomus diye yaziyo hep yorumlarda
Benimde kızıma aldığım büyüyebilen yatağın 80/180 boyu,70 likler küçük evet ama bu modeller büyük. Şu an 6 yaşına girecek,büyüttük kullanıyoruz,ikimiz sığıyoruz içine,bir iki kez uyudum kızımla. Standart tek kişilik yatak gibi oluyor aslında.

Benimde kızıma aldığım büyüyebilen yatağın 80/180 boyu,70 likler küçük evet ama bu modeller büyük. Şu an 6 yaşına girecek,büyüttük kullanıyoruz,ikimiz sığıyoruz içine,bir iki kez uyudum kızımla. Standart tek kişilik yatak gibi oluyor aslında.
benim dedigimde o yani eni 90,kenarlarini cikardigimizda 80lik olanlar. Yorumlarda dar diyen coktu da canim. Bide benim ikiz oyle olunca pratik bisey olsun istiyorum

benim dedigimde o yani eni 90,kenarlarini cikardigimizda 80lik olanlar. Yorumlarda dar diyen coktu da canim. Bide benim ikiz oyle olunca pratik bisey olsun istiyorum
İkizse uymayabilir doğru haklısın. Daha pratik az yer kaplayan birşey tercih etmelisin. Ben o zaman minik beşik tarzı almak istememiştim,hevesle oda almıştım,6 senedir kullanıyoruz. Sağlam baya,dolapları da büyük,sanırim 4 sene daha kullanırız. Sonra istedigi tarzda oda yaparız kızıma.

Prensesimin hazırlıkları bitti sayılır. Bunlarda benim eksiklerimdi. Terlik lcw fikir olur belki kızlar

Eklentiler

• CC34B101-FEBF-4BC2-9ACF-7D9F06701821.jpeg
    CC34B101-FEBF-4BC2-9ACF-7D9F06701821.jpeg
    33,9 KB · Görüntüleme: 133
  • B5716B5B-38DA-44F3-8AE0-29EEE8A93F76.jpeg
    B5716B5B-38DA-44F3-8AE0-29EEE8A93F76.jpeg
    36,1 KB · Görüntüleme: 145
  • 85AF6C58-B99B-4969-9CA7-21ACA95F08A3.jpeg
    85AF6C58-B99B-4969-9CA7-21ACA95F08A3.jpeg
    67,4 KB · Görüntüleme: 137
Kızım var benim birde,onun okulu kapanmadan hazırlıkları tamamlamak istedim açıkçası. Onuda süruklemek istemiyorum hazırlık işlerinde peşimde. Ondan hızlı davrandım sanırım. Birde giysileri hep yenidoğan ve 03 ay aldım,daha büyükleri almadım henüz(1 2 parça dışında),lazım oldukća çıkar alırım dedim avm yakın bana,kolay temin ederim dedim. Birde hava durumunu kestiremiyorum şimdiden,kilosu nasıl olacak,hangi mevsimde ne giydirebilirim vs kafa yormak istemedim zira kızımda alıpta giydiremediğim çok şey oldu deneyimliyim biraz.
Sende tamamlamışsın aslında,birşey kalmamış,o kadar çok şey var ki alınacak ,bahsettiklerin kolayca alınır. Aşırı sıcaklar gelmeden ufak ufak halledersin.
Annende gelecekmiş ne güzel. El birliğiyle halledersiniz. Benim annemde gelir 1 ay kalır. Kızımda da kalmıştı 1 ay. Gelse kızımı havuza götürse ,onunla ilgilense bana yeter diyorum. Bende o ara toparlanırım,alışırım.
Sağlıkla gelsinler de ,herşeyi hallederiz inşallah.
Bakalım çoğu gitti azı kaldı.
Rabbim saglikla kavustursun .Bu tstli telaslari hep gulumseyerek hatirlayalim insallah .Ne guzel seyler hazırlıyoruz. Cok guzel bir duygu gercekten Rabbim isteyenlere de nasip etsin .Bize bu topikte fikir sorsunlar .Bizim bebisler kucakta yorum yapalim.oyy heyecan sardi yine.
80lik bana dar geliyo canim sonrasinda cocuk gibi olacagindan dar geliyomus diye yaziyo hep yorumlarda
Canim normal yatak oluyor dar degil ama senin ikiz yer kapliyor haddinden fazla .Ilk 6 ay icin yanina koyabilecegin kucuk besik tercih edebilirsin .
Bebek telsizi alan varmi ? Hangi marka tavsiye edersiniz?
Ben alcaktim sonra gereksiz buldum.1 ay sonra zaten bas bas bagiriyorlar sesleri duyuluyor diye.Besigi de hemen bas ucumda olcak zaten .
Prensesimin hazırlıkları bitti sayılır. Bunlarda benim eksiklerimdi. Terlik lcw fikir olur belki kızlar
Gule gule kullan canim terligin de sirinmis .

Rabbim saglikla kavustursun .Bu tstli telaslari hep gulumseyerek hatirlayalim insallah .Ne guzel seyler hazırlıyoruz. Cok guzel bir duygu gercekten Rabbim isteyenlere de nasip etsin .Bize bu topikte fikir sorsunlar .Bizim bebisler kucakta yorum yapalim.oyy heyecan sardi yine.

