- 18 Aralık 2009
- 6.041
- 6.215
Kolundaki bileziği satıp kediye salon yer tutup doğum günü yapan biri konu sahibi pek ciddiye alamıyorumBizim ulkece sorunumuz bu çok sevgiden zarar veriyoruz. Hayvanlari sahiplenince ilk yapılması gereken onun dilini öğrenmek . Çocuk sahibi olmadan önce de aynı şekilde onunla ilgili kitap okumak malesef bu bizde yok . Ayrıca böyle hayvanı narkozlayip tıraş edene de bir yaptırım olmadığı için haybeden yaşıyoruz .
Kedisine olan sevgisi tanımadığı insanlara hakaret edeceği anlamına mı geliyor hanımefendi?Konu sahibinin kedisine olan sevgisi kimsede yoktur boş vaktinizde açtığı konuları okuyun nolur
Papatya çayı falan için bu gerginlik erken yaşlandırır insanı, gülün diye konularını okuyun demiştimKedisine olan sevgisi tanımadığı insanlara hakaret edeceği anlamına mı geliyor hanımefendi?
Bana değil hakaret etmeyi normalleştiren konu sahibine önerin bencePapatya çayı falan için bu gerginlik erken yaşlandırır insanı, gülün diye konularını okuyun demiştim
Bende hiç yikamadim 8 yaşında kızım ama Allah tarafından mıdır bildiğiniz Dalin kokuyor şaşırıyorum açıkçası..kokusunu içime çekmek benim bütün stresimi alıyor.nasil kiyiyorlar bu masumlara anlayamıyorum3,5 senedir scottish bir kızım var. Ne tüylerini tıraş ettiriyorum, ne yıkıyorum. Bir şey olmaz vs diyorlar ama doğalarına aykırı. Üstüne bebek stresi kedinizi çok yormuştur, çok üzgündür. İnşallah mantar olmaz
Kocasından çok sevdiği kedisiyle ilgili yorum yapmışsın beklemeliydin hakaretiBana değil hakaret etmeyi normalleştiren konu sahibine önerin bence
Çok hoş bir davranış bu. Neye önem veriyorsa kendi bileziğini satıp o şekilde harcayabilir . Keşle daha çok bu tarz sevgiler görseniz de bu kadar şaşırmasanızKolundaki bileziği satıp kediye salon yer tutup doğum günü yapan biri konu sahibi pek ciddiye alamıyorumBöyle sevgi görmedim de….
Yok ben kimse için kolundaki bileziği satıp salon tutmayı uygun bulmuyorum insan çocuğu olsa aynı yorumu yapar gülerdimÇok hoş bir davranış bu. Neye önem veriyorsa kendi bileziğini satıp o şekilde harcayabilir . Keşle daha çok bu tarz sevgiler görseniz de bu kadar şaşırmasanız