- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
Bende aynen konu sahibi dokordan sonra bizide bilgilendirseevet canım bana da normal geliyordu ama şimdi tedirgin oldum. ama benim oğlum çok sık yapmıyor günde birkaç kez, konu sahibi günde 10kez demiş. bilemedim
üşüdüğünü sanmıyorum hep dikkat ederim çoraplarını falan giydirmemezlik etmem yemeginin sıcaklıgınada bakarım daha önce böyle bir şey yoktu bu arada kollarını yana açarak yapmıyor birden irkilip ellerini sıkıyor sinirlendi yaptı diycem ama oyun oynarken gülerken falanda yapıyorbenim oğlum da 9,5 aylık.
son birkaç haftadır, rüzgar geldiğinde yada yediği şey soğuk geldiğinde falan kollarını açıp titriyor. bana garip gelmedi hiç bu hareket. belki sizin bebeğiniz de üşüdüğünde yapıyordur olabilir mi ?
bebeklerimiz yeni şeyler öğreniyorlar, bence normal, hiç kötü şeyler düşünmeye gerek yok
yinede içiniz rahat etmezse bir pediatriste danışın bence
Ya böyle kendini sıkar gibi heyecanlaniyor mu nasil titriyoracaba hoşuna gitti de tekrarmı yapıyor acaba valla çok kafaya taktım
heyecanlanma yok hani üşürde bir anda irkiliriz ya aynen öyle irkilip ellerini sıkıyor sonra oyun oynuyorsa oynuna devam ediyor yemek yiyosa yemege devam ediyor 2 saniyelik birşeyYa böyle kendini sıkar gibi heyecanlaniyor mu nasil titriyor
Ya bence olur oyle seyler kizimdada olur rüzgarı hissettigi icin oluyor boyle sıkar gibi titrer gibi ins birsey yoktur netten bi arastirin bakalim doktor birsey demedimi neden olur diyeheyecanlanma yok hani üşürde bir anda irkiliriz ya aynen öyle irkilip ellerini sıkıyor sonra oyun oynuyorsa oynuna devam ediyor yemek yiyosa yemege devam ediyor 2 saniyelik birşey
heyecanlanma yok hani üşürde bir anda irkiliriz ya aynen öyle irkilip ellerini sıkıyor sonra oyun oynuyorsa oynuna devam ediyor yemek yiyosa yemege devam ediyor 2 saniyelik birşey
doktor sadece ayaklarını karnına çekmiyorsa korkmayın dedi kan ve idrarda birşey çıkmadı neden yaptıgını sormakta benim aklıma gelmedi :/Ya bence olur oyle seyler kizimdada olur rüzgarı hissettigi icin oluyor boyle sıkar gibi titrer gibi ins birsey yoktur netten bi arastirin bakalim doktor birsey demedimi neden olur diye
kabızlıgı yok düzenli tuvaletini yaparÇocuklar tuvaletini yaparken bir anda irkilir titrer ya öyle bir şey mi?
Ama yumruk sıkması tuhaf. Kabızlık falan var mı?
hiç kafanıza takmayın bence ya, benim oğlum da aynı dönem yapmaya başlamış sizinki de, bence yeni öğrendikleri birşey, birde yeni öğrenince çok sık tekrarlıyorlar ya. nasılsa randevu almışsınız bir götürün bakalım doktora, içiniz rahatlasın. nörolojik nasıl bir problem oluyormuş aklım kesmedi yaüşüdüğünü sanmıyorum hep dikkat ederim çoraplarını falan giydirmemezlik etmem yemeginin sıcaklıgınada bakarım daha önce böyle bir şey yoktu bu arada kollarını yana açarak yapmıyor birden irkilip ellerini sıkıyor sinirlendi yaptı diycem ama oyun oynarken gülerken falanda yapıyor
inşallah öyledir yeni ögrendiği için tekrar ediyordurhiç kafanıza takmayın bence ya, benim oğlum da aynı dönem yapmaya başlamış sizinki de, bence yeni öğrendikleri birşey, birde yeni öğrenince çok sık tekrarlıyorlar ya. nasılsa randevu almışsınız bir götürün bakalım doktora, içiniz rahatlasın. nörolojik nasıl bir problem oluyormuş aklım kesmedi ya
Bende oraya takıldımhiç kafanıza takmayın bence ya, benim oğlum da aynı dönem yapmaya başlamış sizinki de, bence yeni öğrendikleri birşey, birde yeni öğrenince çok sık tekrarlıyorlar ya. nasılsa randevu almışsınız bir götürün bakalım doktora, içiniz rahatlasın. nörolojik nasıl bir problem oluyormuş aklım kesmedi ya
Allah korusun epilepsi başlangıcı falan olabilirmi ondan demişlerdir belkiBende oraya takıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?