- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.868
Carladigi mi nerden cikardin? Onerim konusunda ciddiydim ben.Napcaz şimdi kavga mı etcez kadının kedisi için? Size açıklama yapmak zorunda değilim fikirlerime dair. Bir şey yazdıysanız okumadım bile. Saldırı sevmiyorum. İlla ki neden alamazsın diyorsanız, hamile, ilaç kullanamayan, ileri derecede alerjik biriyim. 2 yaşlı kedim de cabası. Evim de küçük. Ben kavga sevmiyorum hanım. Ötede carlayın. Bir sürü fikir verdim ortaya. Hanımefendi alır almaz bir şey demedi. Sırf canınız carlamak istiyor diye bana gelmeyiniz.
Kavga sevmiyorum diyen birinin de “otede carlayin” demesi... Gercekten de hic kavga sevmiyormussun.
Soz konusu kedi icin bu kadar empati kurabiliyor olsaydim ben kediyi sahiplenirdim. Ki zamaninda yaptim da. Kedilerle ilgim olmayan biri olarak arkadasimin bakmadigi kedisini sahiplendim. Bu kadar kiyamiyorsaniz sizler de yapabilirsiniz pek tabii.
Bebegin basina gelebileceklerden ziyade, kedinin psikolojisi bozulmasin diye baskasina sahiplendirilmemesi gerektigini dusunenler, kendileri sahiplenebilir. Sanki kotu bisey soylemisiz gibi...