Merhaba canim benimde 23 haftalik hamileligim sonlandirildi mayis 17de hamile kalmistim ekimin 6sinda oglumu kaybettim bebegmde ense kalinlidi cikti 11 haftalikken 3.2 mm iki test yapilck hemen dedi test pozitif geldii artmis down riski yazdi sonucumda amniyosentez dedi tamam dedm bekledim 16 haftalikken yapilmisti 21 trizomi cikti down sendromlu dedi hamile kaldigimda 98 kiloydum 72 kiloya dustum bebegin dıs gorunumunde hic birsey yoktu bebek saglikliydi ama gelisim geriligi vardi bebegimda baliksr bandirma.bursa istanbul hic bir yer birakmadim ve artk esime dedilerki ya bebek ya eşin çunku bebek anneden yiyio artik dedi agzimdaki dolgularim bile dokulmustu esim bana bile sormadan oyle soylenince hemen sonlandiralim dedi ben zaten kendimde degilm artk esim icin ailem icin ayakta durmak zorundydim bebegin kalbini durdurucaklardi iğneyle 16 cmlik ineyi.karnimdan soktular ve bebek artk icerde kendini imha edio dediler ine bile ermiyodu bebege rahime dusmus dediler 16 tane hap igne verdiler sanci icin ve 3 gun sanci cektim normal dogum yaptim 400 gramdi bebegim 23 haftalikti biraz uzun oldu kusura bakmayin arkadaslar ama Rabbim herkese hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip boyle guzel bi gunde Rabbim.dualarimizi kabul etsinnn simdi tekrar bebek istiyoruz esimle hayirlisini diliyoruz Rabbimden..