- 28 Mayıs 2024
- 58
- 12
- 27
-
- Konu Sahibi cilekliturtam
Gündüzleri yapıyor bunu evet olabilir hiç düşünmedim, karanlık ortamımı istiyor sizceIşıktan rahatsız oluyor olabilir mi?
Gündüzleri yapıyor yan dönmeye çalışıp gözlerini yastığa gömüyor, öğlen ikindi sabah 10 gibi yani aydınlık vakitlerde yapıyo bir sorun var sandım çok korktum endişelendim acaba başına gelen varmıBen yatak odasını kararttım orada uyutuyorum kızımı 20 aylık geçen bizimkide öyle elleriyle kapattı yüzünü bence ellerinide gögsünde birleştirip uyutabilirsin
Evim çok aydınlık hayatta karanlık olmaz en iyisi bi süre idare etmekKaranlık ortamlarda uyut güneşlikler storlar perdeler çekili olsun
Tabi olabilir dene bakalım karart ortamı iyice karanlık yap. Karanlıkta uyusun çocukGündüzleri yapıyor bunu evet olabilir hiç düşünmedim, karanlık ortamımı istiyor sizce
Evet ayırt ediyorBenim bebeğim yapıyordu gündüz. Işıktan rahatsız olup uyuyamıyordu, karanlık ortam sağladığımda böyle yapmıyordu. Ama ben gündüz gece farkını öğrensin diye gündüz yine de aydınlıkta uyutmaya çalışıyorum zamanla alıştı sayılır
TeşekkürlerTabi olabilir dene bakalım karart ortamı iyice karanlık yap. Karanlıkta uyusun çocuk