dilleri yok ki . Kendimizce iyisini düşünüyoruz. daha göbek bağı iyileşmeden olmamalı bence.Bir daha oglunuz olursa eski usul yasi buyuyunce yaptirmayi dusunmez miydiniz? Anne rahminden kopmus buyuk degisiklik yasamis bir bebege sunnet dusuncesi iyi gelmiyor bana. Cok gecmis olsun tez toparlanir umarim.
Hayırlı olsun bebeğiniz. Size nacizane bir tavsiyem olacak. Bebek küçük, biraz bekle vs diyen olursa dinlemeyin sakın. Ne kadar küçük o kadar iyi. Bebek kıpırdanmaya başlamadan yaptırın vazgeçmeyin sakın. Şimdi ben kara kara düşünüyorum durmaz benim oğlum kesin genel anestezi uygularlar diyeÇok geçmiş olsun, sonuçta bebeğinizin sağlığı için bunu yaptırmak zorundaydınız. Biz de 40'ı çıkınca yaptıracağız. Daha iyidir heralde bebeğiniz.
Bir daha oglunuz olursa eski usul yasi buyuyunce yaptirmayi dusunmez miydiniz? Anne rahminden kopmus buyuk degisiklik yasamis bir bebege sunnet dusuncesi iyi gelmiyor bana. Cok gecmis olsun tez toparlanir umarim.
Artık doktorlar daha küçük zamanlarda yaptırmayı öneriyorlar ... Hareketlilik halinden dolayı daha hızlı düzelmesi, ve bazı çocuklar gerçekten ileriki yaşlarda çok etkileniyor... Benimki 9. Ayına gelsin kirptiricam mesela... Daha önce olacaktı ama yakın zamanda anestezi aldığı için Biraz daha beklememizi istedi doktor...Bir daha oglunuz olursa eski usul yasi buyuyunce yaptirmayi dusunmez miydiniz? Anne rahminden kopmus buyuk degisiklik yasamis bir bebege sunnet dusuncesi iyi gelmiyor bana. Cok gecmis olsun tez toparlanir umarim.
Cok tesekkur ederim.Hayirli olsun bebisinize