Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ense kalınlığı benimkine yakın çıkmış. Ama ben 3 lü test yaptırmamıştım.tam olarak ne öğrenmek istiyorsun anlamadimherkese slmlar bende ilk trimestin ekografisini yaptim ense kalinligi 3.4 ve 3.8 cikti iki hafta sonra baska yerde ekokrafi yaptim ense kalinligi 2.9 cikti uclu kan tahlili yaptim sonuc bugun yarin belli olurmus bu konuda bilgisi olan bana yazssin lutfen
Canim 3 lü test genelde riskli çıkıyor. Ikili daha güvenilir. Hiç kafanı takma bence benimki de ense kalınlığı 3.7 cıktı ama bebeğim şu an 4 aylik ve çok sağlıklıbugun uclu testin sonucu risk oranini1/238 verdi doktor aminosentez onerdi ne yapacagimi bilmiyorum zaten hafif lekelenmeler oluyor bende surekli hamileliklerimde aminosentezin dusuk riskiyle bebeyimden olmak istemem
Devlet hastanesinde bana neler neler dediler onlara göre karnında yaşaması bile mucize olan kızım şuan da 3 aylık ve çok sağlıklı şükürler olsun benim de 2.9 mm olculmusti ve onlara göre bir çok problem vardı sonra dan başka doktorlara gitsem de icim.asla rahat olmadi amino da yaptırmadım doğana kadar iç rahatlamıyor malesef..en iyisi normal doktor deil perinatologa gitmek onların cihazları son sistem ve genelde gidenlerin de ici rahatlıyor
Bizimde ensemiz kalın çıktı. Burun kemiğimiz oluşmuş dediler. Aynı günde 3 doktora gösterdik ense kalınlığını. 4,5 çıktı en yüksek gören doktorun ölçüsü. Yaşayan bilir neler çektiğini insanın. Cvs yaptıracaz bizde yarın. İnşallah sonuçlar temiz çıkar.
Yarın sabah bir perinatolog dan randevu aldim. Inşallah duymak istediğim şeyleri söyler. Benim yaz riski
Oyaonby isimli arkadaşın son durumunu bilen var mi. Ben bugün özele gittim 3.1 mm dedi ama genel sağlık durumu iyi yüzde doksan sorun çıkmaz dedi.
rahatladim biraz.insallah kan sonuçlarım da iyi çıkar.
Benimde sağlklı bir kızım oldu. Allah herkesin yavrusuna sağlık versinYarın sabah bir perinatolog dan randevu aldim. Inşallah duymak istediğim şeyleri söyler. Benim yaz riski
Oyaonby isimli arkadaşın son durumunu bilen var mi. Ben bugün özele gittim 3.1 mm dedi ama genel sağlık durumu iyi yüzde doksan sorun çıkmaz dedi.
rahatladim biraz.insallah kan sonuçlarım da iyi çıkar.