Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy çoookkkk beğendim maaşallah canım güle güle kullanın inşallah paşanla birlikte ben lojmandayım ve yerlerde parke yok pvc yer döşemesi var bide tek evler müstakil yerden soğuk çok oluyor o yüzden halıflex şart canım bana.Bizim odamiz
Sagol canim insallahAyyyy çoookkkk beğendim maaşallah canım güle güle kullanın inşallah paşanla birlikte ben lojmandayım ve yerlerde parke yok pvc yer döşemesi var bide tek evler müstakil yerden soğuk çok oluyor o yüzden halıflex şart canım bana.
Kullanan yada bilgisi olan cikmamis sanirim ama degisik kullanisli bisey gibi geldi bana denemeye deger mi acabaGöğüs kalkanindan sonra bir de boyle bir urun kesfettim kullanan veya bilgisi olan var mi ?
Eki Görüntüle 2152306 Eki Görüntüle 2152307
Bilemedim mastiti filan önlüyormus amaKullanan yada bilgisi olan cikmamis sanirim ama degisik kullanisli bisey gibi geldi bana denemeye deger mi acaba
Sagol kuzum. 3200 Tl ye aldik .Yatak hediye ettiler yaninda da .Ama iyi mi degil mi bilmiyorum .Zaten ilk etapta o yatakta yatmayacak .Icine koyduk gectikAfilim92 güle güle kullanının canm odanız çok güzel olmuş maşallahh sakıncası yoksa ne kadara aldınız odayı??
İyidir cnm merak etme fiyatıda iyiymş güzel günlerde kullansın oğluşun tekrarSagol kuzum. 3200 Tl ye aldik .Yatak hediye ettiler yaninda da .Ama iyi mi degil mi bilmiyorum .Zaten ilk etapta o yatakta yatmayacak .Icine koyduk gectik
Teşekkür ederiz teyzesi .İyidir cnm merak etme fiyatıda iyiymş güzel günlerde kullansın oğluşun tekrar
Kuvet setini de aldim babyjem balikli olan .
Cok tatli bebislerimiz de sevecek .Ayyyy bende ondan aldım
Cok tatli bebislerimiz de sevecek .
Oyle deme vaktinde doğsun diye dua et kuzumEvet inşallah. Allahım hemen doğuversinler
Oyle deme vaktinde doğsun diye dua et kuzum
Ayyy masallah ne güzeller bunlar böyle guzel gunlerde giysin insallahYeni
Aksam esim dolabi sildi yerlestirdi .3 6 lari boyle astik .Simdi yıkamayacağım. Posetlerinde dursun tozlanmasin cok toz aliyor ev .Tum camlar fransiz balkon çünkü. Aksam camasir makinesini temizledik.Bugun 0-3lerin bir kismini yıkayacağım .
Insallah canim tesekkur ederizAyyy masallah ne güzeller bunlar böyle guzel gunlerde giysin insallah
Kesinlikle depend öneririmGünaydın herkese bu benim 2. Bebek olacak ama tek kullanımlık lohusa kilodu diye bişey duydum bilgisi olan var mı acaba alan ya da almayı düşünen iyi mi olur ne zaman kullanılacak tam bilen varsa sezeryanla doğum yapicam ben
Canim kac kiloyla girdin doguma ve hangi boy kullandin ?Kesinlikle depend öneririm
2 paket kullandım inanılmaz rahat