- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.781
- 27
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Allah şifa versin kolaylıklar versin.Bilemiyorum ne yapılır anne de değilim hakkınızda hayırlı kararlar alırsınız inşallahBuraya acilmiyacagini biliyorum..fakat bununla ilgili gebelik bolumune açtım ama fazla cevap alamadim ceza da alsam ihtiyacım var benim gibi bu durumu yaşayanlar. Bilgisi olan gören varsa. Paylasmalrini bekliyorum.
Bebegimden 6.5 mm ense kalinligi ve ödem çıktı çok yüksek fazla olduğunda bunun için ozelede gittim aynisini dediler. Ve bebegimin esinden plesentadan parça alınıp araştırmaya gönderildi. Ama umut yok gibi yasamaz yada özürlü sıkıntılı olur dediler baya sorunluymus bende ne yapcagimi karar veremedim.sonucuna az kaldi 10 15 gune çıkar. Aldirmak istemiyom o günaha girmek istemiyorum. Çok korkuyom ama sonucu da merak ediyom. Son bir doktorlara gorustum oda bu sonuc kesin cevap verir ama burda gördüğüm kadar bile skintili ve problemli yasamaz dedi boleleri kafasi bogazi odem var ilerler dedi ense kalınlığı da çok dedi. Üzülürsun doğumda baya ilerli dedi.ve kararsizim. Bole birseylen karsilasip atlatan varmi bana acil cevap yazin belki kapana bilir konum
Tek çarem o bekliyorum dua ediyorum mucize olur diye.zor karar 4 aylik bir bebek olcakAllah yardımcın olsun canım. Çıkacak test sonucu bekle biliyorum dayanması zor ama sabredeceksin sonra doktorlarınla kararlaştır ne olacağına.
Amin canım allah razi olsun .Allah şifa versin kolaylıklar versin.Bilemiyorum ne yapılır anne de değilim hakkınızda hayırlı kararlar alırsınız inşallah
Amin canım inşallah canımNe denir bilmiyorum ki Allah yardım etsin çok zor karar vermek sabır diliyorum sana inşallah hayırlı haber gelir
Çok geçmiş olsun, ne diyeceğimi bilemedimBuraya acilmiyacagini biliyorum..fakat bununla ilgili gebelik bolumune açtım ama fazla cevap alamadim ceza da alsam ihtiyacım var benim gibi bu durumu yaşayanlar. Bilgisi olan gören varsa. Paylasmalrini bekliyorum.
Bebegimden 6.5 mm ense kalinligi ve ödem çıktı çok yüksek fazla olduğunda bunun için ozelede gittim aynisini dediler. Ve bebegimin esinden plesentadan parça alınıp araştırmaya gönderildi. Ama umut yok gibi yasamaz yada özürlü sıkıntılı olur dediler baya sorunluymus bende ne yapcagimi karar veremedim.sonucuna az kaldi 10 15 gune çıkar. Aldirmak istemiyom o günaha girmek istemiyorum. Çok korkuyom ama sonucu da merak ediyom. Son bir doktorlara gorustum oda bu sonuc kesin cevap verir ama burda gördüğüm kadar bile skintili ve problemli yasamaz dedi boleleri kafasi bogazi odem var ilerler dedi ense kalınlığı da çok dedi. Üzülürsun doğumda baya ilerli dedi.ve kararsizim. Bole birseylen karsilasip atlatan varmi bana acil cevap yazin belki kapana bilir konum
Çok teşekkür ederim abla bir hafta önce açtım ama pek yazan olmadı cevap alamadim oraya ugrayan olduğu için yazan olur diye actim.inşallah allahim mucizemi bağışlar sifa olur. Guzel duan icin sağol ablaÇok geçmiş olsun, ne diyeceğimi bilemedim
Bu arada şuna açıklık getirelim, konularınız kapanmıyor, taşınıyor ve konu dışı uyarısı veriliyor, yazdıklarınız dert sayılmadığından değil ama her derdin bir bölümü var, sizin durumunuzu yaşayan başka hamile veya doğum yapmış arkadaşlar vardır, onların yorumları çok daha fazla yardımcı olabilir bu sebeple gebelik veya doğum, doğum sonrası durumlar için Kadın, Anne & Çocuk sağlığı bölümüne açmalısınız konularınızı.
Umarım bir mucize olur ve bebeğiniz sağlıkla tutunur size.
