- Konu Sahibi bircingene
canım arkadaşlarım,hepinize çok teşekkür ederim,ilginiz beni çok mutlu ediyor.
Aslında hangi hastanede tedavi olacağım konusunda bayağı bir araştırma yapmıştım.bahçeci kliniği veya amerikan hastanesi ya da international hospital vardı kafamda ama en son iki arkadaşım aynı merkezde tüp bebek tedavisi görüp, ikisi de hamile kalıp, bana da şiddetle tavsiye edince "eurofertil tüp bebek merkezi"ne gitmeye karar verdim.
cumartesi günü hastaneye gittim, beni operasyon için hazırladılar, ameliyathaneye alıp genel anesteziyle yumurta toplama işlemimi gerçekleştirdiler. 17 tane yumurta toplamışlar benden,hiç o kadar çok yumurtam olabileceğini düşünmemiştim.İşlem bittiğinde zar zor uyandırdılar beni:))))çünkü uyumak o kadar güzeldi ki,uyanınca da hiçbir ağrı sızı hissetmediğimi farkedince çok daha mutlu oldum, herkese teşekkür ettim, beni dinlenme odasına aldılar, eşime sürekli "çok mutluyum,çok mutluyum..." diyip durdum yarı uyanık vaziyette:))))
İlaçlarımı verip eve dinlenmem için gönderdiler. Trafikte bile o kadar stressiz ve rahattım ki...(her zaman stres olan ben, arabanın içinde koltuğu yatırdım,başımın altına yastık koydum ve mutlu mutlu 50 km. yi trafik canavarlarına rağmen bitirdim. Eve geldiğimde hala uyur uyanık vaziyetteydim. Eşim de uykusuzdu, dinlenmek için uzandık, o arada eşimin telefonu çaldı hiç ummadığımız bir şekilde. Arayan "acun ılıcalının yarışma programı var mısın yok musun"dan bir görevliydi ve pazar günü için yarışma mülakatına gelebilir miyiz onu soruyordu. Çok şaşırdık,başvurmuştuk ama ne zamandır haber gelmemişti, tam da o gün haber gelince bebeklerimiz olursa çok şanslı olacaklar diye düşündük.
Pazar günü saat 12 de hastaneden telefon geldi, 9 tane yumurtam döllenmiş, salı sabahı saat 8:30 da transferi gerçekleştireceklermiş. Yİne çok mutlu oldum,9 tane bebişimiz laboratuvarda duruyor,annelerini bekliyorlar, inşallah üşümüyorlardır:))))))) diye düşündüm.
Arkadaşlarım şimdi son aşamaya geldim, sizden ricam, transfer işlemi hakkında bana biraz bilgi verebilir misiniz? Canım acıyacak mı diye korkuyorum yine. Ayrıca çok su içip işleme girmem gerekiyormuş ama işlemden sonra peki tuvalete gitmek zorunda kalırsam ne olcak, bebeklerim düşmez mi? İdrar torbam doluyken nasıl işleme dayanıcam altıma yapmadan:)))) Yardımlarınızı bekliyorum canım arkadaşlarım.......
Canım inşallah hayırlısıyla sonuçlanır tedavin ve sağlıklı hayırlı bebeklerin olur Allah yardımcın olsun