- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- Konu Sahibi Tatlianne20
Ooy tatlim ya Rabbim yardim etsin vardir bundada bi hayir hersey Allahtan geliyo Allahtan gelen bas goz ustune
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooy tatlim ya Rabbim yardim etsin vardir bundada bi hayir hersey Allahtan geliyo Allahtan gelen bas goz ustune
Bekliyorum kuzum allahim inşallah mucize olurOoy tatlim ya Rabbim yardim etsin vardir bundada bi hayir hersey Allahtan geliyo Allahtan gelen bas goz ustune
Amin allah razi olsun kuzum çok sağol cok100 tane yaaa şafi çektim canım allahım sağlıklı bir evlat kucağına bağışlasın inşallahhhh
Canım bnim tatliannem rabbim yardımcın olsun Allah'tan ümit kesilmez dualarım seninle hayırlısı olsun hakkında rabbim yüzüne baksınBuraya acilmiyacagini biliyorum..fakat bununla ilgili gebelik bolumune açtım ama fazla cevap alamadim ceza da alsam ihtiyacım var benim gibi bu durumu yaşayanlar. Bilgisi olan gören varsa. Paylasmalrini bekliyorum.
Bebegimden 6.5 mm ense kalinligi ve ödem çıktı çok yüksek fazla olduğunda bunun için ozelede gittim aynisini dediler. Ve bebegimin esinden plesentadan parça alınıp araştırmaya gönderildi. Ama umut yok gibi yasamaz yada özürlü sıkıntılı olur dediler baya sorunluymus bende ne yapcagimi karar veremedim.sonucuna az kaldi 10 15 gune çıkar. Aldirmak istemiyom o günaha girmek istemiyorum. Çok korkuyom ama sonucu da merak ediyom. Son bir doktorlara gorustum oda bu sonuc kesin cevap verir ama burda gördüğüm kadar bile skintili ve problemli yasamaz dedi boleleri kafasi bogazi odem var ilerler dedi ense kalınlığı da çok dedi. Üzülürsun doğumda baya ilerli dedi.ve kararsizim. Bole birseylen karsilasip atlatan varmi bana acil cevap yazin belki kapana bilir konum
selamlar, kuzenimin bebeği içinde 3,5 mm ense kalınlığı var riskli dediler (down sendromu açısından). plasentadan bir sıvı alındı fakat 2 ay sürdü testin cevabının gelmesi. sıkıntı olmadığı sonucu çıktır. şimdi sağlıklı bir kızı var. Allah yardımcınız olsun, inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız. dua edin..Buraya acilmiyacagini biliyorum..fakat bununla ilgili gebelik bolumune açtım ama fazla cevap alamadim ceza da alsam ihtiyacım var benim gibi bu durumu yaşayanlar. Bilgisi olan gören varsa. Paylasmalrini bekliyorum.
Bebegimden 6.5 mm ense kalinligi ve ödem çıktı çok yüksek fazla olduğunda bunun için ozelede gittim aynisini dediler. Ve bebegimin esinden plesentadan parça alınıp araştırmaya gönderildi. Ama umut yok gibi yasamaz yada özürlü sıkıntılı olur dediler baya sorunluymus bende ne yapcagimi karar veremedim.sonucuna az kaldi 10 15 gune çıkar. Aldirmak istemiyom o günaha girmek istemiyorum. Çok korkuyom ama sonucu da merak ediyom. Son bir doktorlara gorustum oda bu sonuc kesin cevap verir ama burda gördüğüm kadar bile skintili ve problemli yasamaz dedi boleleri kafasi bogazi odem var ilerler dedi ense kalınlığı da çok dedi. Üzülürsun doğumda baya ilerli dedi.ve kararsizim. Bole birseylen karsilasip atlatan varmi bana acil cevap yazin belki kapana bilir konum
Hayirlisi olsun canimcim guzel haberler alirsin insaAllah Rabbimin izniyle...Bekliyorum kuzum allahim inşallah mucize olur
Allah razi olsun canım inşallah bende görürüm o güzel günleri inşallahselamlar, kuzenimin bebeği içinde 3,5 mm ense kalınlığı var riskli dediler (down sendromu açısından). plasentadan bir sıvı alındı fakat 2 ay sürdü testin cevabının gelmesi. sıkıntı olmadığı sonucu çıktır. şimdi sağlıklı bir kızı var. Allah yardımcınız olsun, inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız. dua edin..
