• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğimdeki titreme

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
benim oğlum da 9,5 aylık.
son birkaç haftadır, rüzgar geldiğinde yada yediği şey soğuk geldiğinde falan kollarını açıp titriyor. bana garip gelmedi hiç bu hareket. belki sizin bebeğiniz de üşüdüğünde yapıyordur olabilir mi ?
bebeklerimiz yeni şeyler öğreniyorlar, bence normal, hiç kötü şeyler düşünmeye gerek yok
yinede içiniz rahat etmezse bir pediatriste danışın bence
üşüdüğünü sanmıyorum hep dikkat ederim çoraplarını falan giydirmemezlik etmem yemeginin sıcaklıgınada bakarım daha önce böyle bir şey yoktu bu arada kollarını yana açarak yapmıyor birden irkilip ellerini sıkıyor sinirlendi yaptı diycem ama oyun oynarken gülerken falanda yapıyor

heyecanlanma yok hani üşürde bir anda irkiliriz ya aynen öyle irkilip ellerini sıkıyor sonra oyun oynuyorsa oynuna devam ediyor yemek yiyosa yemege devam ediyor 2 saniyelik birşey
Ya bence olur oyle seyler kizimdada olur rüzgarı hissettigi icin oluyor boyle sıkar gibi titrer gibi ins birsey yoktur netten bi arastirin bakalim doktor birsey demedimi neden olur diye

heyecanlanma yok hani üşürde bir anda irkiliriz ya aynen öyle irkilip ellerini sıkıyor sonra oyun oynuyorsa oynuna devam ediyor yemek yiyosa yemege devam ediyor 2 saniyelik birşey

Çocuklar tuvaletini yaparken bir anda irkilir titrer ya öyle bir şey mi?
Ama yumruk sıkması tuhaf. Kabızlık falan var mı?

Ya bence olur oyle seyler kizimdada olur rüzgarı hissettigi icin oluyor boyle sıkar gibi titrer gibi ins birsey yoktur netten bi arastirin bakalim doktor birsey demedimi neden olur diye
doktor sadece ayaklarını karnına çekmiyorsa korkmayın dedi kan ve idrarda birşey çıkmadı neden yaptıgını sormakta benim aklıma gelmedi :/

üşüdüğünü sanmıyorum hep dikkat ederim çoraplarını falan giydirmemezlik etmem yemeginin sıcaklıgınada bakarım daha önce böyle bir şey yoktu bu arada kollarını yana açarak yapmıyor birden irkilip ellerini sıkıyor sinirlendi yaptı diycem ama oyun oynarken gülerken falanda yapıyor
hiç kafanıza takmayın bence ya, benim oğlum da aynı dönem yapmaya başlamış sizinki de, bence yeni öğrendikleri birşey, birde yeni öğrenince çok sık tekrarlıyorlar ya. nasılsa randevu almışsınız bir götürün bakalım doktora, içiniz rahatlasın. nörolojik nasıl bir problem oluyormuş aklım kesmedi ya

hiç kafanıza takmayın bence ya, benim oğlum da aynı dönem yapmaya başlamış sizinki de, bence yeni öğrendikleri birşey, birde yeni öğrenince çok sık tekrarlıyorlar ya. nasılsa randevu almışsınız bir götürün bakalım doktora, içiniz rahatlasın. nörolojik nasıl bir problem oluyormuş aklım kesmedi ya
inşallah öyledir yeni ögrendiği için tekrar ediyordur

bencede korkucak bişey yok benim kızımda yapardı hemde ellerini ve çenesini sıkar kendini titretirdi ama bi iki saniyelik bi durum bizimde hoşumuza gittiğinden olsa gerek hem o gülerdi hem biz gülerdik büyüdükçe büyüdükçe bıraktı bu huyunu,sizin korktuğunuzu falanda farkettiyse belki ilgi çekmek adınada yapıyor olabilir inşAllah ciddi birşey değildir üzülmeyin.

benim kızımda vardı.heyecanlanınca yapıyorlar.oyun oynarken mesela biz bilemeyiz onun küçük sevinçlerini.o anlık oynadığı izlediği şeye yapabiliyorlar böyle tepkiler.benim kızım da ellerini yumruk gibş sıkar.dişlerini kenetler ııhhh diye ses çıkarıp titrerdi.doktora .araştırmaya.noroloğa kadar götürdüm hiçbişey çıkmadı.sadece sinirden hırstan sevinç ve heyecandan yaptığını öğrendik pedagogdan..böyle böyle zamanla konuşmayı öğrenene kadar aralarda devam etti .sonra yokoldu 8 yaşında şimdi be sinir var ne aksi bir durum

Bende oraya takıldım

Videoya çek ve çocuk doktoruna götür anlatma ile anlaşılmıyor bu tür seyler

Back
X