• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

72 kiloydum canım m beden kullandım
Sıkmadı kesinlikle ama l de olabilir daha rahat olsun isteniyorsa
O zaman ben de M alayim su an 65 kiloyum .Baska birinin yorumunda en buyuk alinmali rahat tarzi yorum okudum da .Ama o şekilde de sızıntı olusmaz mi ?

O zaman ben de M alayim su an 65 kiloyum .Baska birinin yorumunda en buyuk alinmali rahat tarzi yorum okudum da .Ama o şekilde de sızıntı olusmaz mi ?
Bence de m al
L çok mu bol m ye göre bilmiyom
İstersen m yi denersin önce baktın rahat değil l alır getirir eşin marketlerde de var

Bu küvet süngerinden alan yada diğer çocuklarında kullanan varmı arkadaşlar ben köpüklü file alacaktım.ama bir arkadaş onlar üşütüyor en güzeli sünger daha sıcacık tutuyor bedenini dedi siz ne dersiniz

Eklentiler

• IMG_20180602_161453.jpg
    IMG_20180602_161453.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 209
Tamam oyle yapayim canim.
Canım ben e bebekten aldım tek bu büyük boy vardı ama herheri lastikli olduğundan çok fark edeceğini sanmıyorum her halukarda giyince kavrayacaktır ama minyonsan M senin için daha iyi olacaktır.

Eklentiler

• 436EAF31-9B31-43DE-9D20-249C7CBE198E.jpeg
    436EAF31-9B31-43DE-9D20-249C7CBE198E.jpeg
    62,5 KB · Görüntüleme: 262
Canım ben e bebekten aldım tek bu büyük boy vardı ama herheri lastikli olduğundan çok fark edeceğini sanmıyorum her halukarda giyince kavrayacaktır ama minyonsan M senin için daha iyi olacaktır.
Tamam canim cok tesekkur ederim hic gormemistim .Gorunce bir an kotu hissettim kendimi :KK48:

Bu küvet süngerinden alan yada diğer çocuklarında kullanan varmı arkadaşlar ben köpüklü file alacaktım.ama bir arkadaş onlar üşütüyor en güzeli sünger daha sıcacık tutuyor bedenini dedi siz ne dersiniz
Merhaba, bu sünger ve fileler bakteri üretiyor. Tavsiyem hem bebeğe zararı olmasın, hem paranıza yazık olmasın ben bir arkadaşımla konuşurken kirlilerini küvetin içine bırakıyorum üzerini sıcak su ile ıslatıp bebeği yıkıyorum iki dakika sürüyor hem de bu aparatlara gerek kalmıyor dedi. Bana mantıklı geldi. Ben havlu sererim ya da onun yaptığı gibi kirlilerini koyarım süngerden her türlü mantıklı geliyor.

Bence de m al
L çok mu bol m ye göre bilmiyom
İstersen m yi denersin önce baktın rahat değil l alır getirir eşin marketlerde de var
Arkadaşım cahilligime ver ama ben bunu ne zaman ve pedin üstüne mi giyicez anlamadim valla ilk bebegimde hiç duymamışım böyle bişey oyuzden onda sezeryandan çıktım hasta bezi taktılar oyuzden soruyorum yani

Arkadaşım cahilligime ver ama ben bunu ne zaman ve pedin üstüne mi giyicez anlamadim valla ilk bebegimde hiç duymamışım böyle bişey oyuzden onda sezeryandan çıktım hasta bezi taktılar oyuzden soruyorum yani
Canım bu hasta bezinin külot versiyonu
Direkt bunu giyiyorsun külot yahut ped lazım değil
Gayet koruyo, yanlardan yırtılarak çıkarılıyo

Merhaba, bu sünger ve fileler bakteri üretiyor. Tavsiyem hem bebeğe zararı olmasın, hem paranıza yazık olmasın ben bir arkadaşımla konuşurken kirlilerini küvetin içine bırakıyorum üzerini sıcak su ile ıslatıp bebeği yıkıyorum iki dakika sürüyor hem de bu aparatlara gerek kalmıyor dedi. Bana mantıklı geldi. Ben havlu sererim ya da onun yaptığı gibi kirlilerini koyarım süngerden her türlü mantıklı geliyor.

Annem de hep öyle yıkar ama ben becerebilir miyim ki bilmiyorum.

Merhaba kızlar, sabahtan beri epey okudum, tavsiye ve paylaşımlarınız çok güzel ve yararlı.
Benim de ikinci gebeliğim ilk kızım 8 yaşinda, bu heyecanları yaşamayalı epey oldu :)
Bebek arabası bakıyorum kararsızım arabam var bağa ja koyarım diye travel düşündüm ama emin değilim çok seçenek var, beşik ise ayrı oda acamayacagim için şimdilik büyüyen beşik alayım dedim bi kaç seneye ablanın odasına koyarız. Alyans bebe diye bir yer buldum internetten bugün onu sipariş edeyim diyorum bilgisi ya da şuradan da alabilirsin diyecek biri varsa tavsiyesini bekliyorum.
Ekimde doğacak bebeğim bu arada, ama yavaş yavaş alalım düzenleyelim diyorum.