Canim normal yatak oluyor dar degil ama senin ikiz yer kapliyor haddinden fazla .Ilk 6 ay icin yanina koyabilecegin kucuk besik tercih edebilirsin .

Ben alcaktim sonra gereksiz buldum.1 ay sonra zaten bas bas bagiriyorlar sesleri duyuluyor diye.Besigi de hemen bas ucumda olcak zaten .

Gule gule kullan canim terligin de sirinmis .
Az kaldı artık heyecanla beklemeye geçtik.
Yaz geldi ya bir an önce geçsin istiyorum günler çünkü cidden çok sıcak olmaya başladı. Etkilenmeye başladık artık sıcaktan. Sabah yada akşamüzeri dışarda vakit geçirmek akıllıca olacak gibi bu saatten sonra artık.
Bu arada e bebek'e gidicem birazdan avm'deyim,sebamed ürünlerinde ikinci ürüne %30 indirim varmış. Kızima güneş kremi,bebeğe de şampuan,losyon alacağım. İhtiyaci olan varsa bir baksın derim.

Ben kızımda chicco kullanmıştım pek memnun kalmadım,çabuk bozuldu.
Loobex aldim bu kez,evde ve mağazada denedik,ses kalitesi iyiydi,cızırtı da yoktu.
Bir bakın isterseniz.
İki oğlunda wewell kullandım çok iyiydi yuz60 m2 evde hic cızırtı olmadı ama ayni üründen yok yeni modeller nasıl hic bilmiyorum

İki oğlunda wewell kullandım çok iyiydi yuz60 m2 evde hic cızırtı olmadı ama ayni üründen yok yeni modeller nasıl hic bilmiyorum
Bende ayni markanın buhar makinesini almıstım kızımda,hala sapasağlam dueuyor. Evet iyidir wewell. Bilemedim çok marka var ama ben loobex'i tercih ettim,deneyince iyi geldi bana. Motorola da vardı benzer,ben philips istiyordum aslinda ama kalmamıstı,bu minik diye bunu tercih ettim.

Bende ayni markanın buhar makinesini almıstım kızımda,hala sapasağlam dueuyor. Evet iyidir wewell. Bilemedim çok marka var ama ben loobex'i tercih ettim,deneyince iyi geldi bana. Motorola da vardı benzer,ben philips istiyordum aslinda ama kalmamıstı,bu minik diye bunu tercih ettim.
Ende bir bakiyom cnm yarin ebevege gidicez. Saolsun kızlar

Uzun uzun alacağım diye kafama taktıktan sonra sonunda lohusa pijama ve geceliğimi aldım. Denedim güzel yumuşacık bir kumaşı var, Bone marka. Yalnız gördüğüm tüm diğer ürünler gibi biraz iç gösteriyor. Düşünen olursa fikir olması açısından paylaşıyorum. Geceliği ve sabahlığı turkuaz, pijama takımını da aynı modelin kırık beyaz renginden aldım. Beden olarak hamilelik öncesi M giyiyordum, bunda da M beden uydu.

Eklentiler

• gecelik.jpg
    gecelik.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 132
  • pijama.jpg
    pijama.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 86
Uzun uzun alacağım diye kafama taktıktan sonra sonunda lohusa pijama ve geceliğimi aldım. Denedim güzel yumuşacık bir kumaşı var, Bone marka. Yalnız gördüğüm tüm diğer ürünler gibi biraz iç gösteriyor. Düşünen olursa fikir olması açısından paylaşıyorum. Geceliği ve sabahlığı turkuaz, pijama takımını da aynı modelin kırık beyaz renginden aldım. Beden olarak hamilelik öncesi M giyiyordum, bunda da M beden uydu.
Benimki de buna cok benziyor uzun versiyonu .Maalesef ic gosteriyor penyesi cok esnek.Canim 1 pijama bir gecelik mi koyacaksin ?.Ben oyle yapcaktim.Sonra sezeryan yapanlarin yorumlarina baktim ikisi yeterli olmamis o yuzden 1 gecelik 2 pijama takımı koyacağım.

Benimki de buna cok benziyor uzun versiyonu .Maalesef ic gosteriyor penyesi cok esnek.Canim 1 pijama bir gecelik mi koyacaksin ?.Ben oyle yapcaktim.Sonra sezeryan yapanlarin yorumlarina baktim ikisi yeterli olmamis o yuzden 1 gecelik 2 pijama takımı koyacağım.
Bunlardan başka lohusa takımı alır mıyım bilmiyorum canım ama evdeki bol geceliklerden ek olarak koyabilirim diye düşündüm. Ben kısmetse normal doğum düşünüyorum, hastanede daha kısa kalınıyor o zaman malum. Lazım olmaz diye umuyorum bir yandan ama bir yandan temkinli olmakta fayda var tabi.
Bütün lohusa pijamaları iç gösteriyor sanırım, benim mağazada gördüklerim öyleydi en azından.

Back