arkadaşlar 9 aylık bir bebişim var.sanki hani rüzgarda üşürüz ya bir an irkilme gelir aynı onun gibi irkilip ellerini sıkıyor dün bunu yaklaşık 10 defadan fazla yaptı acile götürdüm orda kan ve idrar örnegi aldılar sorun çıkmadı.ayaklarını kendine çekmiyorsa korkmayın dediler ama bugun hala devam ediyor bebeginde böyle şeyle karşılasan varmı çok moralim bozuk
arkadaşlar 9 aylık bir bebişim var.sanki hani rüzgarda üşürüz ya bir an irkilme gelir aynı onun gibi irkilip ellerini sıkıyor dün bunu yaklaşık 10 defadan fazla yaptı acile götürdüm orda kan ve idrar örnegi aldılar sorun çıkmadı.ayaklarını kendine çekmiyorsa korkmayın dediler ama bugun hala devam ediyor bebeginde böyle şeyle karşılasan varmı çok moralim bozuk
randevu aldım pazartesi götürücem ama burda karşılaşan varmı diye yazmak istedimçocuk doktoruna götürün bence
ilk yemek yedirirken farkettim sonra oyun oynarken falan da yapıyorum daha önce böyle birşey yoktu dün çıktı birdenHeyecanlanınca mı yapıyor acaba?
Onu yaparken ne yapıyor oluyor? Yani yemek mi yiyor, birşey mi seyrediyor, değişik birşey mi görüyor?
pazartesi götürücemçocuk doktoruna niye götürmediniz ki
çocuk doktoruna randevu aldım ayrı nöroloji yedemi alsam yoksa yönlendirirmiNorolojiye goturun. Bebekler icin ayri oluyor ben premature oldugu icin bebegim goturmjstum. Eger ellerini iki yana acip birden kendni titretme boyle biyerden kayiyormus gibi hareketleri olursan hemen getirin demisti.
çocuk doktoruna randevu aldım ayrı nöroloji yedemi alsam yoksa yönlendirirmi
NAsil yaniNorolojiye goturun. Bebekler icin ayri oluyor ben premature oldugu icin bebegim goturmjstum. Eger ellerini iki yana acip birden kendni titretme boyle biyerden kayiyormus gibi hareketleri olursan hemen getirin demisti.
oyy kuzular ya
kotu bırsey olacagını sanmam bebeklerde o tıtremeler normalmıs yınede ne olur ne olmaz dıye ayrıntılı sekılde doktora gorunmek en ıyısı
aglarlarken de tıtrıye tıtrıye aglıyolar ya o cenelerı falan ...
allahım ıcıme yuregıme sokasım gelıyo hepsını :)
Yani banada garip gelmedi benim kizimda yapar nasil titreme ama bazen kiz kendini sikar ya babasinda da varmis oyle yaparmış kucukken bilmiyorum onemli birsey olacagini dusunmedim taki bu yorumlari okuyana kadarbenim oğlum da 9,5 aylık.
son birkaç haftadır, rüzgar geldiğinde yada yediği şey soğuk geldiğinde falan kollarını açıp titriyor. bana garip gelmedi hiç bu hareket. belki sizin bebeğiniz de üşüdüğünde yapıyordur olabilir mi ?
bebeklerimiz yeni şeyler öğreniyorlar, bence normal, hiç kötü şeyler düşünmeye gerek yok
yinede içiniz rahat etmezse bir pediatriste danışın bence
evet canım bana da normal geliyordu ama şimdi tedirgin oldum. ama benim oğlum çok sık yapmıyor günde birkaç kez, konu sahibi günde 10kez demiş. bilemedimYani banada garip gelmedi benim kizimda yapar nasil titreme ama bazen kiz kendini sikar ya babasinda da varmis oyle yaparmış kucukken bilmiyorum onemli birsey olacagini dusunmedim taki bu yorumlari okuyana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?