- 1 Eylül 2009
- 382
- 43
- Konu Sahibi 34bilgen84
canım moralini hiç bozma bende geçen sene anne oldum ve 1 yaşında fıstık gibi bi kızım var doğumuma yakın banada hep bebeğin 2 hafta geriden geliyor gelişim geriliği var dediler kilosunu taki doğuma girene kadar hiç bi zaman devlet hastanesinde ögrenemedim çok üzüldüm agladım son 2 hafta kalmıştı bebeğim hala dönmemiş sezeryan görünüyordu ama normal doğurmak kısmet oldu bol bol kivi muz yedim ben bebeğe kilo aldırıyormuş diye okumuştum burda bende dikkat ettim ama kısmet işte bi gece ansızım güzel kızım süpriz yapıp 36 haftada doğuverdi dogumhanede hep 2500-3000 kilo ölçülürken bebeğim 2290 42 cm doğdu
ve şimdi ise öyle güzel gidiyorki maşallah 5 aylıkkken doktor bu kız çok kilolu rejim yaptır sen annesi diyordu o yüzden hiç takma kafana doğduktan sonra anne sütü çok güzel besliyor bebişi mümkün oldugunca bolca emzir
ve şimdi ise öyle güzel gidiyorki maşallah 5 aylıkkken doktor bu kız çok kilolu rejim yaptır sen annesi diyordu o yüzden hiç takma kafana doğduktan sonra anne sütü çok güzel besliyor bebişi mümkün oldugunca bolca emzir
Son düzenleme: