- 21 Ocak 2015
- 1.056
- 528
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Cnm benim oğlumda çok hareketli.ben daha cok size yazmak istedim, kizim 14 aylik yurudu 3 yasinda da konusamiyordu.fiziksel gelisimi iyiydi. o yuzden insanlar daha da bir sasiriyordu buyuk zannediyorlardi. ben de cok dertleniyordum bir cok seyi arkadaslarindan gec yapti,arkadas edinmedi 4 yas bitene kadar. akici konusmasi 5 yasini buldu. ayni zamanda okumayi da ogrendi kendisi ki en cok buna sasiririm. ben ona yatarken 6 yasina kadar kitap okudum her gun.hiperaktif belirtileri de gosteriyordu. yasina uygun legolar puzzle lar gezme tozma jimnastik yuzme, satranc, dikkat gelistirme setleri neler neler yaptik. cunku surekli hareket halindeydi.amacsizca kosardi evde.su an 1. sinifta sinifta da iyiler arasinda, hic bir problemi yok.siz anne olarak zihinsel gelisimini farkedersiniz, cevrede olan biteni anliyor ve ogreniyorsa sıkıntı yoktur. kendi durumumuzu ornek olarak yazdim. ailelerin bu endiselerinden yararlanip maddi kazanc saglamaya calisan cok uzman var.uyarmak istedim. siz ilgilendiginiz surece o gelisecek.bir de iyi bir anaokuku secmenizi tavsiye ederim.aksama kadar masa basinda kagit boyama yaptirip vakit oldurenler degil.gercekten cocuklarin rahat hareket ettikleri spor sanat dersleri olan anaokullari buyuk fayda sagliyor.
Oğlum şuan 20 aylık.
Acaba hangi kitaplardan okumam lazım?
Önerdiğiniz bir kaç kitap var mı?