Bebegime yabanci dil eğitimi

masum34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
541
420
34
Merhaba hanimlar..

1 yasinda oglum var. Kucuk yastan yabanci dilini gelistirmek istiyorum ne yapabilirim acaba..

Teşekkürler simdiden..

Merhaba hanimlar..

1 yasinda oglum var. Kucuk yastan yabanci dilini gelistirmek istiyorum ne yapabilirim acaba..

Teşekkürler simdiden..

Müsait bir zamanda daha ayrıntılı yazmak isterim ama hemen şunu söyleyeyim. Öğretmek istediğiniz yabancı dildeki çocuk şarkılarıyla hemen başlayabilirsiniz. Dilin yapısı bilinçaltına yerleşmeye başlayacaktır. Benim de 10 aylık bir kızım var ben de başlayacağım.

vm74 arkadaşıma katılıyorum. çocuk şarkılarından başlayın. bi süre sonra kendileri o şarkıları söylüyorlar zaten. 2 yaşındaki çocuğuma 1 yaşından beri dinletiyorum. nose finger head arm foot tarzında kelime kelime anlamını bilerek söylüyor. anlamasa da kulak aşinalığı oluşur bu dönemde.

Bol bol ogretmek istediginiz dilde kitap okuyun bebeginize. Yanliz ogretmek istediginiz dili sizin de bilmeniz sart ki onunla o dilden konusabilmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…