- 29 Haziran 2017
- 392
- 1.094
- 28
- Konu Sahibi Findikkiran
-
Her kelimesine katılıyorum.Çok şükür bana hep aklı mantığı vicdanı yerinde hemşireler denk geldi. Bebeğim tombul olduğu için zor buluyorlar damarı. 1 hemşire denemeden sadece parmağıyla bulmaya çalıştı yok ben yapamam dedi başka hemşire çağırdı. Ötekide 1 kere denedi olmadi zaten genç bi hemsireydi, yapamayinca zorlamayip oda baska bir hemşire çağırdı. Şimdi bu ikisi de hemşire. Peki çocuğu bu hale getiren hayvan ne? Sağlık çalışanı olmak zor bilmem ne vik vik ötenlere lafım tamam zordur ama insan olmak çok kolay. Vicdan sahibi olmak da kolay yapamadim beceremedim demekde kolay insan olmak da kolay. Zormuş da bilmem neymiş de banane senin işindeki stresinden. Bende grafikerim müşterim işimi beğenmediğinde olmadı baştan diyor. Paint kullanmayı beceremeyen bana iş öğretiyor. Dinliyorum bende paşa paşa. Çok yoğunsunuz bu sefer böyle olsun demiyor kimse. Senin lüksün ne? Sen neden ayrıcalıklısın? Kimin işi kolay? Sen egonu tatmin edicem diye benim çocuğumu bu hale getirirsen alnını karışlarım başlarım işine de stresine de. Stres topumu benim çocuğum. Kızım düştü diye bi kendimi bile dövebilsem dövecektim ben içim içimi yedi dikkatsiz mi davrandım diye. Sana neler yapmam... içim eridi çocuğun haline yazık günah biraz vicdan ya
Yoo. Başka bir konuda var şu anda o linç.Merak etmeyin hemsire arkadaslar tatil oldugu icin boyle durum.Okullar acilsin linç kampanyasi tekrardan ogretmenlere doner.Az sabredin
Yoo. Başka bir konuda var şu anda o linç.
Önce konu sahibi saygısızca konuşmuş, hemşire de muhtemelen kaldıramayınca seviyeyi düşürmüş. Konuyu doğru okuyun bence. Yani hemşire haklıyken haksız olmuş. O lafı yeseydi sorun olmazdı.Bazı yorumlar da hakkaten çok tuhaf.sanki tüm hemşirelere Laf eden var.hemşire burda saygısızca konuşmuş görmek çok mu zor bunu.öyle konuşmasa zaten kadın alttan alacaktı belki.size de böyle hemşireler denk gelir de inşallah o zaman anlarsiniz
Önce konu sahibi saygısızca konuşmuş, hemşire de muhtemelen kaldıramayınca seviyeyi düşürmüş. Konuyu doğru okuyun bence. Yani hemşire haklıyken haksız olmuş. O lafı yeseydi sorun olmazdı. İstiyorlar ki karşısındaki insanlar sussunlar. Yok öyle bir dünya. Lafı hakeden yer.
Ben şunu anlamadım. O kadar ağlıyorsunuz. O kadar şartlarımız şöyle böyle diyorsunuz.
Ama şunu görmüyorsunuz. Hiç biriniz babamızın hayrına bu işi yapmıyorsunuz.
Ayın 15i gelince trink diye maaşınızı çekiyorsunuz.
Ben de memurum.
Çalışma şartlarım sizinkine 5 basar.
24/24 çalıştığımız zamanlar oluyor. Yolcusuydu,mükellefiydi her daim bize çatar.
Kurumun üvey evladıyız.
Kanunda yönetmelikte amirimiz olmayan adama amiriniz o sizin derler.
Kaçakçıyla kavga edersin.
Çoğu zaman bayram seyran görmezsin.
Bir şey olunca suçlusu sen olursun.
Adamın yasal olmayan malı ülkeye sokmasına engel olmaya kalktığında "sen benim kim olduğumu biliyormusunlar" havada uçar.
Şansına bir de tepeden birilerini tanıyorsa vay haline.
Yerin değişir.
Bölge dışına (genellikle doğu) ya postalarlar.
Bizim kavga ettiğimiz adamların çoğu da kaçakçı olmasına rağmen böyle muamele görürsün.
Ama "biz sağlıkçıyız şartlarımız çok zor cınım" derler.
Geçin bunları.
Her ay maaşınız trink diye yatıyor bankanıza.
Size zorsa herkese zor.
Sizle kavga ediyolarsa herkese kavga ediyorlar.
Elinizdeki kağıt yada deneme tahtası değil.
İnsan.
Beceremiyorsanız bırakın.
Özele gidin madem onlar çok daha mutlu.
Gümrükçü bence. Ben öyle anladım.Allah askina mesleginiz nedir? Okurken adim adim depresyona girdim yaw..
Gümrük muhafaza. İnan ki bu buzdağının görünen yüzü. Bir dokun bin ah işit mesleği bu. Ama ben isyan etmiyorum. Bilerek kabul ederek geldim.Allah askina mesleginiz nedir? Okurken adim adim depresyona girdim yaw..
Mesleğinizi yakinen biliyorum. Çok illet bir meslek. Allah yardımcınız olsun.Gümrük muhafaza. İnan ki bu buzdağının görünen yüzü. Bir dokun bin ah işit mesleği bu. Ama ben isyan etmiyorum. Bilerek kabul ederek geldim.
Ben şunu anlamadım. O kadar ağlıyorsunuz. O kadar şartlarımız şöyle böyle diyorsunuz.
Ama şunu görmüyorsunuz. Hiç biriniz babamızın hayrına bu işi yapmıyorsunuz.
Ayın 15i gelince trink diye maaşınızı çekiyorsunuz.
Ben de memurum.
Çalışma şartlarım sizinkine 5 basar.
24/24 çalıştığımız zamanlar oluyor. Yolcusuydu,mükellefiydi her daim bize çatar.
Kurumun üvey evladıyız.
Kanunda yönetmelikte amirimiz olmayan adama amiriniz o sizin derler.
Kaçakçıyla kavga edersin.
Çoğu zaman bayram seyran görmezsin.
Bir şey olunca suçlusu sen olursun.
Adamın yasal olmayan malı ülkeye sokmasına engel olmaya kalktığında "sen benim kim olduğumu biliyormusunlar" havada uçar.
Şansına bir de tepeden birilerini tanıyorsa vay haline.
Yerin değişir.
Bölge dışına (genellikle doğu) ya postalarlar.
Bizim kavga ettiğimiz adamların çoğu da kaçakçı olmasına rağmen böyle muamele görürsün.
Ama "biz sağlıkçıyız şartlarımız çok zor cınım" derler.
Geçin bunları.
Her ay maaşınız trink diye yatıyor bankanıza.
Size zorsa herkese zor.
Sizle kavga ediyolarsa herkese kavga ediyorlar.
Elinizdeki kağıt yada deneme tahtası değil.
İnsan.
Beceremiyorsanız bırakın.
Özele gidin madem onlar çok daha mutlu.
bizim de trink diye yatıyor ama oturupta ağlamıyoruz. Ama şartlarımız böyleydi şöyleydi diye. Gidipte mükellefe isyan çekmiyoruz. Saygısızca da davranmıyoruz.Benim bildiğim bütün memur maaşları trink yatar gününde. Sizi yalvartıyorlar sanırım maaşınız için
bizim de trink diye yatıyor ama oturupta ağlamıyoruz. Ama şartlarımız böyleydi şöyleydi diye. Gidipte mükellefe isyan çekmiyoruz. Saygısızca da davranmıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?