Bebeğim tutunamayacak mı? :(

Anladım canım daha once yaptırmadıın ıcın ılk zamanlarda kac cıktıgını bılmıyorsun sımdı senın kesınlıkle yarın tekrarlaman gerekıyor sonucunu

Yarın ilk işim bu olcak valla. Çok düşünüyorum. Düşünmemeye çalışsamda

Aynı benim belirtilerim düşmez umarım canım.
Stres yapma yeter.

Bu artışlar güzel bence. Yarın tekrar test yaptır değer 3000 ler civarında olmalı.

Ben adet oldum 3 gün sonra hafif kanama oldu. 1 hafta geçer dedim gitmedim doktora çünkü korunuyorduk ve adet olmuştum. Hamile olma ihtimalim yoktu bana göre. 1 hafta sonra dr gittim hamilesin dedi. Değer 1100 lerdeydi. Bu değere göre ultrasonla görünmesi lazım çünkü 1000 üzeri görünürdü dedi. Bir sürü test alt karın muayenesi dış gebelik dediler. 2 gün sonra başka dr gittim o da bana rahimde görünüyor ama tam girişte düşebilir dedi. Değer de 1500 lere çıkmıştı. 4 gün sonra değer 2100 oldu. Bu defa detaylı ultrasona girdim rahim boş görünmüyor dediler. Başka bir dr a gittim kesin dış gebelik dedi. Ama aklında bir şüphe kalacaksa bekle dedi. O kadar stres yapmıştım ki bitsin istedim. Ertesi gün tekrar kan testi ve muayene ile kesinleşti. Tedavi oldum. Dış gebelik belirtisi yoktu çünkü kanamamda durmuştu. Ağrı sancı hiçbirşey yoktu.

Ya canım inşallah..
Yarınki değerlerime göre bakacağız artık
Hemen nasıl korkutmuşlar sizi, anlamıyorum...
2 haftalık bebeğin kesesi nerede görülmüş acaba?
5-6 haftadan önce kesesi görünen varsa söylesin lütfen...
Benim 3 haftalık gebeliğimde çıkan sonucum 315di, geç döllenme varmış zaten.
Adet tarihimden 10 gün sonraya alınarak hesaplanıyor gebeliğim.
Hiç korkmayın siz, yarın ve gün aşırı kah tahlillerinizi yaptırın.
Önemli olan artması zaten.
Ayrıca unutmayın, vücudumuz hastalıklı geni taşımıyor.
Düşen bebeklerin çoğu bu sorunu yaşadığı için yaşamına devam edemiyorlar.
Allah esirgesin böyle bir sonucu ama yine de hatırlatmak istedim, aksi bir durum söz konusu ise kendinizi çok yıpratmamanız açısından.

yanı hem rahımde kese goruldu hemde dıs gebelıkmı varmıs ? Ay ne ılgınc seyler yaw normal bebegı yapan ne sanslı dogrusu
Valla artık aılem fılan herkes sakın test fılan yaptırma yeter dıyorlar :)

Şimdi doktorda bir ümit vermek istemiyor farkındayım.
Çok olumsuz da konuşmuyor ama olumlu da değil.
Yarın az biraz kesinleşir diye düşünüyorum.

Bebek 8. Haftada göründü ve kalp atışı aldık. Şimdi 13. Hafta bitmek üzere bir problem yok şükür. Umarım kucağıma da alırım.
ay nasıl sevındım sızın adınıza anlatamam . Rabbim inşallah size bağışlar.
Ben oğlumda 5+4 kese ve yolk sac 7+0 kalp atıslarını duymusum oturdum eskı konularımı ıncık cıncık ettım Allahtan hayırlısı artık bırsey dıyemıyorum baska

Bir iki hafta sonra herşey netleşir. İnşallah kardeş olur benimkine. Ama hamilelik belirtilerin benimkinin aynısı. Sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
İnşallah sağlıkla doğar.
İnşallah rabbim bize de nasip eder.
Tüm kalbimle amin diyorum. Umutsuz olma canım. Allah kucağını doldursun.

vakana sni çok iyi anlıyorum ben 32 günüm tamamlandığında büyük bir hevesle kan testi yaptırdım 2 çıktı dr çok üzgün bir şekilde bu değer yükselirmi dedim dr hayır kızım hamile değilsin üzgün üzgün adet olmayı bekledim baktım 37 gün olmuş hala adet yok evde idrar testi yaptım pozitif tabi 3 tane almıştı eşim hepsi pozitif soluğu acilde aldım değer 238 ve oğlum 3 yaşında çok uzun ama ben o zaman böyle şeyler duymak için can atardım ha birde oğlum iki, hafta adetimden gerideydi yani geç döllenme

Böyle şeyler okudukça bir umut diyorum ya Allahım bir umut..

Canım benim inşallah bebeğin oluşur da o küçük bedeni ile seni mutlu eder. Kızıma hamileyken testimi doktora göstermiştim. Bebek yok bu idrar yanılması dedi ve kızım şuan 7.5 aylık. Sen bol bol dua et. Yaratan da yaşatan da Rabbim ..

Geçen sene ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı. Sağlıksız gebelikmiş. Beta hcg hep yüksek çıkıyordu ama 6.hafta civarı gelişiminin durduğunu söyledi doktor. 2 hafta sonra kürtaj oldum. Demek ki zamanı değilmiş. Hamile kalabildiğimle teselli oldum o dönem.

Malesef insanoğlunun yapabileceği bir şey yok. Allah'ın dediği olur.
Sağlıklı gebelikse tutanacaktır zaten. Allah'a emanet de sadece. En hayırlısını o bilir.

Cnm hic canini sikma benmde basima geldi 15 gunluk gecikmeden sonra hamile kalmisim ogrendigimde iki ay adet olamamistim gerci sonra bos gebelik cikti ama nasip bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…