• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim şehit oldu

Canim oyle yandi ki.. Taa icimde hissediyorum cektigin aciyi.. Anneyiz hepimiz ve senin benim yada diger arkadaslarin evladi.. Ne farkeder.. Tum cocuklar bebekler her annenin gozunde kendi evladi gibi degilmi? Cok canim yandi bu haberi alinca kalbim gogsume sigmadi sanki..hic tanimadigim bebeginin acisiyla yandi yuregim, taa en derinlerdehissettim senin derdini cektigin aciyi:( ne desem ne soylesem bilemiyorum.. Hangi soz dindirir ki senin acini bilemedim:43: kelimeler anlamsiz kaldi bende.. Diliyorum ki rabbim sana peygamber sabri versin, rabbim yanan yuregine sular serpsin, evladin ahiret gunu sefaatci olsun sana..
:14:

Allahım sana ve eşine güç kuvvet sabır versin.. Meleğin cennette seni bekliyor. Şimdi eşinle sen birbirinizin en büyük desteğisiniz.. Rabbim acının sabrını versin..

Allahim sabir versin, yasadiklarini okuduktan sonra yüregim derinden sizladi..
Ölüm acisi ates gibi yakiyor ama mevlam sabrini veriyor, kullarini yalniz birakmiyor..

benımde 4 aylık bı yavrum bakk senı okuduğum gundenn berıı ıcımm yanıyorrr heran aklımdasın senı tanıyorr ve yanında gibiyımm allahım sana sabırlerr versınnn bızler bu kadar uzulurken senı tahmın bıle edemıyorumm sabırlıı oll yaradana emanett oll

ne yazsam bilemiyorum ellerim titriyor.. o kadar ağladımki yazdıklarını okuyunca.. yanında olsam sana sıkı sıkı sarılsam istedim.. Rabbim sana sabır versin canım benim, Rabbim evladını sana öteki dünyada şefaatçi eylesin inşallah.. çok üzüldüm canım, dualarım seninle.. Rabbim yar ve yardımcın olsun canımmmm..

Kelimelerin kifayetsiz kaldığı yer derler ya işte tam burası:( Allah rahmet eylesin....

Boğazıma bir şey oturdu :14:
Çok üzüldüm başınız sağ olsun,Allah sabırlar versin..
Sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin Allah sizlere.

merhaba arkadaşlar,hepinize binlerckez teşekkür ederim,iyi ki yanımdasınız,sayenizde acım azalıyor ,tek başıma kalsaydım kafayı yerdim,sizler sayesinde ayaktayım,tekrar deneyeceğim sizlerden aldığım güçle tekrar anne olmak istiyorum,doğum yapalı 4 ay oldu(normal yolla doğurdum) vucudum henuz hazır değil belki ama ben herşeye tekrardan sil baştan başlayacağım sizler sayesinde lütfen yanımda olun buna ihtiyacım var...

öncelikle varlığını eksik etmeyen ceylan arkadaşıma teşekkürler

yarın sabah saat 8de ceylan arkadaşımla doktora gideceğiz,benim için doktordan randevu aldı,hormon testi yapılacak ,doktorumda yanımda,sizlerde duanızı eksik etmeyin...tekrar hamile kalayım,yada şuan hamile olayım,lütfen arkadaşlar anne olmak istiyorum tekrardan çokkk amaa çokkkk istiyorum.......

Başın sağolsun kardeşim ağlaya ağlaya okudum yazdıklarını. Ben anne değilim. empati kurmaya çalıştım o bile ağır geldi. Kimbilir nasıl yanıyorsun şimdi ama sabret.
Zamanla acın hafifleyecek inşallah Allah yardımcın olsun...

merhaba arkadaşlar,hepinize binlerckez teşekkür ederim,iyi ki yanımdasınız,sayenizde acım azalıyor ,tek başıma kalsaydım kafayı yerdim,sizler sayesinde ayaktayım,tekrar deneyeceğim sizlerden aldığım güçle tekrar anne olmak istiyorum,doğum yapalı 4 ay oldu(normal yolla doğurdum) vucudum henuz hazır değil belki ama ben herşeye tekrardan sil baştan başlayacağım sizler sayesinde lütfen yanımda olun buna ihtiyacım var...

öncelikle varlığını eksik etmeyen ceylan arkadaşıma teşekkürler

yarın sabah saat 8de ceylan arkadaşımla doktora gideceğiz,benim için doktordan randevu aldı,hormon testi yapılacak ,doktorumda yanımda,sizlerde duanızı eksik etmeyin...tekrar hamile kalayım,yada şuan hamile olayım,lütfen arkadaşlar anne olmak istiyorum tekrardan çokkk amaa çokkkk istiyorum.......

Canyoldaşım daima Seninleyim yanında olacağım ki Güvendiğim dr.umla inşallah tekrar o sevinci yaşayacağız Allahın izniyle..Sen okadar güçlü bir annesinki hayranım sana ..Allah sabırların en büyüğünü veriyor..ve meleğimizde cennetten gülümsüyor

Ve KADINLAR KULUBÜ üyeleri TEŞEKKÜRLER ..
Gurbette olan ve acılı bir anneye desteğinizle daha güçlendiğini görmek beni Mutlu ediyor ..

Son düzenleme:
herşeye sil baştan başlamak zor olsada iyi bir adımla güzel bir yolculuğa başlaman çok güzel insss eski su geri gelmez ama umarım bu sefer kollarin sonsuza kadar boş kalmaz herzaman senin için dua edicem istedigin herzaman yanındayım..

mekanı mutlaka cennettir,sizede şefaatçi olacaktır öbür dünyada,allahtan sizin için sabır dilerim,bende 2 kız çocuğu annesiyim ve dün bir yiğenim oldu.evlat sevgisini kokusunu çok iyi bilirim.başınız sağolsun.

size nacizane tavsiyemde yeniden anne olmak için kendinize biraz zaman tanıyın en azından travmayı atlatana kadar.

Back