- 25 Mart 2015
- 1.084
- 691
- 43
- Konu Sahibi Vakana-pan
-
miiilyonlarca kadının başına gelen bir şey merak etme.Kızlar bir süredir bebek istediğimi yazmıştım.
10 günlük gecikme sonrası artık hiçbir hamilelik belirtisi olmadan ve idrar testinden de negatif sonucu alınca artık adet olayım da kurtulayım diye doktoruma gittim.
Alttan muayene etti, anlayamam kan testi yaptır dedi. Sonuca göre bu adet söktürücüyü kullan, adetinin 3. günü gel hormon testi yapalım dedi.
Kan testini akşam aldım beta hcg 156 çıktı. Acildeki doktor 2-4 hafta arası hamilesin dedi. Ama ultrasonda ile bakılmalı dedi.
Başka bir hastaneye nöbetçi kadın doğumcu aradık, gittim muayene oldum. Gebeblik oluşmuş falan kese yok dedi. Düşükte olabilir dedi. Vitamin verdi, bir hafta sonra tekrar bakacağını söyledi.
Bu sabah kendi doktorumla iletişime geçtim, son adet tarihimle çıkan hcg sonucu uyumsuz dedi, yarın tekrardan beta hcg yaptırmamı değer 2 katına çıktıysa gebe olduğumu eğer ki çıkmadıysa kimyasal gebelik dedi.
Kızlar başına gelen var mı ya nolur yardım edin.
Denildiği gibi kimyasal gebelik mi yaa
miiilyonlarca kadının başına gelen bir şey merak etme.
ayrıca üzülme.. eger dogru saglıklı bir gebelikse cocuk tutunur düşmez. değilse düşmesi cok daha iyi. yoksa kürtaja kalırsın bu seni daha cok uzer ve yıpratır.
İnşaallah değildir. Dua edeceğim.
haklısın duygularına engel olamıyorsun. herkes gibi bende senin gibi cok teleşlandıgım oldu ama yıllllaaarr içinde anladim ki kendimi boşıuna telaşdırmışım.İlk gebeliğim, telaşlıyım endişeliyim..
Adetlerin duzenli mi? Yumurtlama gununden emin misin?
Gec dollenme olabilir.
En kotu ihtimal kimyasalsa da uzulme.
En azindan hamile kalabildigini gosterir.
Kimyasalsa da vucut bir sekilde sagliksiz gebeligi sonlandiriyor gibi dusun.
Ben hamile kaldığımı öğrendim. Keseyi falan görmemiştim test sonucu almıştım sadece. Dr a sordum neye dikkat etmeliyim diye. Bana tek dediği sakin ol tutunursa tutunur yoksa yapacak bir şey yok. Hemen dr a gitme bir hafta bekle dedi bir de keseyi görebilmesi için.
Bir de bence sen o doktoru değiştir. Anlayamam kan testi yaptır falan hoş gelmedi bana.
Kızlar bir süredir bebek istediğimi yazmıştım.
10 günlük gecikme sonrası artık hiçbir hamilelik belirtisi olmadan ve idrar testinden de negatif sonucu alınca artık adet olayım da kurtulayım diye doktoruma gittim.
Alttan muayene etti, anlayamam kan testi yaptır dedi. Sonuca göre bu adet söktürücüyü kullan, adetinin 3. günü gel hormon testi yapalım dedi.
Kan testini akşam aldım beta hcg 156 çıktı. Acildeki doktor 2-4 hafta arası hamilesin dedi. Ama ultrasonda ile bakılmalı dedi.
Başka bir hastaneye nöbetçi kadın doğumcu aradık, gittim muayene oldum. Gebeblik oluşmuş falan kese yok dedi. Düşükte olabilir dedi. Vitamin verdi, bir hafta sonra tekrar bakacağını söyledi.
Bu sabah kendi doktorumla iletişime geçtim, son adet tarihimle çıkan hcg sonucu uyumsuz dedi, yarın tekrardan beta hcg yaptırmamı değer 2 katına çıktıysa gebe olduğumu eğer ki çıkmadıysa kimyasal gebelik dedi.
benımde 10 gun falan gecıkmıstı ıdrar testı yaptım 3 4 kere falan cıkmadı en sonunda kan testı yaptırdı bu degerler de cıkmıstı hamılesın dedı doktorum bı kac gun sonra kanamam basladı tabıkı kımyasal gebelıkmişti ondan sonrakı ayda kendılıgınden hamıle kaldı oglum şimdi 1.5 yasında ınsallah degerlerin yukselır ama korkmana gerek yok saglıklısın ve hamıle kalabılıyosun bak
bu işler çok karışık
Öncelikle zaten o degerdeyken kese gorulmez bunu unutma
adetın gecıktıgı 2. gun 62 , 5. gun 94 cıktı sonucum rahim duvarım sadece kalın cıkıyordu usg'de.
7. gun 220 cıktı 2 ye katladı yanı tamam dedıler hafta sonu gel kese bakalım . gıttım 3 mm kese goruldu o gun tekrar test yapıldı yanı 12.gün 1112 cıktı sonuc dun yıne yaptırdım 1731 cıktı
doktor %60 katlamıs ama hala kımyasal dıs gebelık olma ıhtımalı var dıyor. o yle karısıgımkı nasıl kendımı bu kadar bı cıkmazın ıcınde buldum ben bıle bılmıyorum
Şuanda 6+0 gunluk hamıleyım soran olursaAma soyleyecegım su kı degerın 1 kere 2 ' ye katlaması yeterlı degıl buyur benımkı 1 hafta sonra yıne 2 'ye katlamadı mesela.
Normal sartlarda sanırım takıp ettıgım akdarıyla adet gecıkmesıyle beta sonucunu daha yuksek ogrenıyor cogunlukla ınsanlar mesela 62 cıktıgı gun kesın kımaysal bu duser bır ıkı gune dedıler ama oyle olmadı oyle olmadı ama ne olduguda bellı degıl
Aynı seye katılıyorum dun gıttıgım hastane turkıyede ılerı gelen bır hastane ve bu sonuclarla onlarda hıc ama hıc bısey yapamıyorlar onada gıtsen bunada gıtsen yapılacak tek sey beklemek.Ben hamile kaldığımı öğrendim. Keseyi falan görmemiştim test sonucu almıştım sadece. Dr a sordum neye dikkat etmeliyim diye. Bana tek dediği sakin ol tutunursa tutunur yoksa yapacak bir şey yok. Hemen dr a gitme bir hafta bekle dedi bir de keseyi görebilmesi için.
Bir de bence sen o doktoru değiştir. Anlayamam kan testi yaptır falan hoş gelmedi bana.
Bende aynı seyı ıstıyorum ama bırde dıs gebelık ıhtımalı var kı ınsanın ıcını erıtıyorYa canım ben de işte öyle belirsizim..
Netleşsin istiyorum Allahım hayırlısını nasip etsin ikmize de.
Kimyasal ise b,tsin gitsin.
kese hemen görünmez.beta hcg çok iyi.bir sorun çıkmaz inşaallahKızlar bir süredir bebek istediğimi yazmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?