Merhaba kızlar, sabahtan beri epey okudum, tavsiye ve paylaşımlarınız çok güzel ve yararlı.
Benim de ikinci gebeliğim ilk kızım 8 yaşinda, bu heyecanları yaşamayalı epey oldu :)
Bebek arabası bakıyorum kararsızım arabam var bağa ja koyarım diye travel düşündüm ama emin değilim çok seçenek var, beşik ise ayrı oda acamayacagim için şimdilik büyüyen beşik alayım dedim bi kaç seneye ablanın odasına koyarız. Alyans bebe diye bir yer buldum internetten bugün onu sipariş edeyim diyorum bilgisi ya da şuradan da alabilirsin diyecek biri varsa tavsiyesini bekliyorum.
Ekimde doğacak bebeğim bu arada, ama yavaş yavaş alalım düzenleyelim diyorum.
Canim hosgeldin .Öncelikle ben bebek arabasi olarak casual quantum aldim. Esim baston travel istemedi .Chicco littleway plus 2 yi de araştırabilirsin. Yatak odan darsa buyuyen besik alma .Ben oda aldim ilk etapta bebek yanimda olsun diye yatak odama kurdurdum ama devasa büyük 80 lik olanlardan ve nefes alacak yer kalmadi .Acil olarak bebek odasina tasittim.Yanima anne yani kucuk besiklerden aldim .

Canim hosgeldin .Öncelikle ben bebek arabasi olarak casual quantum aldim. Esim baston travel istemedi .Chicco littleway plus 2 yi de araştırabilirsin. Yatak odan darsa buyuyen besik alma .Ben oda aldim ilk etapta bebek yanimda olsun diye yatak odama kurdurdum ama devasa büyük 80 lik olanlardan ve nefes alacak yer kalmadi .Acil olarak bebek odasina tasittim.Yanima anne yani kucuk besiklerden aldim .

Yatak odamda 80 lik için olmasa da 60lik olanlardan düşündüm beşiği. Bebek arabasına da bize de travel iyi olacak gibi bebek rahat edecek. Casual Quantum u bi inceleyeyim katlanması falan nasıl ağırlığı Memnun musunuz

Yatak odamda 80 lik için olmasa da 60lik olanlardan düşündüm beşiği. Bebek arabasına da bize de travel iyi olacak gibi bebek rahat edecek. Casual Quantum u bi inceleyeyim katlanması falan nasıl ağırlığı Memnun musunuz
Esim magazada denedi cok begendi .Herkesin beklentisi farkıdır. Bizim icin gayet ideal.Cogu yere arabayla gidiyoruz zaten kullanirsak avm de parkta memlekette vs lazim olcak.

Selam ,
Benimde sadece bez,ıslak mendil ve kendim için gecelik sabahlık eksiğim vardı.
Dün netten siparis edecektim gecelik sabahlık ama görmeden almakta içime sinmiyordu vazgeçtim,yarın sosyete pazarına bakarım orda bulamazsam son çate netten alırım diye düşündüm çünkü cidden mağazalarda bulamadım pek birşey ki uzun zamandır araştırıyorum. Beyaz,elru bir iki parça bulmuştum ama beyaz giymek istemedim,malum kanama vs derken pazardan 2 tane mavi gecelik sabahlık bulup aldım.
20180605_123825.png
Bunlar gecelikleri
Screenshot_20180605-124846.png

Bunlarda sabahlıklı halleri.
Ikisi bana hastane için yeter diye düşünüyorum,kızımda da iki takım almıştım..
Şimdi kaldı geriye bez,ıslak mendil.

Selam ,
Benimde sadece bez,ıslak mendil ve kendim için gecelik sabahlık eksiğim vardı.
Dün netten siparis edecektim gecelik sabahlık ama görmeden almakta içime sinmiyordu vazgeçtim,yarın sosyete pazarına bakarım orda bulamazsam son çate netten alırım diye düşündüm çünkü cidden mağazalarda bulamadım pek birşey ki uzun zamandır araştırıyorum. Beyaz,elru bir iki parça bulmuştum ama beyaz giymek istemedim,malum kanama vs derken pazardan 2 tane mavi gecelik sabahlık bulup aldım.Eki Görüntüle 2154217 Bunlar gecelikleri
Eki Görüntüle 2154220
Bunlarda sabahlıklı halleri.
Ikisi bana hastane için yeter diye düşünüyorum,kızımda da iki takım almıştım..
Şimdi kaldı geriye bez,ıslak mendil.
Cok begendim benimki de mavi .Gule gule kullan canim .Ben de 1 gecelik 2 pijama koycam.

Cok begendim benimki de mavi .Gule gule kullan canim .Ben de 1 gecelik 2 pijama koycam.
Sağolasın canım. Sende güle güle kullan. Aslında daha koyu renk istiyordum ama maalesef yok pek seçenek.Çok güzel sabahlıklı pijama takımları da vardı aslında ama gecelik daha kolay olur dedim. Birde uzun olmaları hoşuma gitti rahat rahat yürürüm dedim,malum sezeryan olunca bol bol yürütüyorlar hastanede. Ayrica fiyat olarak ta uygun geldi bana. Haluk Bayram olan 140 diğer çiçekli olanda 100 liraydı.
Baya hesaplı bir alışveriş oldu.

Back