Arkadaslar sizin dedikleriniz baska hani bizlerede olur ya bazen uykuda biyerden dusuyormus gibi oluruz ayagimiz kayar kendmizi irkilir tutmaya calisiriz ya hani bebeklerde de bunun gibi yaptiklari hareketler takip edilmesi gereken ciddi bi olay. Ellerini acip titreme sarsilma gibi cok tekrarlayan durumlarda norolojik muayene gerekli. Eger boyle bisey olursa hemen getir demisti dr. Kimse korkutmasin kendini xaten duzenli takip ettirmiyor muyuz.
Bende bilmezdim ama erken dogum olunca yonlendiriliyosunuz gittigimde doktordan ogrendim ozele gitmstim. Videoya cek eger olursa bana gonder haberleselim falan diye cok kez soyledi.
Benimde 1 yasında yiğenim çişini bezine yaparken birden titriyor birde birşey gıcırdadığında kağıda dokundugunda içi üşümüş gibi titriyor.amahergün yada çok sık yapmıyor
Benim yiğenim de o yaşlarda öyleydi ablam çok korkmuştu gotürdük çok fazla protein var vücudda dediler ablamı aşırı emiyordu ablam biraz azalttı normalle döndü
Canım benim bebişte 6 aylık ,oda yapıyor öyle ,neden yapıyor acaba diye takip ettik bizim ilgimizi çekmek için yaptığını Anladık, ancak bizimkide en ufak sesten irkiliyor bizde bunun için doktora götüreceğiz bakalım, inşallah bebişlerde birşey çıkmaz masum kuzular