bebeğime nazar değdi

canım moralini hiç bozma bende geçen sene anne oldum ve 1 yaşında fıstık gibi bi kızım var doğumuma yakın banada hep bebeğin 2 hafta geriden geliyor gelişim geriliği var dediler kilosunu taki doğuma girene kadar hiç bi zaman devlet hastanesinde ögrenemedim çok üzüldüm agladım son 2 hafta kalmıştı bebeğim hala dönmemiş sezeryan görünüyordu ama normal doğurmak kısmet oldu bol bol kivi muz yedim ben bebeğe kilo aldırıyormuş diye okumuştum burda bende dikkat ettim ama kısmet işte bi gece ansızım güzel kızım süpriz yapıp 36 haftada doğuverdi dogumhanede hep 2500-3000 kilo ölçülürken bebeğim 2290 42 cm doğdu
ve şimdi ise öyle güzel gidiyorki maşallah 5 aylıkkken doktor bu kız çok kilolu rejim yaptır sen annesi diyordu o yüzden hiç takma kafana doğduktan sonra anne sütü çok güzel besliyor bebişi mümkün oldugunca bolca emzir

Son düzenleme:
her gün kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta yemelisin ama organik olmasına dikkat et ben köy yumurtası buldum onu yedim her sabah hergün bir muz birde kırmızı et çok tükettim makarna börek mantı türü şeyleri hiç yemedim bebişimin kilosu iyi çok şükür rabbime allah nazarlardan saklasın

bence morelini bozma zaten kızsa erken dogar yemene dikkwt et herkezin lafınada aldırma boşver

çok haklısın cnm dr sordum ne yiyim de bebeğime yarasın diye beni tersledi sen hem kilo alıyosun he hala ne yiyim diyosun dedi ne yemiyim diye sorucaksın bana diyo sonra neredeyse hiç bişey yemeye denk geliyo sadece et- sebze başka bişi yeme diyo aynı zamanda bi arkadaşım tarhana çorbası demiş haftada mutlaka bi gün pişiriorum inanın sabah kahvaltıdada akşam yemektede 1 kase içiyorum daha az önce içtim onuda et suyuylapişiriyorum dondurma demişler süt içemediğim için sütlü şeyler yemeye çalışıyorum hemen hemen hergün dondurma yedim bitek muza yoğunluk vermemiştim onuda bu hafta yoğun bi şekilde deniycem bi anda böyle durması şaka gibi çok şükür hareketleeri iyi

cnm benim maşallah bebişini nazar değmesin söyleme kimselere ben hep söyledim durumu iyi dedim kilosu iyi dedim karnıma bakanların gözü açılıyodu kocaman bi karnım vardı tosun olucak bu ne böyle ikiz gibi diyolardı sende yumurta yememi tavsiye etmişsin ben yumurta işini abartıyorum biraz günde 2 hatta bazen 3 yumurta yediğim oldu proteini biraz fazla aldım galiba onuda vücutmu istiyo ne bilemedim dr bana yumurtayı kes 2 günde 1 tane ye dedi hatta dün kızdım söylendim sigaraya başlıycam ben dedim kendime bakmazken sigara kullanırken bebeğim daha iyiydi şimdi dikkat ede ede yiyorum ama bi etki etmiyo deliricemmm zaten sezeryanada gün almaya karar verdim doğsun sütümle besliycem kuzumu normal doğum istemiyorum zaten bebişim minik dahada çok yormıycam onu

maşallah kızına bende şimdi doğum yapsam prematüre doğar o zaman kesin baksana sana 3000 kg deyip 2290 doğmuş bana 2300 diyolar 1500 kilo doğucak o zaman yarın diğer drlada randevum var bakalım onda nasıl çıkıcak kendi dr artık bitti daha gitmiycem ona sırf paralarımı yoldular ödem içinde yapıcakları hiç bişey yok albümin çıkmadı çok şükür

boşuna üzme kendini hamileliğimin 23 haftasında suyumun az olduğunu söyledi dr ve son aya kadar sürdü benimde sınırdaydı dr erken doğum riski olabilir dedi kilosu içinde kesin bişey söylemiyordu 3 3,5 kilo arası olur diyordu hamileliğimin 39+0 haftasında 3750 kg doğdu kızım boşuna bunları kafana takıp üzme kendini dr lar herzaman en kötüsünü söylüyor geneldede bir problem çıkmıyor

gelişimi 1 ay önceki gibi devam etseydi benimde dr 3500-4000 kg doğar diyordu şimdi 2500 kilo doğmasına razıyım

dün kontrolüm vardıı vee bebeğim 1 haftada 250 gr almış hiç almamış olsaydı bu hafta sezeryanla doğum yapıcaktım ama şuan aldığı için ayın 22 sine gün aldık inşş şu 12 gündede 400-500 gr alırda sağlıkla doğar tabi erken bi doğum olmazsa

bu konularda hiç tecrübeli değilim ve karışmak istemiyordum ama dayanamadım.. bence başka bir doktor bulmalısınız.. böyle angut (çok özür dilerim), kaba, saygısız insanlardan nefret ediyorum.. ne hakkı var sizi terslemeye, üstelik de böyle endişeli ve önemli bir döneminizde... bu insanları anlayamıyorum.... doktor olmakla insan olunmuyor....
neyse sinir oldum sadece doktorunuza, dayanamadım inşallah herşey hayırlısıyla güzel gider, bence de hiç ama hiç moralinizi bozmayın. nazara ben de çok inanırım. nazarının değdiğini düşündüğünüz kişilerke bir süre görüşmeyin. bol bol dua edin, bol bol pozitif düşünün, "negatif enerjileri üstümden atıyorum" deyin, ve bol bol gülümseyin, moraliniz bozuk olduğunda bile gülümseyin, insan farkına varmadan gerçekten gülümsemeye başlıyor

sağol cnm zaten değiştirdim drumu inş bu dr doğumuma giricek sonuçta sağlığımı düşünüyo belki ama hamilelikte alınan bu kilo çok çokta anormal gelmiyo bana hem sonra ben uğraşıcam vermek için zaten son kontrolde bebek hiç kilo almadı gözükmesine rağmen umursamadı ama diğer drum kilo almamış olsaydı hemen müdahale edicekti artık az kaldı inşş hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur benim ve hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…