Sağol allah razi olsun canım inşallahCanım bnim tatliannem rabbim yardımcın olsun Allah'tan ümit kesilmez dualarım seninle hayırlısı olsun hakkında rabbim yüzüne baksın
Ablam seninle aynı şeyleri yaşayan çok yakın bir arkadaşım oldu anlatmamı istermisinAllah razi olsun canım inşallah bende görürüm o güzel günleri inşallah
Tabi dinlerim canımAblam seninle aynı şeyleri yaşayan çok yakın bir arkadaşım oldu anlatmamı istermisin
Canım benimde ilk hamileliğim ense kalınlığı 3.75 çıktı dünden beri çok ama çok üzülüyorum uykularım kaçtı..şimdi ikili test yapılacak Allah herkesin yavrusunu bağışlasın,konuyu araştırıyordum yazına rastladım şimdi durumun nedir merak ettim inşallah Allahım hayırlısıyla şifa sağlık verirSağol canım anlattığın için olsun ben herşeye olumlu olumsuz dinlerim.
Canım bana 12 haftalik cvs yapildi konularima bak temiz geldi gebelige devam dendi ve suan baska sikintilar çıktı 5 aylik olduk bebekte ayak kol kısa vücut ödem cene bozuk insallah ole değildir duzelir senin rabbim büyuk inşallah sagsalim aliriz ben ozurlude olsam dogurcam bebekte genetik olarak sıkıntı yoktu yeni bu çıktı allah yardımcımz olsun üzülme benim 6.5 diCanım benimde ilk hamileliğim ense kalınlığı 3.75 çıktı dünden beri çok ama çok üzülüyorum uykularım kaçtı..şimdi ikili test yapılacak Allah herkesin yavrusunu bağışlasın,konuyu araştırıyordum yazına rastladım şimdi durumun nedir merak ettim inşallah Allahım hayırlısıyla şifa sağlık verir
Allah çok büyük dualarım seninle,çok araştırdım kaç gündür yaşamaz dedikleri bebeklerde bile sağlıkla doğduklarını okudum,inşallah birimde böyle olur. Bol bol dua et ,edelim,Mevlam neyler,neylerse güzel eyler...Canım bana 12 haftalik cvs yapildi konularima bak temiz geldi gebelige devam dendi ve suan baska sikintilar çıktı 5 aylik olduk bebekte ayak kol kısa vücut ödem cene bozuk insallah ole değildir duzelir senin rabbim büyuk inşallah sagsalim aliriz ben ozurlude olsam dogurcam bebekte genetik olarak sıkıntı yoktu yeni bu çıktı allah yardımcımz olsun üzülme benim 6.5 di
Teşekkürederim canım benim çok sağol allah razi olsun allahım hayırlısı ile almayi nasip etsin üzülme hiç uzulmeyelim.Allah çok büyük dualarım seninle,çok araştırdım kaç gündür yaşamaz dedikleri bebeklerde bile sağlıkla doğduklarını okudum,inşallah birimde böyle olur. Bol bol dua et ,edelim,Mevlam neyler,neylerse güzel eyler...
Merhaba,Senin gibi bende cvs yaptirdim o sonuc temiz geldi. Temiz gelince doktor kalpte sorun vardir dedi. Fetal eko yapildi. Hipoplastik sol kalp teshisi kondu. Aldirin dediler aldirmadim. Gecen hafta doktor kalpte gelisme gordu. Bu da bana umut oldu. Su an da stresle bekliyorum. Umarim sen benim yasadiklarimi yasamazsin. Saglikli bi hamilelik gecirirsin ben cok zor zamanlar gecirdim.