- 18 Haziran 2008
- 671
- 97
- 40
-
- Konu Sahibi 34bilgen84
çok geçmiş olsun, doktoruna bende kızdım açıkçası herşeyi pat diye söyleyenlere sinir oluyorum zaten, süte dut pekmezi karıştırıp içmeyi dene güzel kilo aldırıyormuş bebeğe inşallah sanada fayda eder, allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah.
canım hiç canını sıkma benim kızımda doktor kontrole gittiğimde suyu azalmış hemen yarın gel alalım demişti bundan 11 sene evvel.kilosunu da baş çevreine bakarak tahmin ediyorlar ve hiçbir zaman da tutturamıyorlar.doktor 3 kg demişti.benim karnımda fazla büyük değildi zaten minyonum.neyse kızım sanırım 2 hafta evvel alındı zaten sezaryendi ve 2.500 civarıydı.minicikti.ben de minik doğmuşum.kızım o kadar çabuk büyüdüki anne süütüyle tosuncuk oldu.sakın güzel canını sıkma canım.sezaryene karar verdiysen de zaten 38 haftada alıyolar.madem karnında kilo alımı yavaşladıo zaman 2 hafta sora doğurursun,sütünle de büyütürsün..ohh mis gibi.salak doktorlara kulak asma.belki de seni normal doğumdan soğutmakiçin öyle söylemişlerdir.artık doktorlara güven olmuyo malesef..
canım hiç canını sıkma benim kızımda doktor kontrole gittiğimde suyu azalmış hemen yarın gel alalım demişti bundan 11 sene evvel.kilosunu da baş çevreine bakarak tahmin ediyorlar ve hiçbir zaman da tutturamıyorlar.doktor 3 kg demişti.benim karnımda fazla büyük değildi zaten minyonum.neyse kızım sanırım 2 hafta evvel alındı zaten sezaryendi ve 2.500 civarıydı.minicikti.ben de minik doğmuşum.kızım o kadar çabuk büyüdüki anne süütüyle tosuncuk oldu.sakın güzel canını sıkma canım.sezaryene karar verdiysen de zaten 38 haftada alıyolar.madem karnında kilo alımı yavaşladıo zaman 2 hafta sora doğurursun,sütünle de büyütürsün..ohh mis gibi.salak doktorlara kulak asma.belki de seni normal doğumdan soğutmakiçin öyle söylemişlerdir.artık doktorlara güven olmuyo malesef..
canım bence kiloyu o kadar kafana takma tamam kilo da önemli ama o kadar da değil takma yani
suyu önemli tabii ki bunun ıcınde hareketlerını takıp et ve bol bol karbonhidrat tuketemen lazım
pasta kek ekler ne bıleım çörekler ekmek vs vs bunlar çok kılo aldırır bebege aynı zamanda bebegı kılolu
olan bi arkadasa doktoru karbonhıdratı kes demıstı vaktıyle...canını sıkma bak hasta değil sağlıklı bişei yok
çok şükür gerisi kolay bişey olmıycak sağlıkla doğurucaksınn :) zaten bitmiş bişey kalmamış
ayrıca doktorların böle herseyı acıkca sölemesını sevıyorum ben kocaman bebegını kaybetmıs birisi olarak söyluyorumkı
hazırlıksız yakalanmak en ama en kötüsü....bi sorun varsa anne bunu bilmeli doktor da bunu paylaşmak zorunda
bugün kendi dr kontrolüm vardı yine gittim kilosu beni dahada şok etti 2,376 çıktı geçen haftadan dahada düşük çok çok üzüldüm 37, haftaya girdim ama hala 34, haftada gidiyor resmen gelişimi durdu napıcam bilmiyorum ne yesemde kilo alsa bilmiyorum böyle giderse pramatüüre doğcak herhalde ve ben yine 1 haftada 1 kilo almışım yediklerim bana kilo yapıyo vücudumun heryedi ödem patlıycam sanki ama bebeğimi besleyemiyorum dr kızdım bu hafta hiçbişey yemiycem aç oturucam
bugün kendi dr kontrolüm vardı yine gittim kilosu beni dahada şok etti 2,376 çıktı geçen haftadan dahada düşük çok çok üzüldüm 37, haftaya girdim ama hala 34, haftada gidiyor resmen gelişimi durdu napıcam bilmiyorum ne yesemde kilo alsa bilmiyorum böyle giderse pramatüüre doğcak herhalde ve ben yine 1 haftada 1 kilo almışım yediklerim bana kilo yapıyo vücudumun heryedi ödem patlıycam sanki ama bebeğimi besleyemiyorum dr kızdım bu hafta hiçbişey yemiycem aç oturucam
merhabalar
size bir tavsiyem olucak. tarhana çorbası bebeğe en çok yarayanlardanmış.
hergün 1 tabak içip deneseniz belki bir yararı dokunur. bir de dondurmanın bebeğe ve anneye kilo aldırdığını duydum. bir arkadasım hergün koca paket dondurma yiyordu. kendini durduramıyordu 40 kilo aldı bebek de 7,5 aylıkken 5.5 kilo olduğundan sezeryanla alındı. çok şükür sağlıklı bir çocuğu var.
aman allahımmm inanamıyorum 40 kilo almayı nasıl becerdi ve bebek 7.5 aylıkken nasıl 5.5 kilo olur acaba şekerimi vardı annenin
yani bu çok anormal dışı birşey kesinlikle dondurma bu yapamaz