Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben cok yıprattım kendımı sen yapma ıyı dusun ıyı olsun allahın ıznıyle boyle bır suru bebek var sapasaglam dogmusBiraz rahatladım tabi ama hala risk var tabiki.dua edecez canim bebeklerimiz için.
Evet canim haklısın.kendimizi üzüp minik meleklerimizi de üzmeyelim. Umut edelim güzel olsun.Ben cok yıprattım kendımı sen yapma ıyı dusun ıyı olsun allahın ıznıyle boyle bır suru bebek var sapasaglam dogmus
Nasılsın canım var mı gelısme?Evet canim haklısın.kendimizi üzüp minik meleklerimizi de üzmeyelim. Umut edelim güzel olsun.
En son gittiğim doktor enseyi 2.4 olarak ölçtu.ikili test yaptırdi. Dün çıktı sonuç. Doktor iyi dedi ama benim içim nedense hala rahat değil. Sende durum nasıl? Her şey yolunda miNasılsın canım var mı gelısme?
Benim ayni canim bayramda sonra kontrolum var iste o zaman belki cocuk kardiyolojiyede gostercez bekliyoruz bakalim icine sinmiyorsa bir test isteseydin doktordanEn son gittiğim doktor enseyi 2.4 olarak ölçtu.ikili test yaptırdi. Dün çıktı sonuç. Doktor iyi dedi ama benim içim nedense hala rahat değil. Sende durum nasıl? Her şey yolunda mi
Doktor başka teste gerek yok dedi ama peki emin olmak için de diğer testler çok pahalı. Cvs güvenilir bir test mi? İkili için güvenli değil diyorlar.benim 1/3060 çıktı sonucum. İnşallah senin bebeginde de hiçbir şey çıkmayacak canim. Cvs de temiz çıktı sonuçta.Benim ayni canim bayramda sonra kontrolum var iste o zaman belki cocuk kardiyolojiyede gostercez bekliyoruz bakalim icine sinmiyorsa bir test isteseydin doktordan
Çok takıntı yapıyorsun canım sağlıklı olsun yeter..bence kurtul bu düşünceler den çok kurcaliyorsun..dua et bekle gönlünü rahat tut.insanların ne dertleri var sonucun temiz çıkmış tevekkül et bekle hamileligini zehir edersin kendineDoktor başka teste gerek yok dedi ama peki emin olmak için de diğer testler çok pahalı. Cvs güvenilir bir test mi? İkili için güvenli değil diyorlar.benim 1/3060 çıktı sonucum. İnşallah senin bebeginde de hiçbir şey çıkmayacak canim. Cvs de temiz çıktı sonuçta.
Evet haklısın.biraz daha sakin olmam lazım.Çok takıntı yapıyorsun canım sağlıklı olsun yeter..bence kurtul bu düşünceler den çok kurcaliyorsun..dua et bekle gönlünü rahat tut.insanların ne dertleri var sonucun temiz çıkmış tevekkül et bekle hamileligini zehir edersin kendine
Cok haklısın ıkılı tarama kesın sonuc vermez taramadır rısk belırtır asla kesınlık yoktur cvs de bellı baslı seylere bakan testtır sen ıcını nasıl rahatlatacaksan oyle sorular sor doktoruna bende bu grupta yazılanları okuyup array testını sordum doktorum da ıstedı yaptırdık ama ıcımı en cok rahatlatan dua etmek allah kabul etsın hepımızın dualarını ınsallah eger ıcın rahatlatacaksa bu testlerın hıcbırı yuzde yuz degıl hep bır rısk var temız cıksa da o yuzden dua edelım allah esırgesınEvet haklısın.biraz daha sakin olmam lazım.
Array yurtdisina gönderilen test miydi? Ne kadara yaptırdın peki?Cok haklısın ıkılı tarama kesın sonuc vermez taramadır rısk belırtır asla kesınlık yoktur cvs de bellı baslı seylere bakan testtır sen ıcını nasıl rahatlatacaksan oyle sorular sor doktoruna bende bu grupta yazılanları okuyup array testını sordum doktorum da ıstedı yaptırdık ama ıcımı en cok rahatlatan dua etmek allah kabul etsın hepımızın dualarını ınsallah eger ıcın rahatlatacaksa bu testlerın hıcbırı yuzde yuz degıl hep bır rısk var temız cıksa da o yuzden dua edelım allah esırgesın
Yok degil 1500-2000arasi fiyatlar benim ucret karisti o gun net soyleyemiorumArray yurtdisina gönderilen test miydi? Ne kadara yaptırdın peki?
Selam. Nasılsın bebegin nasıl? Her şey yolundadır umarım.Yok degil 1500-2000arasi fiyatlar benim ucret karisti o gun net soyleyemiorum
Şükür daha ıyıyız canım daha kontrole gıtmedık ıste cumartesı gıdıcez dua edıyorum siz nasılsınız?Selam. Nasılsın bebegin nasıl? Her şey yolundadır umarım.
Doktorum hee şey şu an normal diyor. Şimdilik bir sıkıntı yok canım. Bu arada cinsiyeti erkekmis .seninki belli oldu mu içimizi ferah tutalım her şey iyi olacak.Şükür daha ıyıyız canım daha kontrole gıtmedık ıste cumartesı gıdıcez dua edıyorum siz nasılsınız?
Insallah canım allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın benımkı de erkek:)Doktorum hee şey şu an normal diyor. Şimdilik bir sıkıntı yok canım. Bu arada cinsiyeti erkekmis .seninki belli oldu mu içimizi ferah tutalım her şey iyi olacak.
Annemin tezi doğru mu çıkıyor ne.ense kalınlığını duyunca erkeklerin genelde yüksek çıkar, korkma biseycik yoktur demişti ikimizinki de erkekmis.inşallah annem haklı çıkar.Insallah canım allah saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın benımkı de erkek:)
Ay inşallahAnnemin tezi doğru mu çıkıyor ne.ense kalınlığını duyunca erkeklerin genelde yüksek çıkar, korkma biseycik yoktur demişti ikimizinki de erkekmis.inşallah annem haklı çıkar.
Günaydın canım. Kontrole gittiniz mi?Ay inşallah