- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
n11.com da da varOrada kendime uygun bulamadım ne yalan söylim kısa kollu yakası açık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
n11.com da da varOrada kendime uygun bulamadım ne yalan söylim kısa kollu yakası açık
Mustela yenidogan şampuan, masaj yagi ,pisik kremi ve hem vucut hem sac sampuani olan bir set olusturdum kendim.Kızlar selammmmmm, nasılsınız :) Bir soru ile yine karşınızdayım.Efendim bebeğimin alışverişine son gaz devam ediyorum.Banyo ve sonrası için neler almam lazım.En iyi marka mustela imiş.Şampuan sapun yağ siz neler aldınız ? Setimizde neler olmalı ?
Bebek odasi aldığımız magaza hediye etti yatagi .Bebekler icin olmasi gereken sertlikte .Merhaba kızlar gunaydın beşiklerinize yatak aldınız mı? Nerden ve nasıl özellikli aldınız? Sert ve yaysız olması gerekiyor sanırım.. ?
Ben buna benzer bir urunu yakindan inceledim cok kullanisliydi .Tabii odanin icinde buyuyen besik oldugu icin bir de buna o kadar para vermek istemedim.Kızlar merhaba,
Bir arkadaşım bana oyun parkı katlanabilir ahşap beşik tavsiye etti.Kullanan var mı ? Ne tarz bir beşik almam lazım ?
https://urun.n11.com/besik/babycom-...MIqb68i_zA2wIVkRsYCh3TxQ2REAQYASABEgIMC_D_BwE
Selam canım.Kizlar nasil gidiyor hazirliklar yeni seyler ekliyor musunuz ?Benim cok az eksigim kaldi .Temmuz anneleri dogum yapmaya basladi bebisler erken geliyor beni de heyecan sariyor .
Selvi25 Beth18 choccywhoccydoodah
benim daha eksiklerim var canim oda degilde park yatak alalim simdilik birde dolap alayim istiyorum. Ama besikte istiyorum ne yapacagim bilemedim. Sen buyuyen besik mi almistin?Kizlar nasil gidiyor hazirliklar yeni seyler ekliyor musunuz ?Benim cok az eksigim kaldi .Temmuz anneleri dogum yapmaya basladi bebisler erken geliyor beni de heyecan sariyor .
Ben odayi tam set aldim buyuyen besik +anne yani aldim .Sen kullanabileceğin bir sey dusun kuzum .Ikiz hem yatak odasının durumunu düşün hem pratikliginibenim daha eksiklerim var canim oda degilde park yatak alalim simdilik birde dolap alayim istiyorum. Ama besikte istiyorum ne yapacagim bilemedim. Sen buyuyen besik mi almistin?
maşallah :) bende ağustos annelerindeyim bizde bile doğum yapan var düşün :) ve benim nerdeyse hazırlığım hiç yokKizlar nasil gidiyor hazirliklar yeni seyler ekliyor musunuz ?Benim cok az eksigim kaldi .Temmuz anneleri dogum yapmaya basladi bebisler erken geliyor beni de heyecan sariyor .
nerden aldin kac tl tutttu toplamda? Bana linki varsa atar misin canimBen odayi tam set aldim buyuyen besik +anne yani aldim .Sen kullanabileceğin bir sey dusun kuzum .Ikiz hem yatak odasının durumunu düşün hem pratikligini
Bence baslamalisiniz sonra iki ayagi bir pabuca giriyor insanin.maşallah :) bende ağustos annelerindeyim bizde bile doğum yapan var düşün :) ve benim nerdeyse hazırlığım hiç yok
Canim burda bir bebek mağazasından aldik.3.200 e .Anne yani besik de sunny baby estella internetten bakabilirsin ilk etapta seni idare eder bence 300 350 tl civari zaten .nerden aldin kac tl tutttu toplamda? Bana linki varsa atar misin canim
canim buyuyen besik eni daha sonra dar geliyor birde hantal oluyor diye sanirim tercih etmeyecegim ama tabi bilmiyorum daha. Bende simdi yatak odasina iki besik bir gardrop birde babywest mi alsam diyorumBence baslamalisiniz sonra iki ayagi bir pabuca giriyor insanin.
Canim burda bir bebek mağazasından aldik.3.200 e .Anne yani besik de sunny baby estella internetten bakabilirsin ilk etapta seni idare eder bence 300 350 tl civari zaten .
canim buyuyen besik eni daha sonra dar geliyor birde hantal oluyor diye sanirim tercih etmeyecegim ama tabi bilmiyorum daha. Bende simdi yatak odasina iki besik bir gardrop birde babywest mi alsam diyorum
anladim boyutlari kac canim? Ozel mi yaptirdiniz?Bizim buyuyen besik devasa buyuk .Hatta yavrulu 2 yatak konulabiliyor.