Amin canım allah razi olsun ❤Konu hakkında inanın bilgim yok ancak şifalar diliyorum size her ne karar verirseniz hayırlısı olsun inşallah.
Kuzum Allah şifasını verir inşallah. umudunu kaybetme. Aldırmayı düşünmek bile çıldırtıcı derecede üzüo insanı. Biliorum. oyüzden onu düşünme şimdi. hele bi sonucun çıksın kuzum öyle karar verin.Buraya acilmiyacagini biliyorum..fakat bununla ilgili gebelik bolumune açtım ama fazla cevap alamadim ceza da alsam ihtiyacım var benim gibi bu durumu yaşayanlar. Bilgisi olan gören varsa. Paylasmalrini bekliyorum.
Aynen o üzüyor beni baska doktora da gittim.oda dedi sonuç net cevap verir ama ümit yok sen fazla baglanma burda gördüğüm kadari ile ya olur bole durumlar yada skintili olur dedi. Üzülürsun dedi. Allahim o arada bırakmasın beni kiyamam ona ben 4 aylik oluyorKuzum Allah şifasını verir inşallah. umudunu kaybetme. Aldırmayı düşünmek bile çıldırtıcı derecede üzüo insanı. Biliorum. oyüzden onu düşünme şimdi. hele bi sonucun çıksın kuzum öyle karar verin.
1 günlük dahi olsa kıyamıosun canım. Bağlanmamak elde değil. Allah sabır versin. İnşallah hiçbirşey çıkmıcak pozitif düşünmeye çalış, eğerki çıkarsada enine boyuna düşün. ama şimdi düşünüp kendinide bebişimizi de üzme. tammı yavrumAynen o üzüyor beni baska doktora da gittim.oda dedi sonuç net cevap verir ama ümit yok sen fazla baglanma burda gördüğüm kadari ile ya olur bole durumlar yada skintili olur dedi. Üzülürsun dedi. Allahim o arada bırakmasın beni kiyamam ona ben 4 aylik oluyor
Allah razi canım rabbim bebegini sana kavustursun sagsalim anali babali büyür.insallah bende sizin gibi mucize olur. Bunlar beni mutlu ediyor.tek care dua ama konusmak ii geliyor cok paylasimin için.allah razi olsunBenim de bebeğimin kalbi büyüktü, onu besleyen damarlardan biri tıkalıydı, suyum çok fazlaydı. Kordonundan gerekirse kan alıcaz dediler. Çapaya sevk ettiler. Bol dua ettim, çok üzüldüm, çok kahroldum Allah biliyor ya. Önüme down sendromlu çocukların fotoğraflarını koyup işte amniyosentez yaptırmazsanız sonuçlara katlanın dediler. Buraya yazdım arkadaşlardan dua istedim Allah razı olsun hepsi dua etti. Stresli ve zor zamanlardı. Hamd olsun kalbi de düzeldi, onu besleyen damar da düzeldi. Bi suyum fazla ama çok şükür o da araştırıldı sebepsiz çıktı. Şimdi 35 haftalık olduk.
Diyeceğim şu ki asla umudunuzu kesmeyin. Bol dua edin. Dua ile olmayacak şey yok ben buna inanıyorum.
Sizin için de dua edeceğim. Allah evladınızı size bağışlasın, sağlıcakla gelsin inşallah.
Aynen haklısın allah razi olsun duamu ediyom şükür. Ama zaman yaklastikca strese giriyor insan sabirsizlaniyor ne ile karsilascan insallah sizlerin duasi ile rabbim sağ salim sifaci olur yavrumaAllah şifa versin inşallah canim. Inşallah mucize olur. Yavrunu sağ sağlim kucağına alirsin. Ben hep dua ediyorum. Sabret canim Allah ol der olur. Ümitsizliğe kapılma Allah büyük. Dua et.
Amin çok teşekkür ederim inşallah siz de çok sağlıcakla evladınıza kavuşursunuz.Allah razi canım rabbim bebegini sana kavustursun sagsalim anali babali büyür.insallah bende sizin gibi mucize olur. Bunlar beni mutlu ediyor.tek care dua ama konusmak ii geliyor cok paylasimin için.allah razi olsun
Sağol canım allah razi olsun.1 günlük dahi olsa kıyamıosun canım. Bağlanmamak elde değil. Allah sabır versin. İnşallah hiçbirşey çıkmıcak pozitif düşünmeye çalış, eğerki çıkarsada enine boyuna düşün. ama şimdi düşünüp kendinide bebişimizi de üzme. tammı yavrum