- 19 Kasım 2013
- 18.666
- 33.652
- 798
Hayırlısı olsun,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.Merhaba kızlar, sabahtan beri epey okudum, tavsiye ve paylaşımlarınız çok güzel ve yararlı.
Benim de ikinci gebeliğim ilk kızım 8 yaşinda, bu heyecanları yaşamayalı epey oldu :)
Bebek arabası bakıyorum kararsızım arabam var bağa ja koyarım diye travel düşündüm ama emin değilim çok seçenek var, beşik ise ayrı oda acamayacagim için şimdilik büyüyen beşik alayım dedim bi kaç seneye ablanın odasına koyarız. Alyans bebe diye bir yer buldum internetten bugün onu sipariş edeyim diyorum bilgisi ya da şuradan da alabilirsin diyecek biri varsa tavsiyesini bekliyorum.
Ekimde doğacak bebeğim bu arada, ama yavaş yavaş alalım düzenleyelim diyorum.
Ben kızımda travel almıştım,ama kısa zaman sonra baston aldım pek verimli ve severek kullanmadık traveli.
Şimdi Chicco Liteway Plus aldım,baston üzerine anakucağı takılan modellerden,henüz denemedim tabi benimde 2 ayım var doğuma ama beklentime uyuyor. Hafifliği,kolay katlanması ,az yer kaplaması gibi sebeplerle. Kırılmazsa 4 yaşa kadar götürür bizi ki zaten kızımdan kalan mothercare jive var elimde,ilerleyen zamanlarda özellikle yazın onuda kullanabilirim,çok hafif pratik tam yazlık bir baston oda.
Oğluma oda yapmadım,park yatak tercih ettim,taşınma durumumuz var,taşınırsak oda alacağım.