• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimi Beklerken Araştırdığım Ürünler

Kızlar sizce bu gecelik takım nasıl

Eklentiler

• Screenshot_20180605-184548.png
    Screenshot_20180605-184548.png
    225,7 KB · Görüntüleme: 111
Merhaba kızlar gunaydın beşiklerinize yatak aldınız mı? Nerden ve nasıl özellikli aldınız? Sert ve yaysız olması gerekiyor sanırım.. ?

Ben beşiği alyans bebeden aldım yatak da yanında hediye geldi yaysiz ve çok yumuşak değil ama öyle semsert de değil, benim hoşuma gitti açıkçası.

Kızlar selammmmmm, nasılsınız :) Bir soru ile yine karşınızdayım.Efendim bebeğimin alışverişine son gaz devam ediyorum.Banyo ve sonrası için neler almam lazım.En iyi marka mustela imiş.Şampuan sapun yağ siz neler aldınız ? Setimizde neler olmalı ?
Mustela yenidogan şampuan, masaj yagi ,pisik kremi ve hem vucut hem sac sampuani olan bir set olusturdum kendim.
Merhaba kızlar gunaydın beşiklerinize yatak aldınız mı? Nerden ve nasıl özellikli aldınız? Sert ve yaysız olması gerekiyor sanırım.. ?
Bebek odasi aldığımız magaza hediye etti yatagi .Bebekler icin olmasi gereken sertlikte .

Kizlar nasil gidiyor hazirliklar yeni seyler ekliyor musunuz ?Benim cok az eksigim kaldi .Temmuz anneleri dogum yapmaya basladi bebisler erken geliyor beni de heyecan sariyor .
Selvi25 Selvi25 Beth18 Beth18 choccywhoccydoodah choccywhoccydoodah
Selam canım.
Bende arada girip okuyorum ,az kaldı diyorum doğum yapanları gördükce. Darısı başımıza,sağlıkla gelsinler inşallah. 2 aydan az kaldı artık benim doğumuma. Ufak ufak tamamlıyorum herşeyi,iyiki erken almışım artık sıcaklarda gezilmiyor,yoruyor sıcak.
Hazırlıkları hızlandırdım,giysiler yıkandı ütülendi,bavula girecek. Kendime depend,bebeğe bez,şampuan alacağım sadece,bir tek onlar kaldı.
Haftasonu e bebekten,havlu küvet filesi,mama termosu (erken ama indirimdeydi,ek gıdaya geçince lazım olacak)maşrapa,kendime süt arttıran çay falan aldım. Araba uzaktaydı,taşıyamam dedim diğer eksikleri almadım,eczane,market her yerde var dedim birde ondan yük yapmadım kendime. Haftasonu onları da alıp çantamı hazırlarsam tamamen beklemeye geçeceğim artık. Hoş hastane evime çok yakın,ne lazım olursa hemen evden alınır gelinir diye düşünüyorum bu sebeple temel ihtiyaçları koyarım bavula. Öyle aşırı yük yapmayacağım kendime. Yeteri kadar olsun dedim.
Bir ara bebek arabasını sıfır almıştım,kutusunda duruyor ama ,açıp silmek istiyorum ,en son yatağını kurar onu da silerim,bayram sonrası büyük temizlik yaptırırım ondan sonra hallederim dedim. Sen neler yaptın? Seninde hazır herşeyin diye biliyorum. Odanız bile gelmişti.

choccywhoccydoodah choccywhoccydoodah ooo sen daha hizlisin masallah .En guzeli agirlasmadan yapmak. Cok iyi yapmissin .Insan 1 haftada bile kendini daha cok agirlasmis hissediyor.Benim de depent,atesölcer,burun aspiratoru,bitki cayi gibi kucuk ayrintilarim kaldi .Bir de 2.besik almıştık onun yatagina lastikli carsaf ve süs yastık yaptirilcak.Ölculeri farkli oldugu icin hazir bulamadim .Dolabimizi babamiz sildi yerlestirdik .Sadece 0 3leri yikadim ,diğerlerini seffaf posetleriyle astim .Çoğunu internetten aldigim icin cok ozenli geldi .1 haftalığına memlekete geldigim için ütüleme isi kaldi .Yikadiklarimi posetledim tozlanmasin diye .Bayramdan sonra utuleyecegim. Annem ve yengem de 2 3 gunlugune temizlik icin gelcekler .Belki borek vs yapip dolaba da atariz .Tek endisem annemin dogumda 2 3 gun kalip geri donmesiydi .Beni yalniz birakma dedim .Burdaki islerini ayarladi .10 15 gun kalcak insallah .O yuzden biraz rahatladim .

Kizlar nasil gidiyor hazirliklar yeni seyler ekliyor musunuz ?Benim cok az eksigim kaldi .Temmuz anneleri dogum yapmaya basladi bebisler erken geliyor beni de heyecan sariyor .
benim daha eksiklerim var canim oda degilde park yatak alalim simdilik birde dolap alayim istiyorum. Ama besikte istiyorum ne yapacagim bilemedim. Sen buyuyen besik mi almistin?

benim daha eksiklerim var canim oda degilde park yatak alalim simdilik birde dolap alayim istiyorum. Ama besikte istiyorum ne yapacagim bilemedim. Sen buyuyen besik mi almistin?
Ben odayi tam set aldim buyuyen besik +anne yani aldim .Sen kullanabileceğin bir sey dusun kuzum .Ikiz hem yatak odasının durumunu düşün hem pratikligini

maşallah :) bende ağustos annelerindeyim bizde bile doğum yapan var düşün :) ve benim nerdeyse hazırlığım hiç yok

maşallah :) bende ağustos annelerindeyim bizde bile doğum yapan var düşün :) ve benim nerdeyse hazırlığım hiç yok
Bence baslamalisiniz sonra iki ayagi bir pabuca giriyor insanin.
nerden aldin kac tl tutttu toplamda? Bana linki varsa atar misin canim
Canim burda bir bebek mağazasından aldik.3.200 e .Anne yani besik de sunny baby estella internetten bakabilirsin ilk etapta seni idare eder bence 300 350 tl civari zaten .

Bence baslamalisiniz sonra iki ayagi bir pabuca giriyor insanin.

Canim burda bir bebek mağazasından aldik.3.200 e .Anne yani besik de sunny baby estella internetten bakabilirsin ilk etapta seni idare eder bence 300 350 tl civari zaten .
canim buyuyen besik eni daha sonra dar geliyor birde hantal oluyor diye sanirim tercih etmeyecegim ama tabi bilmiyorum daha. Bende simdi yatak odasina iki besik bir gardrop birde babywest mi alsam diyorumHoppa

Bizim buyuyen besik devasa buyuk .Hatta yavrulu 2 yatak konulabiliyor.
canim buyuyen besik eni daha sonra dar geliyor birde hantal oluyor diye sanirim tercih etmeyecegim ama tabi bilmiyorum daha. Bende simdi yatak odasina iki besik bir gardrop birde babywest mi alsam diyorumHoppa

Benim de sezeryan olacak dr 20 temmuz en geç alırız demişti şimdi gittiğimde bir hafta önce alıcaz bu gidişle dedi sanırım kanala doğru gidiyor bebiş bu arada kızlar hastanede giymek için lohusa terliği mi aldınız yoksa başka günlük terlik mi

Back