- 15 Haziran 2016
- 7.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.426
- 348
- 38
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Bebeği gülücükler saçıyor diye kahrolan bir anneye tedavi olun dedim diyemi kötü kalpli oldum.hayatın hangi zorluklarından acılarından geçtiğini bilmediğiniz bir anneye beddua eden siz mi iyi kalplisiniz.sadece size değil tüm beddua etmeyi marifet sanan kendinde bu hakkı gören sözde temiz kalpli insanlara tek duam Allah sizi ıslah eylesin.Allah akıl fikir farkındalık merhamet versin. o masum yavrununda yüzü hep gülsün kalbi annesininkinden de bizlerinkinden de temiz olsun İnşaallahSiz çok kötü kalplisiniz. Dilerim yaşadığım yaşarsınız.
ben de tek baktim. havalar güzel artık. yasaklar bitince koyun kanguruya yürüyüşe cikin. o uyudukça sizin uyumanız şart yoksa insan enerjisiz kaliyo. bi suru insan tek bakiyor siz de bakarsınız.Merhabalar;
Konuya nasıl nereden başlasam bilemiyorum. Doğum yapalı 3 ay olmak üzere. Çok zor bir doğum ve iyileşme süreci geçirdim. Pandemi falan da derken annem baktı hep sağ olsun. Annemden artık dönmemiz gerekti ve ben ne yapacağımı şaşırmış haldeyim. Sürekli ağlamaklıyım, sürekli içimde bir hissiyat var. Annem varken hiç böyle değildim, şimdi kendimi çok yalnız hissediyorum. Eşim çok destek olmasına rağmen bu halimi görünce acaba yeniden annene mi dönsen diyor. Ama ben istemiyorum. Artık bir başıma bebeğime bakmak istiyorum. Lohusalık üzerime yapıştı resmen. Bazen çok güçlüyüm bazen ise berbat durumdayım. Evime geleli bugün 3. Gün oldu. Lütfen bana destek olun. Yazacağınız her şey çok çok önemli.
Sorun prenseslik sendromu yok eşim çok iyi yok çok düşkün yok robot süpürge aldı yok bebeğim sakin bebek vssss bla bla sorun çok prenses muamelesi görmek bu olanakların yüzde birine bile sahip olamayıp çevresinden tek bi yardım almayan insanlar Bile bu kadar ağlamıyorSorun ne o zaman?
Temizlik yemek sorun değil.
Eş süper destek.
Bebek zor bir bebek degil.
:)
Hehe duygusal olarak duruma adapte zorluğu var anliyorum.
Valla o kadar rahatıma düşkün bir insandım ki.. Ben alıştıysam herkes alışır.
Ne güzel işteçok yardımcı oluyor. Bebek uyuyunca bana sarılır , benimle ilgilenir. Hatta iş arasında bile gelir. Ama ben kendimi kocaman bir boşlukta hissediyorum.
Olacak inşallah hiç merak etmeyin bir kaç ay sonra rahatlarsınızAğlasam bile göz yaşımı silip bebeğime gülüyorum. O çok masum , çok savunmasız bir de benim stresimi alırsa o zaman kendimi affedemem. Geçecek biliyorum sadece bir an evvel geçsin istiyorum. Bende herkes gibi bebeğimle eğlenmek, ona yetmek ve kendime de yetmek istiyorum. Allah razı olsun destek mesajınız için
Çok çok isteyerek.İsteyerek tam hazır olduğunuzda mı hamile kaldınız yoksa yaşım geçiyor herkesin çocuğu var diyerek mi
Haklısınız çok teşekkür ederim.Ne güzel işte
Artık her bilgiye ulaşmak da çok kolay, bebeğinizle ilgili kitaplar okuyun ben bekarım ama böyle şeyler okuyan arkadaşlarım var
Elbette zor yanları vardır ama evlat yetiştireceksiniz
Enerjiniz ona yansıyacak
Kendinizi aynı zamanda bebeğiniz için geliştirmeyi amaç edinin bence
Hayır neye bu kadar sasiriyorsunuz doğumdan sonra lohusalık o dönem psikolojik sorunlar artı benim bebeğime desteğe gelen kayınvalidem görümcem bile o dönemde bakamadıAnnemdeyken de rahat değilim ki. Çünkü döneceğimi biliyorum. 1 yaştan sonra da dönünce bocalamadınız mı ?
Merhabalar;
Konuya nasıl nereden başlasam bilemiyorum. Doğum yapalı 3 ay olmak üzere. Çok zor bir doğum ve iyileşme süreci geçirdim. Pandemi falan da derken annem baktı hep sağ olsun. Annemden artık dönmemiz gerekti ve ben ne yapacağımı şaşırmış haldeyim. Sürekli ağlamaklıyım, sürekli içimde bir hissiyat var. Annem varken hiç böyle değildim, şimdi kendimi çok yalnız hissediyorum. Eşim çok destek olmasına rağmen bu halimi görünce acaba yeniden annene mi dönsen diyor. Ama ben istemiyorum. Artık bir başıma bebeğime bakmak istiyorum. Lohusalık üzerime yapıştı resmen. Bazen çok güçlüyüm bazen ise berbat durumdayım. Evime geleli bugün 3. Gün oldu. Lütfen bana destek olun. Yazacağınız her şey çok çok önemli.
Benimde annemin evi yakin bebegim hen alerjik hem kolik hergun annemdeydim annen yengem yigenim hep birlikte bakiyoduk bebegim asla susmuyordu. Bildiginiz bir koltuga yapisik gibiydim yemek onume gelir biri bebege bakar ben oyle yerim cay getirirler biri bakar ben oyle icdim oldugum yerden asla kalmam afedersiniz tuvalete bile gidemezdim. Bunlari durumumun zorlugunu anlamaniz icin soyluyorum. Pandemi patlak verdi biz daha 3 ayi bile doldurmadik ve ben bu cocukla evde basbasa kaliverdim. Sonra hersey duzene girdi. Mucize gibi bisey oldu ben temizlik bile yapamazken kizimla basbasayken evimide temizliyodum yemegimide yapiyodum. O yuzden korkmayin yaparim diye kendinize guvenin. Rutin olusturun bebekler sever sonra gerisi corap sokugu gibi gelir. Hayirli olsun bebeginiz Allah kolaylik versin.Merhabalar;
Gerçekten çok haklısınız,sanki kendileri benzer şeyler yaşamamışlar gibi.Bu tür yorum yazanlar analarının karnından çocuk bakmayı öğrenerek çıkmış galibasevgili hanımlar,
prenseslik, şükürsüzlük falan giydirmişsiniz maaşallah. lohusa depresyonu diye bir şey duydunuz mu?
Konu sahibiii canım neden gittin ki sen herkese laf anlatamazsın ki inan içinde bulunduğun durum çok normal ve geçiciNe alayım mesela ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?